Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (2 Kullanıcı)

mehmet ercan

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm Allah (c.c) razı olsun ... t.ederim paylaştığınız için...gerçekten çok komıkler...:K:K ... Hayırlı geceler ...
Ve aleykümselam Kardeşim. Mevlam sizden de razı olsun...Yüzünüz de ufakta olsa bir tebessüm oluşturabildiysem sevindim... İnşaALLAH başka yazılar da paylaşacağım... selametle kalın...Hayırlı Günler......

mehmet ercan

Kayıtlı Kullanıcı
Türkü Nasıl Tanırsınız?
Henüz ilk sayisini çikaran Ariza dergisinde Hasan Kaçan'dan "bir Türk'ü nasil tanirsiniz" baslikli yazi :

* Desenlerini çok begenerek aldığı yeni bir mobilyanin üstünü başka bir örtü örterek kullanan kisi Türk'tür.
* Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpılmış arabasina üzülen kisi Türk'tür.

* Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eden Türk'ten başkasi olabilir mi?

* Yemekte eti biçakla değil, çatalin yaniyla kesmeye çalişan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.

* Kirmizi işikta durdugunuz için size ancak bir Türk bagirabilir.

* Ancak bir Türk, Cola'yi çalkalayip fişkirtarak asitsiz içmeyi akil edebilir.

* Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmiş, üzerine de ambalaj lastiği geçirmis birini görürseniz hemen boynuna sarilin.
Türk'tür o.

* On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.

* isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkasi olamaz. (şerefsizin oğlu ne iş yapmiş be kardeşim, helal olsun)

* Ancak bir Türk aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

* Ancak bir Türk trafik ışıklari kirmizidan yeşile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.

* Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

* Ancak bir Türk kulağını kalem ya da örgü şişiyle kariştirabilir.

* Gazete kağidini en iyi şekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

* Ancak bir Türk kadini, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

* Plastik yoğurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür.

*Arabasinin arkasina yazi yazan bir Türk değil de nedir? (Rahmetli de sollardi,)

* Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyeceğini bildiği halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
:K:B kesilikle bir türk'ü ancak bu kadar iyi anlatabılır bir insan.t.ederim selametle:K:K

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
RABBİM razı olsun.emegine saglık çok güzel bir paylaşım.yüzümüzü güldürdün sagol.selametle.

mehmet ercan

Kayıtlı Kullanıcı
Seni Seviyorum Mesajlari :) "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?.
"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.
.
"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?
.
"Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?
.
"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.
.
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra...
.
"Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?
.
"Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?
.
"Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?
.
"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.
.
"Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?
.
"Seni Seviyorum" : Yemin et.
.
"Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.
.
"Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten.
.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Türkü Nasıl Tanırsınız?
Henüz ilk sayisini çikaran Ariza dergisinde Hasan Kaçan'dan "bir Türk'ü nasil tanirsiniz" baslikli yazi :

* Desenlerini çok begenerek aldığı yeni bir mobilyanin üstünü başka bir örtü örterek kullanan kisi Türk'tür.
* Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpılmış arabasina üzülen kisi Türk'tür.

* Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eden Türk'ten başkasi olabilir mi?

* Yemekte eti biçakla değil, çatalin yaniyla kesmeye çalişan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.

* Kirmizi işikta durdugunuz için size ancak bir Türk bagirabilir.

* Ancak bir Türk, Cola'yi çalkalayip fişkirtarak asitsiz içmeyi akil edebilir.

* Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmiş, üzerine de ambalaj lastiği geçirmis birini görürseniz hemen boynuna sarilin.
Türk'tür o.

* On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.

* isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkasi olamaz. (şerefsizin oğlu ne iş yapmiş be kardeşim, helal olsun)

* Ancak bir Türk aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

* Ancak bir Türk trafik ışıklari kirmizidan yeşile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.

* Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

* Ancak bir Türk kulağını kalem ya da örgü şişiyle kariştirabilir.

* Gazete kağidini en iyi şekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

* Ancak bir Türk kadini, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

* Plastik yoğurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür.

*Arabasinin arkasina yazi yazan bir Türk değil de nedir? (Rahmetli de sollardi,)

* Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyeceğini bildiği halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür

Selamunaleykum harika yaw gardaşım Allah razı olsun emegine saglık a.e.ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt