Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (2 Kullanıcı)

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Sağol kardeşim. Ben teşekkür ederim. Biraz İstanbul hakkında bilgi aldık.

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm..

selamunaleyküm..

--------------------------------------------------------------------------------

gercekten Bu siteye giren insanlar okadara güzel konusuyorlar ki Allah rizasi icin saygili maalesef cevremizde böyle insanlar kalmadigi icin bu siteye girince huzur buluyorum ve demekki Allah yolunda gercek mücahid ve mücahideler hala varmis diye Rabbime sükrediyorum..Allaha emanet olun sizi Allah icin cok sevdim..selam ve dua ile..Rabbime emanet olun....
yalniz bisey var kardeslerim ben yeni konu nasil acabilirim yardimci olurmusunuz insallah..selam ve dua ile...

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
eskisi gibi olsa bende sohbeti seven bi insanim
ama ben dogdugumdan beri televizyon var
gerçektende televizyon yerin oturup
sohbet etmek iletisim halinde olmak cok güzel
artik komşuluklar bile kalmadi nerdeyse....

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Çok... doğru salih_43 kardeşim. Çoğu program izliyen kişide haya, ar, edep gibi kavramları kaldırıyor. Dikkat etmek lazım.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim. Sayfanın en Üstünde forum yazan yere tıklayın. Açılan sayfadan ilgili konuları tıklayıp açın ve sol üst tarafta konu aç kısmına tıklayıp konunuzu açın kardeşim. Açacağınız konu ilgili bölümle alakalı olmalı.
Allah'a emanet olun.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten çok güzel ama, İstanbul'da en az 1 ay kalmalıyım ki ben buraları gezeyim:evet

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
buyur kardeşim ne demek bilgisayar gül ve lale resimleri ile dolu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt