Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bir paylaşım emeğine sağlık, Selam ve dua ile

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Tarihte bugün?.....

Tarihte bugün?.....

S.A bu gün geçmişte neler oldu acaba?ben birkaç tane yazıcam dileğenlerler varsa ekleyebilir hergün.aeolun.

13 MART

Erzincan’da 6.8 şiddetinde deprem yaşandı. Bu depremde 653 kişi öldü 3850 kişi yaralandı(1992).

Balkan Savaşı sonunda Osmanlı Devleti ile Sırbistan arasında İstanbul Antlaşması imzalandı (1914).

Kazım Karabekir Paşa, Erzurum’da 15. Kolordu komutanlığına atandı(1919).

Mustafa Kemal Paşa’nın anıları ‘Hakimiyet’ ve ‘Milliyet’ gazetelerinde yayımlanmaya başlandı (1926).

Avusturya, Hitler Almanyası’na katıldı (1938)....

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Temel otobüse binmek için bilet alacakmış bilet bayisinin önüne gitmiş ve ufak 'n'şeklinde bulunan pencereden içeriye doğru eğilerek,

- Beyfendi bir otobüs bileti verirmisiniz demiş.

Gişedeki adam lütfen sıraya geçermisiniz diye seslenmiş temele. Temel şaşırmış çünkü sırada kimse yokmuş. Temel tekrar gişedeki adama; - Arkadaş bir bilet istiyorum demiş adam biraz daha sestonunu arttırarak sıraya geçin demiş. Temel şaşkın bir halde.

- Tekrar yav kardeşim bir bilet verirmisin demiş adam bu sefer yüksek sesle sıraya geç be kardeşim demiş. O arada temelin beklediği otobüs gelmiş ama temel hala bileti alamamış.Temel yine; - Etme kardeşim ver bileti daa otobüs geldi demiş. Adam yav sıraya geç dedik ya deyince artık temel zivanadan çıkmış ve 'n' şeklindeki pencereden adama sağlam bir yumruk oturtturmuş. Adam;

- Ne kim vurdu lan bana kim o lan diye başını'n'şeklindeki camdan dışarıya çıkarıp karşısında temel'i görünce

Temel; - Ben ne bileyum uşağum baksana sırada bu kadar adam var kim bilur kim vurdu saaa.

mumışığı

Kayıtlı Kullanıcı
laz olsan küçülürmüsün

laz olsan küçülürmüsün

Sizin ne haddinize lazlarla dalga geçmeye meyve veren ağaç taşlanır her zaman. Lazlar neşeli insanlardır. Laz olunca AKLINIZA NE GELİYOR ? küçümser gibi bahsediyorsunuz neden? bugüne bugün bölgemizden iki başbakan çıkmış alla şükür. kalın selametle.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin ne haddinize lazlarla dalga geçmeye meyve veren ağaç taşlanır her zaman. Lazlar neşeli insanlardır. Laz olunca AKLINIZA NE GELİYOR ? küçümser gibi bahsediyorsunuz neden? bugune bugun bölgemizden iki başbakan çıkmış alla şükür. kalın selametle.

Kardeşim ne diyon yahu ben lazlaramı bir şey dedim sadece hitap şekline güldüm diyorum anlamadan fırçalıyorsun

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
uzun zamandır bu form duruyor kimse bir şey demiyor. Son mesajı gören anlamadan uyarıyor. Bi bak bakalım lazlara bir şeymi demişim Allah Allah

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
mumışığı kardeşim bir cevap verirmisiniz

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
İyi de o kardeşimizde diğer üyeyi tanıyor ve espri mahiyetinde söylemiş siz bunu niye yanlış anlıyorsunuz ki. Küfür mü etmiş yani. Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt