Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izledim ve cok hayret ettim ... cok ilginc gercekten....kanı emdi emdi şişdi iyice patlayacak zannettim ... ama uctu gitti....paylasım icin tesekkürler emegine saglık....
Selamun Aleykum Gercekten Cok Ilginc Biran Olsun Yeter Demedim Değil Ve Dusucek Zannettim Okadar Sistiki Tasimayacak Gibi Oldu Ama Yinede Uctu Gtti Ben Okadar Yemek Yesem Yerimden Kalkamazdim Herhalde Rabime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
Selamün Aleyküm çok güzel bir paylaşım emek verip bizimle paylaştığınız için RABBİM razı olsun sizden aslında bizim istediğimiz değil RABBİMİZİN bizim hakkımızda dilediğidir hak olan
•Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ? •Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadıgını ve bunu kimsenin açıklayamadığını? •Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini? •Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?( Mmmmh!! ) •İdrarın zifiri karanlıkta parladığını? •Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarindan birini kirabileceğini? •Hapsirmayi engellemeye çalışırsan,başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılalabileceğini ve ölebileceğini? •Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, gözlerinin yerlerinden firlayabileceklerini? •Domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? •Dünya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? •Farelerin ve atlarin kusamadiklarini? •1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? •Çakmagin kibritten once bulundugunu? •Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu? •Bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını.
Sivetok Bu Ne Güzel Bir Paylaşim Hem Göze Hem Gönle Hitap Ediyor .emeğine Güzel Yüreğine Sağlik Kardeşim.evet Hep Isteriz Mevladan Onun Vermiş Olduğu Nimetlere şükürler Olsun Binlerce Kez .bizim Anlayamadiğimiz Neler Var Daha şu Dünyada Saymakla,yazmakla Bitmez Az Biraz Kendimize Zaman Ayirip Dikkatlice Baksak Düşünsek Oooo çok Eksiğimiz Var çok ..teşekkürler Harika Ben şimdiden Sik Kullanilanlara Ekledim Kardeşim Haberin Ola )