Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH'a ısmarladık...(Cihad aşkın daim olsun...İNŞALLAH sağ salim dönersiniz...!) (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
08-08-2008
ALLAH'a ısmarladık

esselamu aleyküm....

Her bir taşı bir dağ büyüklüğünde olan islam kalesinin imhasına calışan küfür ordularını ilmiyle aklıyla eliyle zerreriyle atomuyla canıyla ve kanıyla def etmeye calışan yiğit asrın hamzaları ve iffet abileri olan cağın zeynepleri olan nisa bacılarım..

Rabbimin izniyle bu akşam gece sularında zahiren kısa gibi görünen ama inşALLAH belki ebeyite kadar uzun sürecek bir yolculuğumuz var.
bu yolculukta belki dönüş olur bilimez (ki pek ihtimal veremiyorum)
hakkınızı helal edin.firağın burukluğu var içimde ama inşALLAH gidişimiz hayır olur.

RABBİME emanetsiniz..
dua buyurun inşALLAH...

selamullahi aleyküm....

Şehadet bir tutku bir özlem bize
Ölüm bir son değil diriliş bize

Selamünaleyküm sizlerle de paylaşmak istedim öncelikle özürdilerim dün bu saatlerde almıştım bu mailli arkadaşımdan...dün gece abisi bağdata direniş için gitti... abisinin yazdığı bu yazıyı banada gönderdi ben okuduğumda çok duygulandım ve çok kötü oldum...daha öncede bir direnişe gitmiş ve yaralanmış...bu kardeşimizden dualarımızı eksik etmeyelim sizlerden bunu rica ediyorum...kusuruma bakmayın çok üzgünüm doğru cümleler kurmamış olabilirim...ALLAH c.c. emanet olun...selametle...

yönetimden de özürdiliyorum eğer uygun değilse kaldırılsın

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam güzel kardeşim ...
bir söz vardı aklımda *** biz cihadı alnmızın catına vurduk önce şehadeti koyduk her sabah duamızın başına** diyen ahsap süresinde** “Müminlerden öyle yiğitler vardır ki, onlar Allah’a verdikleri sözde sadakat gösterdiler. Onlardan bazıları şehit oluncaya kadar çarpışacağına dair yaptığı adağını yerine getirdi. Kimisi de şehit olmayı bekliyor. Onlar verdikleri sözü asla değiştirmediler.”

yigitler vardır rabbim yolarını açık etsin .. onlar canlarını ALLAH -AZZE VE CELLE - SATMIŞLAR SEHADET BİR TUTKU ÖZLEM ONLAR İÇİN..

muhabbetle kardeşim baki selamlar

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celalühu mübarek kılsın attıkları bu hak yolda adımlarını niyetlerini halis eylesin.

bizde dilimizden düşürelim,aklımızdan fikrimizden zikrimizden atalım ve dalalım oyunlara karşılıklı muhataplıklara amaç ve gayemiz kalsın arka planda kimin umrundaki bu yolda çarpan yürekler yara alan bedenler yada verilmiş canlar.

mevlam şehitlik mertebesine ulaştırsın inşaALLAH.Bizleride aklını başına toplayan şuurlu müslümanlardan eylesin.

selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
aleykum selam güzel kardeşim ...
bir söz vardı aklımda *** biz cihadı alnmızın catına vurduk önce şehadeti koyduk her sabah duamızın başına** diyen ahsap süresinde** “Müminlerden öyle yiğitler vardır ki, onlar Allah’a verdikleri sözde sadakat gösterdiler. Onlardan bazıları şehit oluncaya kadar çarpışacağına dair yaptığı adağını yerine getirdi. Kimisi de şehit olmayı bekliyor. Onlar verdikleri sözü asla değiştirmediler.”

yigitler vardır rabbim yolarını açık etsin .. onlar canlarını ALLAH -AZZE VE CELLE - SATMIŞLAR SEHADET BİR TUTKU ÖZLEM ONLAR İÇİN..

muhabbetle kardeşim baki selamlar

değerli arkadaşım ALLAH c.c. razı olsun...RABBİM yar ve yardımcıları olsun...İNŞALLAH...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH celle celalühu mübarek kılsın attıkları bu hak yolda adımlarını,niyetlerini halis eylesin.

bizde dilimizden düşürelim,aklımızdan,fikrimizden,zikrimizden atalım ve dalalım oyunlara,karşılıklı muhataplıklara,amaç ve gayemiz kalsın arka planda kimin umrundaki bu yolda çarpan yürekler,yara alan bedenler yada verilmiş canlar.

mevlam şehitlik mertebesine ulaştırsın inşaALLAH.Bizleride aklını başına toplayan şuurlu müslümanlardan eylesin.

selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

AMİN...AMİN...AMİN...
bu kardeşimiz bizler gibi hiç değil çünkü ona anne ve babasından kalan RABBİMİN emanetleri var 4 tane kardeşi buna rağmen .....kusuruma bakmayın cümleleri kuramıyorum...
ALLAH c.c. razı olsun yorumunuz için ...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
08-08-2008
ALLAH'a ısmarladık

esselamu aleyküm....

Her bir taşı bir dağ büyüklüğünde olan islam kalesinin imhasına calışan küfür ordularını ilmiyle aklıyla eliyle zerreriyle atomuyla canıyla ve kanıyla def etmeye calışan yiğit asrın hamzaları ve iffet abileri olan cağın zeynepleri olan nisa bacılarım..

Rabbimin izniyle bu akşam gece sularında zahiren kısa gibi görünen ama inşALLAH belki ebeyite kadar uzun sürecek bir yolculuğumuz var.
hakkınızı helal edin.firağın burukluğu var içimde ama inşALLAH gidişimiz hayır olur.

RABBİME emanetsiniz..
dua buyurun inşALLAH...

selamullahi aleyküm....

Selamünaleyküm sizlerle de paylaşmak istedim öncelikle özürdilerim dün bu saatlerde almıştım bu mailli arkadaşımdan...dün gece abisi bağdata direniş için gitti... abisinin yazdığı bu yazıyı banada gönderdi ben okuduğumda çok duygulandım ve çok kötü oldum...daha öncede bir direnişe gitmiş ve yaralanmış...bu kardeşimizden dualarımızı eksik etmeyelim sizlerden bunu rica ediyorum...kusuruma bakmayın çok üzgünüm doğru cümleler kurmamış olabilirim...ALLAH c.c. emanet olun...selametle...

Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Zorluklara karşı mücadele veren ve davasına sadık olan kardeşimizin bu güzel öğüt veren yazısını bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim kardeşim.Rabbim kardeşimizin hata ve kusurlarını örtsün hakkında ne varsa Rabbim en hayırlısını versin.

berat05

Yönetici
08-08-2008
ALLAH'a ısmarladık

esselamu aleyküm....

RABBİME emanetsiniz..
dua buyurun inşALLAH...

selamullahi aleyküm....

ve aleyküm selam değerli kardeşim nihalim

gözlerim doldu..ne diyeceğimi bilmiyorum..

bizler burda namaz kılmaya üşenirken,,,namazı tebliğ edemezken,bu kardeşlerimiz Allah c.c. rızasını kazanmaya gidiyorlar..gözleri kapalı gönülleri açık..korkusuz ..sadece ve sadece Allah c.c. için cihad.....din için şehitlik.....

Yarabbelalemin sen koru onları....muvaffak et...yardımcıları ol....

Sen kadirsin,merhametlisin..

Bizlerede akıl fikir ihsan et...senin yolundan ayırma

selamün aleyküm

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Zorluklara karşı mücadele veren ve davasına sadık olan kardeşimizin bu güzel öğüt veren yazısını bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim kardeşim.Rabbim kardeşimizin hata ve kusurlarını örtsün hakkında ne varsa Rabbim en hayırlısını versin.

AMİN...AMİN...AMİN...RABBİM yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH
ben teşekkür ederim biraz tedirgindim paylaşırken....
selam ve dua ile....

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Çeçen Milli Marşı

Gece kurt yavrularken çıktık dünyaya
Sabah kükrerken arslan, ismimiz konuldu
Lailahe illallah

Kartal yuvalarında analarımız emzirdi
At üstünde kavgayı babalarımız öğretti
Lailahe illallah

Halk için vatan için yetiştirdi
Onlara bir zarar geldiğinde yiğit kesildik
Lailahe illallah

Dağların şahinleri zaferle yetişti,
Zorluğun bozgunundan gururla çıktık
Lailahe illallah

Tunçtan dağlar kurşun gibi erise de
Yaşamdan ve savaştan onursuz çıkmayız
Lailahe illallah

Ey kara toprak her zerren baruttan ağlasa da
Hüzünlü bir şekilde sana dönmeyeceğiz
Lailahe illallah

Hiçbir zaman hiçbir kimseye pes etmedik biz
Ecel veya zaferden biridir seçeneğimiz
Lailahe illallah

Yaralarımızı ağıtlarla sararken bazılarımız
Değerli gözlerimiz maharetle canlanır
Lailahe illallah

Açlık kıvrandırırsa ot yeriz
Susuzluk bezdirirse sıkar suyunu içeriz
Lailahe illallah

Gece kurt kuzularken çıktık dünyaya
Hakka, vatana ve Allah'a sadığız biz
Lailahe illallah

Söz : Abuzar Aydemirov
Beste : Ali Dimayev
Türkçeye çeviren : Medet Ünlü

RABBİM razı olsun...selam ve dua ile...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ALLAH CC yar ve yardımcıları olsun hedeflerine ulaştırsın inşallah sizdende ALLAH CC razı olsun

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleyküm zehracım
bugün konşmuştuk bu konuyla ilgili bende sonra kendimi toparlayamadım
rabbim yollarını açık etsin selametle gidip gelmek nasip olsun
.........

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ve aleyküm selam değerli kardeşim nihalim

gözlerim doldu..ne diyeceğimi bilmiyorum..

bizler burda namaz kılmaya üşenirken,,,namazı tebliğ edemezken,bu kardeşlerimiz Allah c.c. rızasını kazanmaya gidiyorlar..gözleri kapalı gönülleri açık..korkusuz ..sadece ve sadece Allah c.c. için cihad.....din için şehitlik.....

Yarabbelalemin sen koru onları....muvaffak et...yardımcıları ol....

Sen kadirsin,merhametlisin..

Bizlerede akıl fikir ihsan et...senin yolundan ayırma

selamün aleyküm

Aleykümselam güzel ablam AMİN...AMİN...AMİN...
RABBİM korusun İNŞALAH...ablacım mail aldığım saatten şu saatte kadar inananın çok duygulandım ve çok kötüyüm anlatamam ....zaten fazla konuşmayı beceremiyorum böylede olunca ablacım inanın çok zor ...
başlarında anne ve baba yok geride kalan 4 kardeş RABBİM yardımcıları olsun İNŞALLAH....selam ve dua ile....

berat05

Yönetici
Aleykümselam güzel ablam AMİN...AMİN...AMİN...
RABBİM korusun İNŞALAH...ablacım mail aldığım saatten şu saatte kadar inananın çok duygulandım ve çok kötüyüm anlatamam ....zaten fazla konuşmayı beceremiyorum böylede olunca ablacım inanın çok zor ...
başlarında anne ve baba yok geride kalan 4 kardeş RABBİM yardımcıları olsun İNŞALLAH....selam ve dua ile....

amin kardeşim
çok zor gerçekten..haklısın kardeşim duygulanmakta...
bizler burda öylesine rahatken.....diyecek kelime bulamıyorum
dua ediyoruz sadece....Rabbim kat kat mükafatını versin , yar ve yardımcıları olsun inşallah...kimseye muhtaç etmesin o güzel kardeşlerimizi..

sen de ben de diğer kardeşlerimizde dua edelim ..
Allah'a c.c. emanet ol kardeşim benim

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamun aleyküm zehracım
bugün konşmuştuk bu konuyla ilgili bende sonra kendimi toparlayamadım
rabbim yollarını açık etsin selametle gidip gelmek nasip olsun
.........

Aleykümselam evet can arkadaşım AMİN...AMİN...AMİN...
RABBİM selametle gidip gelmek nasip etsin...dualarımızla destek olalım hiç değilse bunu yapalım...beni dinlediğin için tekrar t.ederim...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH c.c. rızası için DUALARIMIZLA destek olalım bu kardeşlerimize...
bu kadar rahatlık içinde bunu bari yapalım lütfen...

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbbim alinlarinin akiyla yüreklerinin çoşkusuyla dönmelerini nasip eylesin inş. Yakinlarina bekleyenlerine sabir versin tez zamanda kazasiz belasiz kavuşsunlar

Kaan Erdem

Yönetici
utanmak,arlanmak,şuurlanmak ve ibret almak adına güncellemedir.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ALLAHIM ne olur gayemizi unutturma,bu kadar rahat kalmamızı şuursuz olmamızı,herşeyi öylesine yaşamamızı ve vurdum duymaz olma dygumuzu bizden uzaklaştır
kaan kardeşim o kdar haklısın ki ne desem az kalır
selametle........

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
amin kardeşim
çok zor gerçekten..haklısın kardeşim duygulanmakta...
bizler burda öylesine rahatken.....diyecek kelime bulamıyorum
dua ediyoruz sadece....Rabbim kat kat mükafatını versin , yar ve yardımcıları olsun inşallah...kimseye muhtaç etmesin o güzel kardeşlerimizi..

sen de ben de diğer kardeşlerimizde dua edelim ..
Allah'a c.c. emanet ol kardeşim benim

AMİN...AMİN...AMİN...
ablacım RABBİM yetimleri korusun İNŞALLAH...bu rahatlık içinde DUA larımızla destek olalım İNŞALLAH...
İNŞALLAH kardeşlerimiz dualarımızda ...RABBİM yar ve yardımcıları olsun İNŞALLAH...ablacım inan kelimeleri bir araya toparlayamıyorum özürdilerim
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt