Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahu Teala'nın merhametine bakın... (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL, EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE

"HER AMEL'Kİ;
ALLAH RIZASI İÇİN İSE,
ZİKR'E DAHİLDİR"
(İMAM RABBANİ)

ve aleyna aleyküm selam abi.Sağolasınız.Allah razı olsun değerli katılımınız için.
Rabb'im rızayı ilahiye nail olanlardan eylesin bizleri inş.
siz de Allaha emanet olun..selametle kalın..

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Esselemü alayküm verahmetullahi vebreketuh
Teşekkür ederim kardeşim. İbret alınıp ders çıkarılması gereken bir paylaşımdı.Tövbe kapısı kıyamet gününe kadar açık inşallah o kapıyı çalmasını bilelim...

..:Tuana:..

Kayıtlı Kullanıcı
bunu daha önceen okumustum ve cok etkılendım hala da etkılenıyorum bu hıkayeden. Anlıyoruzkı rabbimin affedemeyeceği gunah yok yeterkı tam teslimiyet altıbna girelim.Rabbim hepımızın gunhalarını efeylesın !

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim Allah Razi Olsun Emeklerine Sağlik...rabbim Hepimizin Günahlarini Af Buyursun Inşallah.çok Güzel Bir Paylaşim Olmuş.selametle..a.e.o.

ve aleyküm selam güzel ablam..amin ecmain inş..sağolasınız..beğenmiş olmanıza sevindim.
Allah razı olsun..selam ve dua ile.. Fi emanillahi Teala..B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam, amin inşaallah.

Ey en büyük Merhamet Sahibi,ey merhametlilerin en Merhametlisi, ey Tevvab-ur Rahim,ey Gafur-ur Rahim,ey Alim-ül Hakim, Kur-an-ı Azimüş-şan da buyuruyorsun ki;

''Rabbinizden mağfiret dileyin.Sonra da tevbe edin O'na. Doğrusu benim Rabbim, Rahimdir,Veduddur''(BELED:90)

Bizlere de mağfiret et,tevbelerimizi kabul buyur ve inşaallah affettiğin kullarınının zümresine ilhak et. Dönüşümüz yine sanadır Rabbim, iman üzere ölmeyi nasibeyle...amin...

Allah(CC) razı olsun,ellerinize sağlık,selam ve dua ile A.E.O.

BRC

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun...Allah'tan ümit kesilmez..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
O genc cikip gitti ,tam kirk gece Allah'a yalvardi. kirkinci gece basini semaya kaldirdi, soyle yalvardi:

- Ey Muhammed (Sallallahu aleyhi ve Sellem)'in, Adem'in (aleyyhiselam), Havva'nin (rahmetullahi aleyh) Allah'i.
Eger ben bagislandiysam Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem)'e ve arkadaslarina bildir. Bagislanmadiysam semadan bir ates gonder, beni yaksin. ahiret azabindan beni kurtar.

Selamun Aleykum emeğinize sağlık selam ve dualarla kalınız

ve aleyküm selam.sağolasınız..selam dua ve selametle kalınız..

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
rahman rahım olan rabbimin merhametı sonsuzdur..tevbelrimizin kabul olması dileğiyle...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselemü alayküm verahmetullahi vebreketuh
Teşekkür ederim kardeşim. İbret alınıp ders çıkarılması gereken bir paylaşımdı.Tövbe kapısı kıyamet gününe kadar açık inşallah o kapıyı çalmasını bilelim...

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuh
Allah razı olsun kardeşim..amin inşaAllah. selametle kalın..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
bunu daha önceen okumustum ve cok etkılendım hala da etkılenıyorum bu hıkayeden. Anlıyoruzkı rabbimin affedemeyeceği gunah yok yeterkı tam teslimiyet altıbna girelim.Rabbim hepımızın gunhalarını efeylesın !

amin.Allah razı olsun kardeşim.
selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam, amin inşaallah.

Ey en büyük Merhamet Sahibi,ey merhametlilerin en Merhametlisi, ey Tevvab-ur Rahim,ey Gafur-ur Rahim,ey Alim-ül Hakim, Kur-an-ı Azimüş-şan da buyuruyorsun ki;

''Rabbinizden mağfiret dileyin.Sonra da tevbe edin O'na. Doğrusu benim Rabbim, Rahimdir,Veduddur''(BELED:90)

Bizlere de mağfiret et,tevbelerimizi kabul buyur ve inşaallah affettiğin kullarınının zümresine ilhak et. Dönüşümüz yine sanadır Rabbim, iman üzere ölmeyi nasibeyle...amin...

Allah(CC) razı olsun,ellerinize sağlık,selam ve dua ile A.E.O.

Rabbim sizden de razı olsun bu güzel dua için.Amin inşaAllah.
Rabbimiz kabul buyursun..selametle kalın..Fi emanillah..

_katre_

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim senki affetmeyi seversin bizleride affet...

leyla-1

Altın Üye
Allahu Teala'nın merhametine bakın...

--------------------------------------------------------------------------------

Yüce Allah'a hamd olsun şükürler olsun...affediciliğinden sualmi olunur...Allah hepimizin günahlarını bağışlasın...AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt