Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
ayıpsın tersini düşünmen kabahateywallah kardeşim Allah razı olsun sevildiğimi bilmek ne güzel![]()
ayıpsın tersini düşünmen kabahateywallah kardeşim Allah razı olsun sevildiğimi bilmek ne güzel![]()
Ya o gün bir sorun vardı anlamadım ama sen de link olarak eklemiştin kardeşim, olsun hiç yoktan iyidir deil mi![]()
yani olmuyormuş sanırım
EyvAllah kardeşim, hayırlı oyunlar.. :a26:
Bir sonraki üyeye hayırlı ve güzel bir gün dileğini hediye ediyorum![]()
amin..
benim hediyem
Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim
Ya bi dakika abi sen ilkten ekledi dedin şimdi eklemedi dedin benim anlamamamamı çalışmaya çalışıyorsunuz..
abi yazarken bile o kadar zorlandım ki
.. konunun şimdi ki görünümünden mi dedin eğer öyleyse yanılıyorsun...ilk zamanda mı linkti? Merak ettim..((=
Bir sonra ki üyeye smile hediye ediyorum....
:H
Belli oluyor, bir tane "ma" fazla olmuş)
SAnırım ilk zamanda da linktiAmaannn neyse ne, boşverelim değilim kardeşim ya
![]()
Ya Nebi Selam Aleyke, Ya Resul Selam Aleyke, Ya Habib Selam Aleyke.. diyelim
Hmm çok makbule geçti kardeşim, eyvAllah![]()
Ufo hediye etmek isitiyorum![]()
![]()
Abi kabul edemem bunu.. Değildi link kesin değildir forumda yenilikten sonra eski videolar link haline dönüşü öyle..
bunu bil ve kardeşini yanlış tanıma diye diyorum sadece
Cümle doğru mu onu bile zor topladım daa
Ufo hediye etmek isitiyorum![]()
![]()
Peki kardeşim, sen öyle diyorsan boynumuz kıldan ince... :a03:
Ben seni çok iyi tanıyorum kardeşim, hiiçç merak etme sen![]()
Kardeşim maşAllah hediyelerine bu dünyadan söyleyecek söz bulamıyorum![]()
![]()
![]()