Aleykümselam Safiyecim herhalde yapılıyor baksana yaptıklarına göre bir bilene sormak lazım:H
sağol ablacığım emeğine sağlık
Aleykümselam Safiyecim herhalde yapılıyor baksana yaptıklarına göre bir bilene sormak lazım:H
:evet çok doğru kardeşim emeğine sağlık
.....S.a Arkadaslar Ben Hemen Basliyorum...gunde 5 Yok Yok 10 Paket Heheheheh ....aeo Selam Ve Dua Ile Inşallah Birakmak Nasip Olur
nedir bu sigara içenlerden istediğiniz kardeşim her fırsatta karşımıza çıkarıyorsunuz...
kardeşim lütfen alınmayınız işin şakası bu evet bir sagara kullanan olarak bunları bildiğimiz halde neden hala içiyoruz bizde bilmiyoruz...bizimkisi bile bile LADES...ALLAHa emanet olunuz...bırakmaya çalışıyorum hala...
S.a Arkadaslar Benim Bir Iki Uc .... 21 Disim Eksik Ya.. Varmi Ucuza Yapilacak Yer... Sey Kopru Altimi Merdiven Altimi Ne Diyolar Ona Ondan.. Bu Resim Baya Islek Bir Cadde De Nere Ora... Aeo Selam Ve Dua Ile Super Yaa.
Adam Eğe Yardimi Ile Cakiyo Somra Torpuluyo.. Bu Siralar Tavsan Modeli Yaptiriliyorlar
çok şaşırdım malesef gelişmemis ülkelerin yaşantıları üzücü
Selamun Aleyküm Abla... Insan Görünce çok şaşiriyor Doğrusu. Paylaşiminiz Için Allah Razi Olsun. Allaha Emanet olun, Hayirli Akşamlar...:H
guzel mıs te kecı de pek bı yaramazmıs canım.aeo selam ve dua ıle
Güzel Manidar A.e.o.