çay'i çok Sevdiğimi Söyleyince, Yaşli Bir Teyze Anlatti Geçenlerde...
Bak Oglum Diye Başladi Söze:
çayin Alt Demliği Evdeki Kaynanadir ; Devamli Kaynar Durur..
üst Demlik Evdeki Gelindir; Alt Demlik Kaynadikça O Olgunlaşir, Demlenir...
Gelinin Kocasi Ise Bardaktir; Biraz Kaynana Doldurur Onu Biraz Da Gelin...
çocuklar çayin şekeridir ; Tat Verir...
Görümce Ise çay Kaşiğidir ; Arada Bir Gelir Ve Kariştirir Gider...
Kaynataya Gelince; O Da Bardak Altidir; Dökülenleri Bir Araya Toplar...
Selamun Aleykm Abi Güzel Bir Paylaşim Olmuş.tercumanda Güzel çözmüş Işi. Eline Sağlik Abi ..rabbimize Emanet Ol ..
selamun aleyküm lütfi abi ama bildiğim bişeydi söylemeyimde Tahmin eden olsun Allaha emanet olun ....
çay'i çok Sevdiğimi Söyleyince, Yaşli Bir Teyze Anlatti Geçenlerde...
Bak Oglum Diye Başladi Söze:
çayin Alt Demliği Evdeki Kaynanadir ; Devamli Kaynar Durur..
üst Demlik Evdeki Gelindir; Alt Demlik Kaynadikça O Olgunlaşir, Demlenir...
Gelinin Kocasi Ise Bardaktir; Biraz Kaynana Doldurur Onu Biraz Da Gelin...
çocuklar çayin şekeridir ; Tat Verir...
Görümce Ise çay Kaşiğidir ; Arada Bir Gelir Ve Kariştirir Gider...
Kaynataya Gelince; O Da Bardak Altidir; Dökülenleri Bir Araya Toplar...
Selamün Aleyküm Paylaşimin için Allah (c.c) razi Olsun Inşaallah
Cok Komikmiş Allaha Emanet Olun
güzeldi ellerine saglık...
Selamün aleyküm Nevin kardeşim çok güzel olmuş, emeğine sağlık Biz bunların neresindeyiz dersin acaba? Selam ve dua ile
Selamun aleyküm Yasemin kardeşim. emeğinize sağlık, gerçekten çok titiz ve hijyenik çalışıyorlarmış
bu ilginçliği paylaştığınız için teşekkür ederim kardeşim..
Allah'a emanet olun. hayırlı, bereketli geceler..
Esselamü aleyküm yasemin ablacım...dişçilerden çok korkarım çok hemde...lise dönemınde 1 çürük dişim vardı çok agrıyordu çektırmem gerekıyordu bır türlü gidemedım korkumdan 15 gun dayandım agrısına gece gunduz şiddetlı bır agrı gunde abartmıyorum 5 tane bırden agrı kesıcı içiyordum banamısın demıyor gece uyku yok aglıyorum deli gibi en sonunda dayanamadım gıttım doktora ama nasıl aglıyorum o koltuga oturmam dıye neyse oturdum koltuga doktor bakıck ızın vermıyorum bakmasına adamın elını ıtıyorum kızım dur bırsey yapmıcm dıyor yok annem ellerımden tuttu nasıl bagırıyorum en sonunda zorla dısımı cektı doktoramı bır daha asla dedım şimdide 1 tane dolgum yenılenmesı gerekıyor gıtmıyorum hala bu resımdekılerıde görunce ıyıce bır korktum :A:A
eyvahhhhh !!!!
yine karakola düştüm
Gerçekten cok ilginç vakalar
hayret ya....
emeginize saglik
Selametle....
Aleykümselam tuğbacığım...
merak etme buradaki hekimler türkiyede yok...:K
bende yapılması gereken diş dolgumu bazı aksilikler ve kısmi ertelemeler yüzünden yaklaşık 3 sene ihmal ettim..
sonrada dolgu yerine çekilmek zorunda kaldı....
lütfen dişlerini ihmal etme... doktorundan hemen yarın randevu al bence...ALLAHA EMANET OL
sen yine 3 sene ertelemişsin ben bu dolgu dişimi orta sonda yaptırdım ablacım düşün artık yaş oldu 21 :K ablam korkuyorum yaa çok hemde gidemem doktora falan o koltuğa oturamam :A:A
iyide neden korkuyorsun?
yaptırınca ağrı, sızı çekmeyecek olan yine sensin.....
bence klasik atasözümüz olan "yumurta kapıya dayanmadan" ve daha fazla geç olmadan hemen git...:H
selamünaleyküm kardeşim.inan çok kötü bu ne yaw.:Kinsanda en önemli noktalardan biride diş temizliğidir.buna çoğunluk olarak ne derecede dikkat edildiği sanırım gözle görülmektedir.nasıl tanımlasam bu resimleri bilemiyorum fakat bende kalsın.:evet
selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı cumalar kardeşim.smileylarda suratı ekşimiz bir görüntüde yok ki belirtelim.:H