Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hafize anne Allah razı olsun çok güzel Paylaşımdı ... 4 resimmi var benmi göremiyorum :( 2 si görünüyo gibi :) keşke dediğiniz gibi dini Çizgi filmlerde yapsalar bu şekilde ama nerde hep gülmeyi istiyor İnsanlar :( Allah yardımcımız olsun Selametle....

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
Adam elindeki son parayla kumar oynamaya karar verip LasVegas`ın yolunu tutar ve inanılmaz bir talih: tam 3 milyon dolar kazanır.

Hemen otel yönetiminin kendisine açtığı kral dairesinden karısına telefon eder:

- "Evde misin?"

- "Evet kocacığım."

- İyi, hemen bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım."

- Kadın sevinç dolu bir çığlık atar:

- "Ay harikasın!!

Hemen hazırlanıyorum..

- Peki ama nereye?

- Paris,

- Karayipler?

Adam cevap verir:

- "Umumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol."

buda benden olsun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
matematık dersınde

matematık dersınde

:Göğretmen matematık dersınde temele sormuç:TANESI 250YKR TAN 3 EKMEK ALDIM.FIRINCIYA KAÇ YKR ODEMEM GEREKIR?TEMEL YANITLAMIŞ:HOÇ VERMEM ÖĞRETMENIM.ÖĞRETMEN :NASIL OLUR 3 EKMEK ALIYORSUN?TEMEL :BIZ EKMEĞİ KENDI FIRINIMIZDAN ALIYORUZ ÖĞRETMENIM

abdullahkurt

Kayıtlı Kullanıcı
Yaf nedir bu karı ve kocaların bir biriyle alıp veremediği :)

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
siz olsanız ne cevap verirdiniz???

siz olsanız ne cevap verirdiniz???

--------------------------------------------------------------------------------
Yaşlı bir çiftçi trafik kazasında mağdur olduğu gerekçesiyle, mahkemede savunmak yapmaytaydı.
Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu:

-Kaza yerine gelen polis ekibine "İyiyim" demediniz mi?

Çiftçi ifadesine başladı:
-Traktörümün arkasında besili ineğim sarıkız ile birlikte giderken, bu nakliye şirketinin kamyonu......

Avukat sözünü kesti;
-Ayrıntıları sormuyorum, yalnızca şu soruya cevap verin.
Kaza terine gelen polis ekibine "İyiyim" Dediniz mi? Demediniz mi?

-Şimdi efendim, biz sarıkız ile birlikte giderken........

Avukat yine çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek:
-Efendim, Bu adam kaza yerine gelen polis ekibine, kendisine durumunu sorduğu zaman "Çok iyiyim" demişti.
Şimdi aradan 3-4 hafta geçtikten sonra mağduriyetini öne sürerek, müvekkilimi dava ediyor.
Lütfen kaza sırasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusunda ki soruma doğrudan cevap vermesini söyler misiniz?

Hakim:
-Bir dakika. Önce şu sarıkız hikayesini duymak istiyorum.

Çiftçi hakime teşekkür edip, ifadesini sürdürür:
-Bu nakliye şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe, sarıkız başka bir hendeğe savrulduk.
Sersemlemiş bir halde yatarken, diğer taraftan sarıkızın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum.
Belli ki çok acı çekiyordu.
O sırada hemen ordan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı.
1 - 2 dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı iki kaşının ortasından vurdu.
Ardından elinde dumanı tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana "Sen nasılsın Amca" diye sordu.
Siz olsanız ne cevap verirdiniz?

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s a ben ise biraz soğuk ve kırıcı buldum oda insan ve önemlisi anne bu tür kayınvalide söylemleri kişinin aslını gösterir selametle....

aleykum selam sadece espri amaçlı koyulmuş ve yapılmış birşey ve şaka amaçlı... zaten benimde asli düşüncem konudaki başlıgım gibi kayınvalideleri sevelim ben de zaten kayınvalidelere olan bakışı eleştiriyordum

Taner KUŞİOĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
dua

dua

ALLAH IM SANA HERŞEY İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZI KABUL EYLE GÜNAHLARIMIZI BAGIŞLA SEN AFEDENSİN AFETMEYİ SEVERSİN SEN BİZLERİ AFEYLE İKİ CİHANDA AZİZ EYLE TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA DERTLİLERİMİZE DEVA BOÇLULARIMIZA EDLAR NASİP EYLE BIZI SEV KULLARINI SEVEN VE KULLARININ ARASINDAN SEVİLEN KIMSE YAP ALLAH IM HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP EYLE RAHMETİNİ VE MERHAMETİNİ ÜZERİMİZDEN ESİRGEME AMİN.
tanerkusiogluqhotmail.com

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Içi Dişina çikmiş Bir Ceset

Içi Dişina çikmiş Bir Ceset

UYARIYORUM:Lütfen hassas olanlar bakmasın

804822ceset.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt