hacer_fatih
Kayıtlı Kullanıcı
S.A arkadaşlar anne karnında ölen bebeklerin ahiretteki durumu hakkında bir bilgisi olan varmıdır? cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Allah sabırlar versin canım peki tekrar hamile kaldın mı şimdi son durum nedir görüşemiyoruz. mail adresim değişti. giremiyorumda vakit yok sıkıntılar. canım daha gençsin tekrar olur inşallah Allahımın bir ol demesi yeter işte imtihan dünyası canlardan mallardan azalmayla imtihan oluyoruz. bir gün olur iki üç çocuğun olur bu kadarda üzüntün olmaz inşallah üç tane tanıdığım var ilk çocuklarını doğurduktan sonra ölen üçününde çocukları var iki, üç, dört tane inşallah seninde olacak geçecek bu günler sabret yeterki inşallah cennettede o bebeğini biz gelip seveceğiz. her zaman onunla olacaksın hiçbirşey boşa değil hiçbir çekilen boşa değil bu dünyada üzülmeBende üzülerek yazıyorum ki dogumda kaybettim
herşeyi hazırdı bezi banyosu herşeyi
bir evvelsi gün kalp atışlarını dinlemiştik hastanede
ertesi gün sancılarım az geldi bir gittik meger geç kalmışım gitmekte
Allah verdi Allah aldı die teselli ediyorum kendimi..
Dünyaya ses vermediği için cenaze namazı kılınmadı..
Babam Allah razı olsun Hadımköy de bir bebek ( üzülerek yazıyorum ) mezarlıgına defnettiler eşimle başında dua okumuşlar
Konuya cevap degil ama yazmak istedim..
Çok çok çok zor bir duygu anlatılamaz yaşanır
Allah diger anne adaylarınada sabır versin inşallah..
Bende üzülerek yazıyorum ki dogumda kaybettim
herşeyi hazırdı bezi banyosu herşeyi
bir evvelsi gün kalp atışlarını dinlemiştik hastanede
ertesi gün sancılarım az geldi bir gittik meger geç kalmışım gitmekte
Allah verdi Allah aldı die teselli ediyorum kendimi..
Dünyaya ses vermediği için cenaze namazı kılınmadı..
Babam Allah razı olsun Hadımköy de bir bebek ( üzülerek yazıyorum ) mezarlıgına defnettiler eşimle başında dua okumuşlar
Konuya cevap degil ama yazmak istedim..
Çok çok çok zor bir duygu anlatılamaz yaşanır
Allah diger anne adaylarınada sabır versin inşallah..
Allah sabırlar versin.
Evlat acısıyla imtihan edilmektesiniz.
dereceniz yükselmekte..
Mahşerde sarılmanız dileğiylee..
canım hayırlısı olsun benim sıla değiştirdim nickimi. öyledir. bak dağ çiçeğine ben mesaj atayım face e eklesin beni sen ondan al çünkü ben mail hesabımı açamıyorum iptal oldu giremiyorum. var değilmi hala onun adresi sende?Zümracım çok saol sabır ediyorum Allah büyüktür vardır bir bildiği diyorum..kısmetim buymuş diyorum..Kendi içimde üzüntümü yaşıyorum..
Şu an düşünmüyorum canım maddi olarak 2 sene sonra inşallah..Allah izin verirse sağlıcakla inşallah..
Özür dileyerek soruyorum sıla sen misin sensen : ) çok aradım seni maiilerin geri döndü...benim aynı yazarsan sevinirim.
İnşallah senin oğlunda iyidir..Allaha emanet ol.
Selam Kardeslerim
Hacer_Fatih ve huzur8 Kardeslerim Allah hepimize sabir versin.Bende ilk cocuguma düsük yaptim.Kalbi atiyordu,ancak kanama oldu ve Doktor cocuguma kaybedecegime söyledi.Bunun ne demek oldugunu sadece yasayan anlar.Allah sonra bana 2 tane saglikli evlatlar verdi,sükürler olsun.Elbette vardir bunun hikmeti.
Benim ögrendigim göre Anne karninda ölen cocuklara isim konulacakmis.Bende hem erkek hem kiz ismi gecerli bir isim koydum.Öbür dünyada isimleriylen cagirilacaklarmis.Siz isimler koydunuzmu Kardesler?
Huzur8 Kardesim allahdan dileyim sana insallah hayirli ve saglikli bir evlatlar nasip eder.
Hacer_fatih Kardesim senin icinde ayni dileklerime dilerim ve kolay dogum olmasina.
hacer abla çok üzüldüm ya allah rahmet etsn bnde evlenip bebek sahibi olmak istiyorum fakat bebeğim olmaz die korkuyorum
çok haklısın abla allah sabr wersin