diğer avatarını çok beğeniyordum neden değiştirdinki
Hayırlı akşamlar Behiye kardeşim, Kalbinur kardeşim
Evet önceki avatarı da güzeldi, fakat bu da güzel deil mi.. MaşAllah
diğer avatarını çok beğeniyordum neden değiştirdinki
Hayırlı akşamlar Behiye kardeşim, Kalbinur kardeşim
allah iylik versin tüm sıkıntılarını gidersin benimde dünden beri içimde bir sıkıntı var...senin kuzenlerde benim gibi dargınlar banada öyle dediler dediler bende dayanamadım memleket geldim Allah razı olsun canım kardeşim çok şükür bugün iyiyim
allah iylik versin tüm sıkıntılarını gidersin benimde dünden beri içimde bir sıkıntı var...
yok burdalar ama onları ihmal ettiğimin hiç farkında değildim
neyseki gönüllerni aldım yemek sözü verdim
sizede hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar Behiye kardeşim, Kalbinur kardeşim
ne hayırdır anlamadımhayırdır inşaallah??
sizede hayırlı akşamlar
akşam şerifleriniz hayırlı olsun
ya tabi buda çok tatlı ama diğeri daha hoşuma gidiyordu:a26:
hayırdır inşaallah??
bende bir anlasan içimde çok tuaf bir sıkıntı var abdest aldım namaz kıldım tesbih çektim gitmedi niye öyle oldu anlamadımTeşekkür ederiz efendim sizlerin de inş
kalbinur kardeşim sormuş ama ben de sormak istedim, sabah girdiğimde görmüştüm de yazdığınızı, sormak nasip olmadı.. Nasılsın kardeşim, bir sıkıntı var yazmıştın sanırım, hayırdır inş?
kusura bakma kafam okadar karışıkki ilkte ne sorduğunu anlamadım
bende bir anlasan içimde çok tuaf bir sıkıntı var abdest aldım namaz kıldım tesbih çektim gitmedi niye öyle oldu anlamadım
inşallah hayırlara çıkar
inş kardeşim, Allah gönlünüzde huzuru bol bol kılsın inş..
O zaman şu video'yu izlerseniz belki bi nebze geçer sıkıntınız :a03: Özellikle de 4:15'ten sonrasını
(NOT: bu video, bu foruma ilk eklemeye çalıştığım video'dur ve de başaramadığım, sağolsun Çeşm-i Bülbül kardeşim eklemiştir benim yerime kendisi burda değiller ama Çeşm-i kardeşimin de kulaklarını çınlatır, iyi akşamlar dilerim biricik kardeşime :a26
ay şaka gibi yaa bende ciddi ciddi halen bir şey çıkıcak bekliyorum
çok güzeldi allah razı olsungerçekten çok güldümallah sizede güldürsün
gerçekten on numara video:B
inş kardeşim, Allah gönlünüzde huzuru bol bol kılsın inş..
O zaman şu video'yu izlerseniz belki bi nebze geçer sıkıntınız :a03: Özellikle de 4:15'ten sonrasını
(NOT: bu video, bu foruma ilk eklemeye çalıştığım video'dur ve de başaramadığım, sağolsun Çeşm-i Bülbül kardeşim eklemiştir benim yerime kendisi burda değiller ama Çeşm-i kardeşimin de kulaklarını çınlatır, iyi akşamlar dilerim biricik kardeşime :a26
size üsteki üyeyei görünce aklınıza gelen ...neyse o bölümü açarsanız anlarsınız..
Azıcık omuzlarım kabardı abi öyle mi olmuştu ilginç siz nasıl ekleyemediniz benim aklım orda
EyvALLAH abim ((=
Bence daha iyi olmuş nurum böyle bu resim daha iyi... ((=
Ahmet abiiii bana bir hediye borçlusun ona göre
Bu sözü hediye edesim geldi..((=
Pardon,
sizin uzun ve dalgın yürüyüşleriniz var, benim de sağanak yağmurlarım...
Birlikte ıslanalım mı?
hayır tabikide
benim hediyem
:a04:İnanır mısın dün anladım niye ekleyemediğimi Meğersem o kedili videonun orjinal boyutu, tam ekranmış, öyle olunca, bir mesaja sığmıyormuş ben istiyordum ki, bi linke tıklamadan direk mesajın içinde dinlenebilsin, fakat bu sanırım mümkün değilmiş ve bunu yeni öğrendim.. Öğrenmenin yaşı yokmuş gerçekten de... Sağolasın kardeşim yine de :a26:
Ne demek kardeşim, isteğin hediye olsun.. Hmm acaba ne hediye etsem.. Buldum sanırım Oyun bilgisayarı + kablosuz kulaklık
Artık Çeşm-i kardeşimi forumda gören cennetlik olur