Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH'a ısmarladık...(Cihad aşkın daim olsun...İNŞALLAH sağ salim dönersiniz...!) (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH c.c. rızası için DUALARIMIZI eksik etmeyelim...İNŞALLAH....
DUALARIMIZLA destek olalım İNŞALLAH...
RABBİM yar ve yardımcıları olsun...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
artık hiç aklımdan çkmıyorlar zehracım bugün sabah namazında da dua ettim,sürekli ediyorum
rabbimin biran bile aklımdan çıkarmaması için yalvarıyorum
onları ALLAHA emanet ediyorum ...........

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
artık hiç aklımdan çkmıyorlar zehracım bugün sabah namazında da dua ettim,sürekli ediyorum
rabbimin biran bile aklımdan çıkarmaması için yalvarıyorum
onları ALLAHA emanet ediyorum ...........

neslihancım RABBİM kabul etsin DUALARIMIZI İNŞALLAH...
inanıyorum can arkadaşım okuyupta etkilenmemek mümkün değil sizin gibi her an aklımda ....
RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Kaan Erdem

Yönetici
utanmak
arlanmak
şuurlanmak
ve
ibret almak adına güncellemedir.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH c.c. rızası için DUALARIMIZLA destek olalım bu kardeşlerimize...
bu kadar rahatlık içinde bunu bari yapalım lütfen...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH c.c. rızası için DUALRIMIZLA destek olalım...İNŞALLAH...

Ulaşılmazlara Sevdalandım Ben....

Ulaşılmazlara sevdalandım ben.... Yıldızlara...Yıldızlara ışığını veren güneşe....O güneşe ışığını verene.....Ne hayallerim vardı benim....Mutluluktan uçtuğum,heyecana kapıldığım....Meğer ben ne ulaşılmaz hayaller kurmuşum.....

Gönlümde o yıldızlardan,onlara ışığını veren güneşten,güneşe ışığını verenden başkası olmayacaktı hani....hani gözlerime haram değmeyecekti......

hani benim tek derdim ötelere uzanmak olacaktı....Musab bin Umeyr misali ilim aşkıyla yanacaktım, tek derdim onun rızası için öğrenmek ve öğretmek olacaktı....başaramadım........

Hani Ebû Eyyub el Ensâri misali başka diyarlara gidecektim....Tek derdim oradaki insanlar olacaktı....o insanların dertleriyle dertlenip,halleriyle hallenecektim....hani gittiğim o topraklarda kalacaktım....mezarım o topraklarda kalacaktı....kalamadım...

Hani Hz Sümeyye misali olacaktım....Hiç bir şey beni davamdan ayıramayacaktı....öldürülesiye mücadele edecektim....ama yapamadım...pes ettim.....

Hani bir hayalim vardı o Mübarek topraklara doğru uzanmak , o kutlu insanları orada yaşayabilmek...Efendimizin yürüdüğü o yollarda yürüyebilmek....hani sadece beden olarak değil manen olarakta gidenlerden olacaktım....hani dünya namına hiçbirşey olmayacaktı aklımda....yapamadım...o mübarek topraklara gittim ama manen ulaşamadım....manen yaşayamadım oraları....

Rabbim hani sana layık bir kul olacaktım....Başımı her secdeye koyduğumda o anın lezzetini taa yüreğimde hissedecektim...Hani Senin aşkınla yanıp kavrulacaktım....
Halbuki...............

Halbuki Rabbim Sen bana şah damarımdan daha yakınsın,halbuki Rabbim Sen bana öyle yollar açmıştın ki....ama ben Sana gelen o yollarda takılıp kaldım....Sana gelen o yollarada nefsime uydum....Sana gelen yollarımı kendi ellerimle bozdum...SANA ULAŞAMADIM...SANA ULAŞAMIYORUM...

Aramıza girmek isteyenlere engel olamıyorum......
Ama ben umutluyum Rabbim...Çünkü inanıyorum ki ben Senin izninle sana geleceğim...Çünkü ben biliyorum ki ben Seni unutsamda Sen beni unutmazsın....Çünkü biliyorum ki her düştüğümde beni yine kaldıran sendin....her şaşırdığımda bana yeni kapılar açan sendin.....

Rabbim Sen bu dünya namına ulaşamadığım ama mahşer anında ulaştığım olacaksın....Çünkü inanıyorum ki Sen beni mahşer anında adaletinle değil rahmetinle yargılayacaksın.....yaşadıklarımla değil hayallerimde kurduğum dünyam ile yargılayacaksın.....hayallerimde yaşadığım yıldızlarla yargılayacaksın....

Çünkü Efendimiz diyor ya İnsan Sevdiğiyle Beraberdir ..... İşte Rabbim ben seni sevdim,Habibini sevdim,Habibinin Ashabını sevdim......
Rabbim ne olur beni bağışla,ne olur beni Sana ulaştır,Ne olur beni senin ve Habibinin Aşkı ile yandır......

(bu yazıda bu kardeşimize ait...RABBİM yar ve yardımcınız olsun)

relvin

Kayıtlı Kullanıcı
Insallah sag selamet geri doner.Amin.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
ya rabbim.ona istedigini gölünün razılıgını versin inş.sevdigine kavuşsun ve sevdigide onu sensin inş.
allahım demekki hala böyle kulların var.bu kardeşimize sehitlik yakısır.belki sevdikleri yakınları için zor olacak.fakat bu kardeşimize sehadet ve cennete rasullulah a komşuluk yakısır.

relvin

Kayıtlı Kullanıcı
Ulaşılmazlara Sevdalandım Ben....

Ulaşılmazlara sevdalandım ben.... Yıldızlara...Yıldızlara ışığını veren güneşe....O güneşe ışığını verene.....Ne hayallerim vardı benim....Mutluluktan uçtuğum,heyecana kapıldığım....Meğer ben ne ulaşılmaz hayaller kurmuşum.....

Gönlümde o yıldızlardan,onlara ışığını veren güneşten,güneşe ışığını verenden başkası olmayacaktı hani....hani gözlerime haram değmeyecekti......

hani benim tek derdim ötelere uzanmak olacaktı....Musab bin Umeyr misali ilim aşkıyla yanacaktım, tek derdim onun rızası için öğrenmek ve öğretmek olacaktı....başaramadım........

Hani Ebû Eyyub el Ensâri misali başka diyarlara gidecektim....Tek derdim oradaki insanlar olacaktı....o insanların dertleriyle dertlenip,halleriyle hallenecektim....hani gittiğim o topraklarda kalacaktım....mezarım o topraklarda kalacaktı....kalamadım...

Hani Hz Sümeyye misali olacaktım....Hiç bir şey beni davamdan ayıramayacaktı....öldürülesiye mücadele edecektim....ama yapamadım...pes ettim.....

Hani bir hayalim vardı o Mübarek topraklara doğru uzanmak , o kutlu insanları orada yaşayabilmek...Efendimizin yürüdüğü o yollarda yürüyebilmek....hani sadece beden olarak değil manen olarakta gidenlerden olacaktım....hani dünya namına hiçbirşey olmayacaktı aklımda....yapamadım...o mübarek topraklara gittim ama manen ulaşamadım....manen yaşayamadım oraları....

Rabbim hani sana layık bir kul olacaktım....Başımı her secdeye koyduğumda o anın lezzetini taa yüreğimde hissedecektim...Hani Senin aşkınla yanıp kavrulacaktım....
Halbuki...............

Halbuki Rabbim Sen bana şah damarımdan daha yakınsın,halbuki Rabbim Sen bana öyle yollar açmıştın ki....ama ben Sana gelen o yollarda takılıp kaldım....Sana gelen o yollarada nefsime uydum....Sana gelen yollarımı kendi ellerimle bozdum...SANA ULAŞAMADIM...SANA ULAŞAMIYORUM...

Aramıza girmek isteyenlere engel olamıyorum......
Ama ben umutluyum Rabbim...Çünkü inanıyorum ki ben Senin izninle sana geleceğim...Çünkü ben biliyorum ki ben Seni unutsamda Sen beni unutmazsın....Çünkü biliyorum ki her düştüğümde beni yine kaldıran sendin....her şaşırdığımda bana yeni kapılar açan sendin.....

Rabbim Sen bu dünya namına ulaşamadığım ama mahşer anında ulaştığım olacaksın....Çünkü inanıyorum ki Sen beni mahşer anında adaletinle değil rahmetinle yargılayacaksın.....yaşadıklarımla değil hayallerimde kurduğum dünyam ile yargılayacaksın.....hayallerimde yaşadığım yıldızlarla yargılayacaksın....

Çünkü Efendimiz diyor ya İnsan Sevdiğiyle Beraberdir ..... İşte Rabbim ben seni sevdim,Habibini sevdim,Habibinin Ashabını sevdim......
Rabbim ne olur beni bağışla,ne olur beni Sana ulaştır,Ne olur beni senin ve Habibinin Aşkı ile yandır......

(bu yazıda bu kardeşimize ait...RABBİM yar ve yardımcınız olsun)
Allah(c.c.) razi olsun cok guzel bir yazi

berat05

Yönetici

YÜCE RABBİM SEN YAR VE YARDIMCILARI OL

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Kayıp Bir Vicdan Masalı

Eğer, hali hazırda çarmıha gerilmeyi bekleyen sevdalarınız varsa, şimdilerde garip bir sürgündedir yüreğiniz.
Ya da yolcusuz yollarda yürümek size düşmüşse, tuhaf bir yorgunluk çökmüştür üzerinize.
Eğer, kıyıya vuran o deli dalgalar hep sizi anlatıyorsa, şimdi rahmet olup akasınız gelmeli çoraklaşmış gözlerden, sonra kupkuru ve hiç yaş görmemiş yanaklardan ağır ağır süzülmelisiniz.
Gözleriniz gizlese de hüzünlerinizi, çokta kalender değilsiniz. Çünkü, şimdilerde hiç büyümemiş, ele avuca sığmayan hırçın bir çocuksunuzdur.
Eğer, yüreğinizde her güne bir güvercin uçuruyorsanız, her birinin kanadında umut, her birinin beyazında barış varsa. Eğer, özenle büyüttüğünüz gülleriniz renklerini gözyaşınızdan alıyorsa, sazınızın her telinde yapamadıklarınıza dair ayrı ayrı ağıtlar yakıyorsanız. Ve eğer, ağlayan kadınların ellerinde mendil olup gözyaşlarını silemiyorsunuz diye içten içe kahroluyorsanız...
Metîn olun! Sizde hâlâ hayat var.
Şayet bunların hiç birini yapamıyorsanız, bunların yerine; uçan her güvercine sırtınızı dönüyor ve görmezden geliyorsanız. Umut, sizin için hiçbir anlam ifade etmiyorsa, ağıtlar canınızı acıtmıyorsa ve gözünüzün önünde öldürülen çocuklar için, diyecek bir sözünüz yoksa...
Başınız sağ olsun! Vicdanınızı kaybettik.
Şimdi, vicdanınızı gömme zamanıdır. Hadi, en güzel siyahlarınıza bürünün. Yasınız belli olsun. Vicdanınız yatırılınca musallaya boylu boyunca, kapkara gözlüklerinizin arkasında hıçkıra hıçkıra ağlayın(!). Ve sonra, vicdanım ne de iyiydideyin. Beni hiç üzmedi. Ne ağladı, nede beni ağlattı , diye de ekleyin.
Vicdanınızı kaybettiniz ama olsun, başka vicdanlar sağ olsun.
Şimdi, vicdanınızı kaybetmenin acısıyla masallar anlatın, vicdanlı tüm çocuklara. Olmayan vicdanları sızlata sızlata anlatın.
Güvercinlerin kanayan kanatlarından bahsedin önce. Sonra, sizin olmayan ama sizin gibi olan çocuklardan bahsedin. Hani, öldürülürken hiç sesinizin çıkmadığı o melek gibi yavrulardan.
Sonra, yitirdiğiniz güzel olan şeyleri anlatın bir bir. Meselâ; bir annenin gözlerine bakarak şöyle tatlı tatlı gülümsemeyeli ne kadar çok olmuşdeyin. Bir mazlumun ellerinden şöyle sıkı sıkı tutmayalı, göz göre göre utanmadan ağlamayalı, umut ve özlem kokan koca koca laflar etmeyeli ne kadar zaman olmuş diye iç çekin. Hayıflarınıza bir hayıf daha katın.
Masalınıza bir de mekân gerekir şimdi. Masalınızın geçtiği diyarlar için çokta uzaklara gitmeyin. Şöyle yakınlarda bir yerlerde geçsin masal. Bağdat kadar yakın olsun meselâ. Bağdat'ın uzak gibi göründüğüne bakmayın siz. Anaların duaları kadar yakındır Bağdat. Ve orada ki çocuklar da bizim çocuklarımız kadar güzeldirler.
Ve şimdi, çocuklar bu masaldan hiçbir şey anlamasa da, siz masalınızı alnınızın akıyla bitirin.
Gökten, üç yağmur tanesi düşsün ve üç umut... Biri; vicdanınıza , biri; bu masalı sevmeyen çocuklara, biri de BAĞDAT'a.

(RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN ...MUVAFFAK ETSİN İNŞALLAH)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
BU YOL HAK YOLU
NİCELER BIRAKTI KELLE,KOLU
HAMZALARIN AKİBETİ CENNET
KAFİRİN CEHENNEM OLUR SONU.
...........................................kasım hadi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt