Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (2 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
azmışız ben yedek getırmıştım bak 300 kışılık alışverışte bır alana bır bedavaydı :)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm

allah yolunda olanlara mevlam yardım etmez mi hiç büyüklüğünü bi kez daha anlamanın mutluluğuyla paraşütlerimizi taktık :)

şimendifer

Kayıtlı Kullanıcı
eyvaaaah sen onları havalımanında unuttuuun nolcak peki şimdi:]

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
yıne sorun mu arayalım zrrrrrrrrr paraşut hattını alo

şimendifer

Kayıtlı Kullanıcı
:K telefonlarda calişmıo neyse bizde icimizden bi gönüllü sectık

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
HAVA LİMANINA GİDİP PARAŞÜTLERİ GETİRDİ

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
olamaz bu paraşutler defolu napcaz sımdı

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Başladik Iğne Iplik Alarak Yama Yapmaya O Da Ne Inanmiyorum

drkombi

Kayıtlı Kullanıcı
muhahahahhaaha::::::::::)))))))))))))))

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
:]:):! S.A KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA İÇEN KARDEŞLERİMİZE TEZ ZAMANDA BIRAKMAYI NASİP EYLESİN

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.

belki fayda ve yararlanma adına caydırıcı bir konu olabilir fakat.farkında olmadan ki asla sizin bu niyet ve göz ile bakmadığınızdan eminim ''alay ve yaratılanı garipseme olarak alet etme'' olayı içersinde sizde bulunuyorsunuz.

orada fiziksel kusur olarak gözüken insanlar bu tarz bir problem karşısında rahatsızlanmış değildirler bildiğiniz gibi.eyer öyle olsa idiler gerçekten sadece ibret alıp sakınmamıza vesile olabilirdi.
(birisi fotoshopla,birisi estetik,diğeri yüz şekli öyle yaratılmış ve çenesini bir bakıma sanırım o şekle bilerek getiriyor)

konu hakkında şahsım adına içerik olark inceleyip vereceği mesajda doğruluğunu tartıp biçmeliyiz.

belki gülmek yada tebessüm etmek efektleri yerine ''mevlam bizi bu durumlardan alıkoysun'' demek daha faydalı olacaktır.

selam ve saygılarımla.

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.

belki fayda ve yararlanma adına caydırıcı bir konu olabilir fakat.farkında olmadan ki asla sizin bu niyet ve göz ile bakmadığınızdan eminim ''alay ve yaratılanı garipseme olarak alet etme'' olayı içersinde sizde bulunuyorsunuz.

orada fiziksel kusur olarak gözüken insanlar bu tarz bir problem karşısında rahatsızlanmış değildirler bildiğiniz gibi.eyer öyle olsa idiler gerçekten sadece ibret alıp sakınmamıza vesile olabilirdi.

konu hakkında şahsım adına içerik olark inceleyip vereceği mesajda doğruluğunu tartıp biçmeliyiz.

belki gülmek yada tebessüm etmek efektleri yerine ''mevlam bizi bu durumlardan alıkoysun'' demek daha faydalı olacaktır.

selam ve saygılarımla.

güzel bir tespit saol kardeş aynı fikirdeyim...

gercek_olan_ne

Kayıtlı Kullanıcı
Diplomalı Kız

Diplomalı Kız

Kız, babasına diplomasını gösteriyordu.

- Baba, nasıl diplomam? Kimya, fizik, matematik, edebiyat, felsefe, müzik, resim hepsi pekiyi? En iyi notlar benim? Babasının cevabı hazırdı.

- Oh oh? çok memnun kaldım kızım. İnşallah yemek pişirmesini, dikiş dikmesini, çocuk bakmasını, çamaşır yıkamasını iyi bilen bir kocaya düşersin de mutlu olursun?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt