Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşim Sana Muhalefet Olmak Bana Hiçbirşey Kazandirmaz Bu Konuyu Senin Actiğini Bilmeden Yorum Yazdim Ben Senin Iyiliğin Için Söylemiştim Ama Beni Incittin Bundan Sonra Sana Ait Olan Hiçbir Konuda Yorum Yapmayacam Gerçi Benim Böyle Yapmam Senin Pek Umurumda Olmayacak Sanirim...
Selametle Kal.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
iyi yapma.
üç tane konu açtım hepsini de bişey dediniz.
siz de selametle kalın.

YAZILANLARI ANLAMAKTA GÜÇLÜK CEKİYORSUN SANIRIM ACTA BAK NE YAZMIŞIM SANA. BİR DAHA OKU BELKİ ANLARSIN. TERS OLAN NE..... GERÇEKTENTE KOMİKMİŞSİN.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
güzel olmuş kARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
önce kurtla samanı goturur
sonra saman kalır kurtla gerı doner kurtu bırakır kuzuyu alır goturur kuzuyu bırakır samanı alır samanla kurtu alır ve karşıya goturur
ohhhh oldu mu?

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim hepinizden çok özür dilerim. hakkınızı helal ediniz. ben soruyu sorduktan sonra ilk defa giriyorum siteye...dün gece ve sabah girememiştim...

Evet verdiğiniz cevaplar kesinlikle doğrudur...yani ilk cevablarınız doğrudur...ben cevap yazamayınca siz biraz değiştirmişsiniz cevaplarınızı yok yok doğrudur...hakkınızı helal ediniz...hayırlı akşamlar...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
önce kurtla samanı goturur
sonra saman kalır kurtla gerı doner kurtu bırakır kuzuyu alır goturur kuzuyu bırakır samanı alır samanla kurtu alır ve karşıya goturur
ohhhh oldu mu?

Aleykümselam öğretmeni biraz geciktim kusura bakmayınız. ama giderken bir tanesini götürmesi lazım...:evet:evet:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
esfaka ve sudelet kardeşlerim sizlerde kusura bakmayınız...cevap vermek için geciktim...evet doğrudur...teşekkür ederim...
ALLAHa emanet olunuz...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam öğretmeni biraz geciktim kusura bakmayınız. ama giderken bir tanesini götürmesi lazım...:evet:evet:H

selamunaleykum evet benım kı yanlış ıkı tane olsa olmaz mı dıye deneyım dedım dığer cevapları da okudum
guzeldı
allah razı olsun öğretmenım

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum aydın.
kusura kalma benim ancak görüşmem bitti.
hadi yeni bir tane daha sor.
bakalım bilebilecekmiyiz.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
biraz kolay olcak ama...
Yapan satar
Alan kullanmaz
Kullananda hiç görmez...:):)

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
YAZILANLARI ANLAMAKTA GÜÇLÜK CEKİYORSUN SANIRIM ACTA BAK NE YAZMIŞIM SANA. BİR DAHA OKU BELKİ ANLARSIN. TERS OLAN NE..... GERÇEKTENTE KOMİKMİŞSİN.

Güçlük çekiyorsam yazma o zaman öyle ya niye boş yere yazıyorsun ;)Konuşmayı kapattık hala konuşuyorsunuz samimi olan bi insan bu mesajını böyle yazmaz...He evet ben çok komiğim her insana nasip olmaz bu.Selametle tekrar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt