Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH'a ısmarladık...(Cihad aşkın daim olsun...İNŞALLAH sağ salim dönersiniz...!) (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH c.c. rızası için DUALARIMIZLA destek olalım bu kardeşlerimize...
bu kadar rahatlık içinde bunu bari yapalım lütfen...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun inşallah...Allah(c.c) kafirleri kahr-u perişan etsin AMİN...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim Rabbim sağ salim dönmelerini nasip etsin .. Giden Kardeşlerimizin Rabbim Haklarında Hayırlısını Versin ..
Şimdi yürüyenler gibi edebiyat yapıp lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmadılar.
Söyleyip anlatıp yatmadılar…
zaman üstü, mekanlara geçtiler Hakka yürüdüler ve Hakka ulaştılar…
Yol doğru yolcu doğru ama yürüyüş bozuk olursa varılmıyor menzille…
Hepsi dosdoğru olmalı…
DOSDOĞRU…..
İman hem nurdur hem kuvvettir evet hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okuyabilir
Bu yol ki menfaat için satılmaz, iki kuruşluk sevdalar için terk edilmez.
Bu yolda basit insanlar yürüyemez.
Ve şunu çok iyi anla ki; başkalarının hayata Aşık olduğu kadar Ölüme Aşık olmadan Olmaz!!!!!!

Rabbim Yar Ve Yardımcınız olsun
Güzel yolun sevdalıları yolunuz açık olsun

Allah'a emanet olun selametle ..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
lijnroostulpvvvv8bz4vy.gif

kannyl7.gif

lijnroostulpvvvv8bz4vy.gif

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
08-08-2008
ALLAH'a ısmarladık

esselamu aleyküm....

Her bir taşı bir dağ büyüklüğünde olan islam kalesinin imhasına calışan küfür ordularını ilmiyle aklıyla eliyle zerreriyle atomuyla canıyla ve kanıyla def etmeye calışan yiğit asrın hamzaları ve iffet abileri olan cağın zeynepleri olan nisa bacılarım..

Rabbimin izniyle bu akşam gece sularında zahiren kısa gibi görünen ama inşALLAH belki ebeyite kadar uzun sürecek bir yolculuğumuz var.
bu yolculukta belki dönüş olur bilimez (ki pek ihtimal veremiyorum)
hakkınızı helal edin.firağın burukluğu var içimde ama inşALLAH gidişimiz hayır olur.

RABBİME emanetsiniz..
dua buyurun inşALLAH...

selamullahi aleyküm....

Şehadet bir tutku bir özlem bize
Ölüm bir son değil diriliş bize

unutmamak adına rahat kalmamak adına ve sürekli aklımda kalması için dualarımda her an olmaları için güncellemek istedim zehracım selametle.........

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu ki ona hak yolunda en öenli şeyden yani canından vaz geçmiş.işte bu olay benim kelimelerimi bogazıma dügümlüyor.içimde sesiz bir haykırış kopuyor.inş şehid olur.çünkü bence o kardeşimizede bu yakışır.ve bence bu onun için yapılacak en güzel dua.ve inş bizlerde onukadar cesaretli olup sehidlik mertebesine ulaşırız.mevlam yar ve yardımcısı olsun....

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Müminlerden öyle yiğitler vardır ki, onlar Allah’a verdikleri sözde sadakat gösterdiler. Onlardan bazıları şehit oluncaya kadar çarpışacağına dair yaptığı adağını yerine getirdi. Kimisi de şehit olmayı bekliyor. Onlar verdikleri sözü asla değiştirmediler

SELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH. ABLACIM RABBİM RAZI OLSUN SİZDEN DÜNYAYA DALAN GÖZLERİMİZE KALBİMİZE DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ ATEŞ İÇİN. RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN GERİDE KALAN KARDEŞLERİNİN, DUALARIMIZ ONLARLA OLSUN...
NE CENNET TASASI NE DE CEHENNEM SADECE ALLAH'IN RIZASINDALAR...
ALLAH RAZI OLSUN CANDAN GEÇİP YARE ULAŞMAYA KOŞANLARA...
:A:A
SELAM VE DUA İLE...

Kaan Erdem

Yönetici
utanmak,arlanmak,şuurlanmak ve ibret almak adına güncellemedir.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH c.c. rızası için DUALARIMIZI eksik etmeyelim...İNŞALLAH....
DUALARIMIZA bu gece daha çok ihtiyaçları varmış...DUALARIMIZLA destek olalım İNŞALLAH...​

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamun Aleyküm Kardeşim Rabbim sağ salim dönmelerini nasip etsin .. Giden Kardeşlerimizin Rabbim Haklarında Hayırlısını Versin ..

Şimdi yürüyenler gibi edebiyat yapıp lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmadılar.
Söyleyip anlatıp yatmadılar…
zaman üstü, mekanlara geçtiler Hakka yürüdüler ve Hakka ulaştılar…
Yol doğru yolcu doğru ama yürüyüş bozuk olursa varılmıyor menzille…
Hepsi dosdoğru olmalı…
DOSDOĞRU…..
İman hem nurdur hem kuvvettir evet hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okuyabilir
Bu yol ki menfaat için satılmaz, iki kuruşluk sevdalar için terk edilmez.
Bu yolda basit insanlar yürüyemez.
Ve şunu çok iyi anla ki; başkalarının hayata Aşık olduğu kadar Ölüme Aşık olmadan Olmaz!!!!!!

Rabbim Yar Ve Yardımcınız olsun
Güzel yolun sevdalıları yolunuz açık olsun

Allah'a emanet olun selametle ..

Aleykümselam kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...AMİN...AMİN...AMİN...
ALLAH c.c. yar ve yardımcıları olsun İNŞALLAH...
selam ve dua ile...

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH c.c. rızası için DUALARIMIZI eksik etmeyelim...İNŞALLAH....
DUALARIMIZA bu gece daha çok ihtiyaçları varmış...DUALARIMIZLA destek olalım İNŞALLAH...​

mevlam yar ve yardımcıları olsun inş.onların yanında olmayı çok isterdim şu an...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
08-08-2008
ALLAH'a ısmarladık

esselamu aleyküm....

Her bir taşı bir dağ büyüklüğünde olan islam kalesinin imhasına calışan küfür ordularını ilmiyle aklıyla eliyle zerreriyle atomuyla canıyla ve kanıyla def etmeye calışan yiğit asrın hamzaları ve iffet abileri olan cağın zeynepleri olan nisa bacılarım..

Rabbimin izniyle bu akşam gece sularında zahiren kısa gibi görünen ama inşALLAH belki ebeyite kadar uzun sürecek bir yolculuğumuz var.
bu yolculukta belki dönüş olur bilimez (ki pek ihtimal veremiyorum)
hakkınızı helal edin.firağın burukluğu var içimde ama inşALLAH gidişimiz hayır olur.

RABBİME emanetsiniz..
dua buyurun inşALLAH...

selamullahi aleyküm....

Şehadet bir tutku bir özlem bize
Ölüm bir son değil diriliş bize

unutmamak adına rahat kalmamak adına ve sürekli aklımda kalması için dualarımda her an olmaları için güncellemek istedim zehracım selametle.........

neslihancığım benim can arkadaşım çok güzel düşünmüşsün RABBİM razı olsun İNŞALLAH...kendimi iyi hissetmediğim için fazla kalamıyorum pc nin başında....gaflet uykusundan uyanalım İNŞALLAH...
RABBİM yar ve yardımcıları olsun İNŞALLAH...
can arkadaşım selametle...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ne mutlu ki ona hak yolunda en öenli şeyden yani canından vaz geçmiş.işte bu olay benim kelimelerimi bogazıma dügümlüyor.içimde sesiz bir haykırış kopuyor.inş şehid olur.çünkü bence o kardeşimizede bu yakışır.ve bence bu onun için yapılacak en güzel dua.ve inş bizlerde onukadar cesaretli olup sehidlik mertebesine ulaşırız.mevlam yar ve yardımcısı olsun....

AMİN...AMİN...AMİN...RABBİM yar ve yardımcıları olsun İNŞALLAH...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Müminlerden öyle yiğitler vardır ki, onlar Allah’a verdikleri sözde sadakat gösterdiler. Onlardan bazıları şehit oluncaya kadar çarpışacağına dair yaptığı adağını yerine getirdi. Kimisi de şehit olmayı bekliyor. Onlar verdikleri sözü asla değiştirmediler

SELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH. ABLACIM RABBİM RAZI OLSUN SİZDEN DÜNYAYA DALAN GÖZLERİMİZE KALBİMİZE DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ ATEŞ İÇİN. RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN GERİDE KALAN KARDEŞLERİNİN, DUALARIMIZ ONLARLA OLSUN...
NE CENNET TASASI NE DE CEHENNEM SADECE ALLAH'IN RIZASINDALAR...
ALLAH RAZI OLSUN CANDAN GEÇİP YARE ULAŞMAYA KOŞANLARA...
:A:A
SELAM VE DUA İLE...

Aleykümselam güzel kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...İNŞALLAH...
AMİN...AMİN...AMİN...kardeşlerimize DUALARIMIZLA destek olalım İNŞALLAH...
selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt