Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için; (2 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablacım 1 tane de yasin ben alıyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah ne dileğiniz varsa Rabbım kabul etsin inşaAllah selam ve dua ile kalın hayırlı geceler...

s.a. kardeşim yasinleri yasin bölümüne yazın sıra arkadaşa gelmiş ilginize teşekkür ederim buraya tefriciye yazacağız
a.e.o.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.hepinizden rabbim razı olsun....

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleykum ben 200 tefriciye alayım

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim. ben 5 tane alıyorum inşallah..

Rabbimiz c.c kabul eylesin.. selam ve dua ile..B)

sağolasın kardeşim.yasinleri,yasin-i şerif bölümüne eklerseniz sevirim.sıra bana gelmiş.allah hepinizden razı olsun.cümlemizin duaları kabul olsun.....

sena30

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sema 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak Cimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sena30------700
özdecan------250
Cevdet-71-----250
hacet----------200
cevdet-71 eşi--500

toplam =1900

rabbim tez zamanda bitirmek nasip etsin inşallah........

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz Gayret

Biraz Gayret

:!
Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sena 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak şimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sena30------700
özdecan------250
Cevdet-71-----250
hacet----------200
cevdet-71 eşi--500
sena30-------500

toplam =2400

rabbim tez zamanda bitirmek nasip etsin inşallah........
S.A KARDEŞLERİM BİLİYORUM HEPİNİZİN OKUMASI GEREKEN AYRI AYRI ŞEYLER VAR.BU ARA SİTEYE FIRSAT BULUP FAZLA GİREMİYORUM BİLE.BU SALAVATI TEFRİCİYEYİ KISA ZAMANDA BİTİRMEK İSTEMİŞTİM BAŞLARKEN.NİYETİMİN KABUL OLMASI BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÖNEMLİ.AMA HAYIRLISI OLSUN.BU YÜZDEN YARDIMINIZI ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİM.RABBİM HERKESTEN RAZI OLSUN....

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşlerim.bu salavat-ı tefriciyeden sadece 600 tane kaldı.aranızda yardım edecek yokmu.bitirmek istiyorum ama zamanım yok.rabbim okuyandan da okumayandan da razı olsun.selametle kalın......

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a.kardeşlerim.bu salavat-ı tefriciyeden sadece 600 tane kaldı.aranızda yardım edecek yokmu.bitirmek istiyorum ama zamanım yok.rabbim okuyandan da okumayandan da razı olsun.selametle kalın......

Ve aleyküm selam kardeşim..Ne zamana kadar okunması gerek? Alabilirim çok az bir zaman kalmadıysa..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BEN ALIRIM HEPSİNİ SENİN İŞİN VARSA BEN OKURUM SENA ABLA ALİYE KARDEŞİM OKUYAMAZSA BEN OKURUM SELAM VE DUA İLE:H

Ve aleyküm selam Mücahide kardeşim..B)
Cüz ve tefriciyelerimiz yeni bitti..Şimdi normal günlük cüzlerime döndüm..Onlara yoğunlaştım birkaç gündür..Okuyabilirim zaman oldukça veya arkadaşlara verebilirim, onlar da istiyorlar..Sağolasınız güzel kardeşim..Onlar da biraz yoğunlar, zamanını sormamı istiyorlar, alabilirler yani;)..Rabbimiz c.c razı olsun hak davamızın mücahidesi.Rabbimize emanetsiniz..Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceniz için..Daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim..Ne zamana kadar okunması gerek? Alabilirim çok az bir zaman kalmadıysa..

s.a.aliye kardeşim.belli bir zaman tayin etmemiştim.ama artık bitirmek istiyorum rabbimin izniyle.formu açalı bir ayı yeni geçti.sanırım belli bir zamanı yok salavat-ı tefriciyenin.sadece 600 tane kaldı.aldıklarınızın sayısını belirtirseniz sevinirim.hakkınızı helal edin.rabbim razı olsun.selametle kalın.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BEN ALIRIM HEPSİNİ SENİN İŞİN VARSA BEN OKURUM SENA ABLA ALİYE KARDEŞİM OKUYAMAZSA BEN OKURUM SELAM VE DUA İLE:H

s.a.sağolasın kardeşim rabbim razı olsun.sende hakkını helal et.rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin inşallah.selametle kalın....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM SİZİN DUALARINIZ BİTMEMİŞMİYDİ NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM DEVAM EDECEKMİYİZ OKUMAYA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİZ A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt