Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için; (1 Kullanıcı)

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşlerim.
Birazdan Kendim Için Sebebini Sizinle Paylaşamayacağim Bir Nedenle 41 Yasin Ve Salavati Tefriciye'ye Başlayacağim.sizden Ricam Katkida Bulunabilirmisiniz.yardimci Olursaniz Beni çok Büyük Bir Yükten Kurtaracaksiniz.inanin çok Dua Edicem.rabbim Hepinizden Razi Olsun.iyiki Varsiniz Ve şükürler Olsun Ki Burda Tek Bir Neden Için Birbirimize Dua Ediyoruz;
Allah Rizasi Için.....
Rabbim Hepinize Yar Ve Yardimci Olsun.....
Selametle Kalin Kardeşlerim.....
BİR DÜZELTME YAPICAM BEN BURAYA BUNU YAZARKEN NE TESADÜFKİ YASİN-İ ŞERİF BÖLÜMÜNDE SIRA BANA GELMİŞ.HEM ORADAKİ DİEĞİM İÇİN HEM BU YUKARDA BELİRTTİĞİM SEBEP İÇİN KATKILARINIZI BEKLİYORUM KARDEŞLERİM.
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BİNLERCE DEFA....

özdecan

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar aranıza yeni katılmış bulunuyorum şu saatten sonra buradan öğreneceğim çok şey var sanırım yada bilipte unuttuğum çok şeyi hatırlatacak bana bu site kurucularına vesilelerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum Allaha emanet olun. Sena kardeşim tfriciye okurum ne kadar istiyorsan söyle okuyayım

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşlerim.
Birazdan Kendim Için Sebebini Sizinle Paylaşamayacağim Bir Nedenle 41 Yasin Ve Salavati Tefriciye'ye Başlayacağim.sizden Ricam Katkida Bulunabilirmisiniz.yardimci Olursaniz Beni çok Büyük Bir Yükten Kurtaracaksiniz.inanin çok Dua Edicem.rabbim Hepinizden Razi Olsun.iyiki Varsiniz Ve şükürler Olsun Ki Burda Tek Bir Neden Için Birbirimize Dua Ediyoruz;
Allah Rizasi Için.....
Rabbim Hepinize Yar Ve Yardimci Olsun.....
Selametle Kalin Kardeşlerim.....
Selamun aleykum ben insaAllah size 4 yasin-i serif okurum.Ama salat-i tefriciye alamicagim.baya okuyacagim cok sey var onun icin.kusura bakmayin.Ayrica ne kadar zaman icerisinde bitirilmesi gerek? onuda belirtirseniz iyi olur.Her ne icin yapiyorsaniz Allah c.c. kabul etsin.Allah c.c. ye emanet olun.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar aranıza yeni katılmış bulunuyorum şu saatten sonra buradan öğreneceğim çok şey var sanırım yada bilipte unuttuğum çok şeyi hatırlatacak bana bu site kurucularına vesilelerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum Allaha emanet olun. Sena kardeşim tfriciye okurum ne kadar istiyorsan söyle okuyayım

S.A.ÖNCELİKLE HOŞGELDİN KARDEŞİM.SAĞOLASIN NE KADAR OKUYABİLİRSENİZ .
RABBİM RAZI OLSUN.SİZİNDE DUALARINIZ KABUL OLSUN.....

özdecan

Kayıtlı Kullanıcı
peki ozaman ben cuma günü cuma vaktine kadar 250 tane okuyacağım hayırlı sabahlar ilave edersiniz okuduklarınıza

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ben insaAllah size 4 yasin-i serif okurum.Ama salat-i tefriciye alamicagim.baya okuyacagim cok sey var onun icin.kusura bakmayin.Ayrica ne kadar zaman icerisinde bitirilmesi gerek? onuda belirtirseniz iyi olur.Her ne icin yapiyorsaniz Allah c.c. kabul etsin.Allah c.c. ye emanet olun.

s.a.sağol kardeşim.yasinleri yasin-i şerif bölümüne eklersen sevinirim.rabbim razı olsun.a.e.o.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim yasin-i serif bolumumu var:confused: bu forumdami?ben bilmiyorum da beni aydinlatirsaniz sevinirim.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun nigdeli kardesim.ben bir sey daha soracagim.sizler surekli Yasin-i serif alip okuyormusunuz?Yoksa bir listemi yaptiniz sira kime gelirse o mu okuyor? çunku sena30 kardesimiz yasin-i serif sirasi bende diye belirtmis.onun icin sordum.Allah'a emanet olun.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun nigdeli kardesim.ben bir sey daha soracagim.sizler surekli Yasin-i serif alip okuyormusunuz?Yoksa bir listemi yaptiniz sira kime gelirse o mu okuyor? çunku sena30 kardesimiz yasin-i serif sirasi bende diye belirtmis.onun icin sordum.Allah'a emanet olun.

s.a.kardeşim.yasini şerif bölümü var ya orda sıraya koyuyolar.ben daha önce başvurmuştum.hepinizdebn rabbim razı olsun.selametle kalın......

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
1 TANEDE BEN OKURUM KARDEŞİM.ALLAH KABU ETSİN.

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin sizin için tefriciye okuyacağım saygılarımla

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin sizin için tefriciye okuyacağım saygılarımla

s.a kardeş.sağolasın rabbim razı olsun ve sizlerinde ne muradı varsa versin.kaç tane tefriciye okuyacaksın sayısını belirtirmisin.sağol .
a.e.o.selametle......

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Sema 30 Kardeşim Tefriciye Bu Forumdami Başlayacak Yaksa Başka Forummu Acacağiz Biraz Bilgi Verirseniz Rabbime Emanet Olun

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Sema 30 Kardeşim Tefriciye Bu Forumdami Başlayacak Yaksa Başka Forummu Acacağiz Biraz Bilgi Verirseniz Rabbime Emanet Olun

burdan devam ederiz cevdet kardeşim.alakan için çok teşekkür ederim.rabbim hepinizden razı olsun........

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sema 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak Şimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sema 30------500
özdecan------250
Cevdet-71-----250

Selamün Aleyküm Allah Hepinizder Razi Olsun

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sema 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak Cimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sema 30------500
özdecan------250
Cevdet-71-----250

Selamün Aleyküm Allah Hepinizder Razi Olsun
s.a. rabbim senden de razı olsun.sağolasın kardeşim....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablacım 1 tane de yasin ben alıyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah ne dileğiniz varsa Rabbım kabul etsin inşaAllah selam ve dua ile kalın hayırlı geceler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt