Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için; (2 Kullanıcı)

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM SİZİN DUALARINIZ BİTMEMİŞMİYDİ NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM DEVAM EDECEKMİYİZ OKUMAYA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİZ A.E.O.

aleyküm selam cevdet kardeşim.bitmemişti.ben kendim okumaya devam ediyordum.şuan sadece 600 salavatı tefriciyem kaldı rabbimin izniyle inşallah.sanırım arkadaşlar aldı.rabbim hepinizden razı olsun.selametle kalın.....

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.okuyunca haber verirseniz sevinirim kardeşlerim.ona göre duasını yapacağım.emeği geçendendende geçmeyendende rabbim razı olsun.selametle kalın.....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN ALDIĞIMZAMAN OKUMUŞTUM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.aliye ve cennet yolcusu kardeşlerim.tefriciyeleri alalım demiştiniz.acaba okudunuzmu?okuyamadıysanız haber verirmisiniz.rabbime emanet olun.selametle kalın...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a.aliye ve cennet yolcusu kardeşlerim.tefriciyeleri alalım demiştiniz.acaba okudunuzmu?okuyamadıysanız haber verirmisiniz.rabbime emanet olun.selametle kalın...

Ve aleyküm selam kardeşim..Aldıklarım okunmuştur...Rabbimiz c.c kabul eylesin inşallah..Selam ve dua ile..

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.aliye Kardeşim.son 600 Kaldi Diye Yazmiştim.onlari Soruyorum.okunduysa Bu Gece Duasini Edip öyle Yatacağim.rabbim Razi Olsun.hakkinizi Helal Edin Kardeşim.rabbim Sizinde Gönlünüzdekinin Kat Kat Fazlasini Nasip Etsin Inşallah.rabbime Emanet Olun....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.a.aliye Kardeşim.son 600 Kaldi Diye Yazmiştim.onlari Soruyorum.okunduysa Bu Gece Duasini Edip öyle Yatacağim.rabbim Razi Olsun.hakkinizi Helal Edin Kardeşim.rabbim Sizinde Gönlünüzdekinin Kat Kat Fazlasini Nasip Etsin Inşallah.rabbime Emanet Olun....

Ve aleyküm selam kardeşim..600 tane aldığımı hatırlıyorum..Okuyan arkadaşlarımla bugün görüştüm, okuduklarını söylediler..Duasını yapabilirsiniz..Rabbimiz c.c kabul eylesin inşallah..Ecmain olsun kardeşim..Selam ve dua ile.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim..600 tane aldığımı hatırlıyorum..Okuyan arkadaşlarımla bugün görüştüm, okuduklarını söylediler..Duasını yapabilirsiniz..Rabbimiz c.c kabul eylesin inşallah..Ecmain olsun kardeşim..Selam ve dua ile.

rabbim razı olsun.okuyan arkadaşlarınıza da selamlarımı iletin.rabbim onlarında gönlüne göre versin.rabbime emanet olun.selametle kalın.hayırlı cumalar.....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
rabbim razı olsun.okuyan arkadaşlarınıza da selamlarımı iletin.rabbim onlarında gönlüne göre versin.rabbime emanet olun.selametle kalın.hayırlı cumalar.....

Ve aleyküm selam, ecmain inşallah kardeşim..Selamlarınızı iletirim inşallah..Amin inşallah, Rabbimiz c.c cümlemizin gönlüne göre versin..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşlerim.
öncelikle hepinize hayırlı cumalar;
4444 salavatı tefriciye duası önce rabbimin izniyle sonra siz kardeşlerimin yardımlarıyla bitmiştir.rabbim kabul etsin inşallah.rabbim okumamda yardım eden ve etmeyen bütün kardeşlerimden razı olsun.
emeği geçen kardeşlerim:rabbim gönlünüzün muradı neyse kat kat fazlasını nasip etsin.hakkınız helal edin.rabbime emanet olun.selametle kalın.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt