Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

ozeroz

Kayıtlı Kullanıcı
tünel

tünel

Amerikada bir boğaz bir tünel yapılması için ihale açılır. İhaleye İngilizler,japonlar ve Türkiye'den Temel girer. Teklifler alınır ve değerlendirmeler için firmalar çağırılır.
İngilizler boğazın her iki yakasından aynı anda tünel inşaatına başlayacaklarını ve suyun yaklaşık 50 m altında tam ortada buluşacaklarını ve sapmanın yaklaşık 50 cm olacağını ve bununda çeşitli izolasyon maddeleriyle çözümleneceğini anlatırlar.

Japonlarda aynı şekilde boğazın heriki yakasından tünel inşaatına aynı anda başlayacağını boğazın ortasında buluşulacağını ve sapmanın 35-40 cm olacağını, bununda sorun çıkmadan halledileceğini anlatırlar.

Sıra temel dedir. Temel açen bizde boğazın heriki yakasından aynı anda tünel inşaatını başlatacağız, boğazın ortasında buluştuk buluştuk buluşamazsak iki tüneliniz olacaktır. der..
veee ihale onun olur....

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
SİZ İSTEYİN BEN YAPARIM
kah_fin.jpg
[FONT=Verdana,Arial,Tahoma]AFİYET OLSUN [/FONT]

ELLERİNİZE SAĞLIK HAFİZE ABLAMIZ...

HASTALIĞIMIZDA DA , AFİYETİMİZDE DE SAHİBİMİZ OLAN RABBİMİZ

SİZLERDEN RAZI OLSUN ... SELAM VE DUA İLE........

ozeroz

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar S.A. aslında fıkra güzelde dün akşam aceleyle yazdım ve anlaşılan fıkrayı katletmişim, biraz cümle düşüklükleri var. Ama eminim siz anlarsınızın va mazur görürsünüz.
Selam ve dua ile...

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Kadar Emek çekilmiş Içmemek Ayip Olur çok Güzel Görünüyorlar Ellerinize Sağlik

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hafize abla hepsi çok güzel görünüyor emeğinize saglık pek sevmem ama görünce ben bile istedim :)
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

EMİNE_yıldız

Kayıtlı Kullanıcı
feda olsun

feda olsun

benm bütün malm servetm feda olsn gtsnler alsnlar alabldkleri kadar mazot ben öderm masraftan kaçnmasınlar ne gerekiyosa yaplsn hepsi benden feda olsn

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Ucuza Diş yapılırr

Ucuza Diş yapılırr

titiz bir çalışma laboratuarı!...
1180072931_1.jpg

ölçüye göre herçeşit diş bulunur!
1180072931_2.jpg

ağrısız morfinsiz diş takılır! hem morfin zaarrlı değilmidir!
1180072931_3.jpg

fazlasınıda törpüledikmi tamamdır!
1180072931_4.jpg

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl takıyorlar öyle ya inanamadım hayret...........

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
50,60,70

50,60,70

50, 60 veya 70'li

yıllarda büyüdün, peki nasıl hayatta kaldın??

1. arabaların emniyet kemeri, kafa dayanakları ve hava yastıkları YOKtu,

2. arka koltuk eğlenceli ve tehlikesiz idi,

3. oyuncaklar rengarenk idi ve kurşun içeren zehirli boyalarla boyanmştı,

4. prizlerin, otomobil kapılarının, ilaç şişelerinin ve temizlik maddesi

şişelerinin çocuk kilidi yoktu,

5. kask olmadan bisiklete binilirdi,

6. steril şişe suyu yerine hortumdan veya nehirden su içilebiliyordu,

7. dışarıya istediğimiz yere oyun oynamaya giderdik, tek şart karanlık olmadan eve gelmekti,

8. cep telefonu yoktu ve kimse nerede olduğumuzu bilemezdi,

9. okul öğleye kadardı ve öğle yemeğini evde yerdik

10. düşer yaralanırdık, dişlerimiz yamulur kemiklerimiz kırılırdı, ama kimse kimseyi dava etmezdi,

oyun oynarken olur böyle şeyler denirdi.

11. evden şekerleme ve kurabiye araklar, kilo sorunumuz hiç olmazdı, çünkü hep dşarıda oynar ve çok aktif

olurduk.

12. dört kişi aynı şişeden limonata içerdik ve kimse hepatit-b olmaz veya mikroptan ölmezdi.

13. playstation, nintendo 64, video oyunları, kablolu tv, chatroom, internet, cep telefonu yoktu, onların yerine

dostlarımız vardı.

14. kilometrelerce uzaktaki arkadaşlarımızı yaya veya bisikletle ziyaret edebilir, evlerine kapıyı bile çalmadan

girebilirdik ve kimsenin annesi kızmazdı.

15. bazı öğreniciler belki diğerleri gibi başarılı değil idi, sınıfta kaldıklarında kimse psikoloğa veya pedagoga

gönderilmezdi. Hiperaktif çocuk yoktu.

16. özgürlük, başarı, sıkıntı, görevlerimiz vardı....ve bunlarla yaşamayı biliyorduk.

17. esas soru şu : bütün bunları nasıl atlattık??

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar hafize anne gerçekten bu kahveler yapılabilirmi ben ev işleirne az yabacıyım ama kahverleri görünce içimde nasıl yapmak geldi anlatamam bunun bir sırrı varmı ???

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar hafize anne gerçekten bu kahveler yapılabilirmi ben ev işleirne az yabacıyım ama kahverleri görünce içimde nasıl yapmak geldi anlatamam bunun bir sırrı varmı ???

Aleykümselam Safiyecim herhalde yapılıyor baksana yaptıklarına göre bir bilene sormak lazım:H

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Ablam hepsi güzel 2tane alabilirmiyim ellerine saglik
Allah c.c. emanet ol

dördüncü

Kayıtlı Kullanıcı
kimin namazı bozuldu

kimin namazı bozuldu

camiye giren adam selam vermiş namaz kılan vatandaşta aleyküm selam demiş yanındaki namazın bozuldu demiş onun yanındaki seninde namazın bozuldu demiş onun yanındaki ikinizinde namazı bozuldu demiş en sonuncusuda neden konusuyorsunuz hepinizin de namazı bozuldu demiş:K:K

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt