terlikle döverdi annem fırlatırdı eline alır vurrudu ozamanlar ağlardık ama şimdi gülümseyerek hatırlıyoruz ve hatırlattığın içinde saol emeğine sağlık allah c.c razı olsun
selam ve dua ile
çok güzel bir yazı tebessümle okudum ALLAH razı olsun..
ana gibi yar olmaz..
Ve Aleykümselam.
Terliği çıkaranı bu kardeşime havale ediyorum bende..bırakalımda hakkından gelsin
Güzel katkınız için teşekkür ederim sayın mavci..Selametle kalın inşaAllah...
Selamünaleyküm değerli kardeşim;
Konunun bazı noktalarına katılmasamda baştan sona herkesin kendisinden geçmişine dair tatlı anılar bulabileceği tebessüm ettirecek ve ''evet annemde aynısını yapardı''dedirtecek hoş bir paylaşım olmuş.
Her şeyi güzeldir annelerin. Kokusu, dokunuşu, sarılışı, gözyaşı, teni, öfkesi ve gülümsemesi... Ve en az sütü kadar tatlıdır içinde anne olan rüyalar.
ALLAH celle celaluh bizleri ana ve babamıza karşı sorumluluklarını bilenlerden eylesin ve ''keşke''ler ile basiretsizce pişmanlık duyacak hayırsızlıklar yapmaktan muhafaza etsin.
Şunuda unutmayalım ki en hakiki gerçek varken kıymetini bilemeyip yokken acı acı yanmaktır tabiki bu hüner her kalbin,yüreğin işide olmasa gerek.
Selam ve yürekten samimi dualarımla,hayırlı ve bereketli günler olsun değerli kardeşim selametle kalınız.
Ve aleykümselam;
Buna benzer bir mesaj yazacağınızı tahmin etmiştim.Size hem bu kıymetli mesajınız için hemde başka konularda yaptığınız tüm sirkeleyici mesajlar için teşekkür ediyorum.Bir haftadır göremedim sizi ve sitede olan bazı konularda,Kaan kardeşimiz nerde diye aradım açıkcası...Allah celle celalüh daima razı olsun sizden inşaAllah.Allah celle celalühe emanet olunuz...
Allah celle celaluh razı olsun kıymetli kardeşim,mevla rızası için bizde sizler için yokluğunuzda,üzüntü yada sevincinizde aynı hissiyatlara sahibiz,sosyal hayatımızdaki hayırlı ve güzel gelişmelerden kaynaklı bir müddet iştirak edemedik,yokluğumuzun farkedilmesi ve mevla rızası için hatırınızda yer etmemiz adına çok t.ederim.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız değerli kardeşim.
cok güzel:a12: anilarim canlandi gözümün önünde
Aslında hakkını da yememek lazım. Bu terlik taarruzunun çocuğa katkıları da vardır. Bir sefer hata yapmamayı, yaptıysa terlikle vurulacağını bilir çocuk. Sonra -şayet müzmin yaramaz ise- savunma teknikleri geliştirir. Evin kör noktalarını bulur, hareket kabiliyetini geliştirir, yatak, karyola, kanepe, çekyat ne varsa birer siper ve sığınağa dönüştürür.
ay çok güzel bir hikayeydi.emeklerine sağlıkselametle kal kardeşim
Herkesin bir terlik anısı var:a09:
validem bir kaç gün içinde bizde olacak inşallah, söyliyim de şöyle kafama bir terlik atsın...O duyguyu bende yaşamalıyım:a26: