Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH rızası için yardımınıza ihtiyacım var (14 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Canım benim Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim ablam o senin kalbinin gönlünün güzelliğinden kaynaklanıyor bizler hepimiz burda kocaman bir aileyiz Allah bişr ömür boyu daim etsin inşallah.
Canım annemin hastalığı çok o kadar şeyler yaşamışki hangisini anlatsam sayfalarla anlatsam yetmez çok şükür annem sağ ya gerisi boş Allah'ın verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Ablam ben 3 yaşındayken ablam 6 erkek kardeşimde 6 aylıkken annem tüp patlaması sonucu yanmış o dönemi hiç hatırlamıyorum annemin yanığı çok kötü derin yanıkmış bir yıl hastanede 1 yılda evde yatmış heryei yanmış ama komple bacaklarında iz var herkes ümidini kesmişler ama Alalh'tan hiç bir zaman ümit kesilmez Rabbim nelere Kadir'dir annemi deneme tahtası yapmışlar bacaklarında deri olmayınca hergün kesip kalça tafaından parça alırlarmış o kadar acı günler yaşamış ki annem.Annem yanalı çok oldu ama bir kaç yıl önce annede yanan yerde yaralar oluştu doktorlarda kötü hastalıktan şüphelendiler biobsi yaptılar küçük parça alacaklarına kocaman parça almışlar 3 yıldır yara kapanmadı abalm ağrı sızı var yara arada açılıyor namaz kılarkende zorluk oluyor annem yarasına çok üzülüyor birde tansiyonu var annemin dün gece başını kaldıramadı başı döndü öyle kaldı annemin hayatta olması bir mucize Allah bizlere bağışladı Allah annelerizi başımızdan esirgemesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Canım annemin yaşadıkları o kadar çok ki onunda imtihanı öyle Allah sabrının çektiklerinin mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Alalh hiç kimseyi çıkmazda çaresiz darda sıkıntıda bırakmasın inşallah hayatımızda o kadar acılar sıkıntılar yaşadık ama Allah'a çok şükür Rabbim hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmadı insnaın canı sağ olduktan sonra kötü günler sıkıntılar acılar kederler gelir geçer yeter ki can sağ olsun canım aldığımız bir nefes için ne kadar Allah'ımıza şükür etsek azdır insana maldan mülkten makamdan paradan hiç birşeyden fayda yok şu dünya bizim olsa neye yarar Allah sağlık afiyet bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine Alalh hepimizi selametimize çıkarmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Ablam Allah sanada tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim olsun Aleyküm Selam ablam annemde 63 yaşında daha nice yaşlara inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet ol ablam herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar bende öpüyorum kendine iyi bak canım.
[/QUO
ay canım kıyamam sana ben ALLAH c.c. inş sabrını veriri canım RABBİMİZ taşıyamadığımız yükü hi,ç bir zaman vermemiştir beterin beteri var derlerya keşke elimden gelen bir şey olsada yardım edebilsem canım inan bunu tüm kalbimle söylüyorum sadece tuşlara basarak değil bak ne ekleyeçeğim bana geldi geçen bu emeile
Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki:
Ehl-i sünnet âlimlerinin yolunda olan Müslümanlar genelde çok sıkıntı çekerler. Ancak çektikleri, Peygamberlerin ve âlimlerin çektiklerinin yanında çok azdır, deryada bir damla bile değildir. Peygamber efendimiz, hiçbir peygamberin kendisi kadar sıkıntı, eziyet, acı çekmediğini bildirmiştir. Allahü teâlânın en sevdiği kulu böyle sıkıntı çekince, bizlerin ufak bir rahatsızlıktan dolayı isyan etmemiz, şikâyetçi olmamız uygun olur mu? Üstelik üzüntü, sıkıntı, dert, elem, keder, Allah’ın sevdiği kullarının boynuna attığı kementtir. İnsan, hep başkalarıyla meşgul olup gaflete düşer. Allahü teâlâ, mümin kullarına dert ve bela vererek, bu gafletten uyandırır, onları başkalarına bırakmaz, sadece kendisiyle meşgul eder. Onlar da başka şeyle meşgul olmayıp dua eder, inler. Bu, Rabbimizin hoşuna gider.
Cenab-ı Hak, meleklere buyurur ki:
Cenab-ı Hak, meleklere buyurur ki:
— Şu kötü kullarımı sevmiyorum. Onlar benim ismimi ağızlarına hiç almasınlar.
— Yâ Rabbi, peki biz bunlara ne yapalım ki, seni anmasınlar?
— Onlara çok para, çok sıhhat, çok neşe verin! Dünyaya dalıp, beni unutsunlar. Şu iyi kullarımı ise, çok seviyorum. Onlar beni hep ansınlar, hiç unutmasınlar.
— Yâ Rabbi, bunlara ne yapalım?
— Onlara dert, üzüntü, sıkıntı, hastalık verin! Böylece, her derde düştükçe dua ederler. Bu hâlleri hoşuma gider. Onları sever, günahlarını affederim. Onlar benim has kullarımdır.
Gerek Eshab-ı kiram, gerekse diğer âlim ve evliya zatlar, insanların Müslüman olmaları için neler çekmişler! Eğer o sıkıntı ve o gayretleri olmasaydı bugün bizler birer kâfir çocuğuyduk. Bu hak ödenir mi?

Diyelim ki bir evde yangın var. İçindeki insanlar(Allah rızası için bizi kurtaran yok mu) diye feryat ediyor. Onları gören insanlar, hiç aldırış etmeden yiyip içebilir mi, eğlenebilir mi? (Bu insanlar yanıyor, ama Müslüman mı, dinli mi, dinsiz mi?) diye düşünülemez. Vicdanı olan, elindeki bütün imkânıyla o ateşi söndürmeye, onları kurtarmaya çalışır. İşte İslâmiyet’in emri, hiçbir fark gözetmeden, Allah’ın kullarına yardım etmektirBir gün bedevinin biri Peygamber efendimize, (Ben öyle, çok şeyden anlamam. Bana İslamiyet’i anlayacağım şekilde kısaca anlat, aklım ererse Müslüman olurum) deyince ona, (İslamiyet’in esası, temeli, Allahü teâlânın bütün emirlerine hürmet etmek, beğenmek ve Onun bütün mahlûklarına acımak, şefkat göstermektir) buyurdu

elifimbenim´isimli üyeden Alıntı
Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Meliha yenge, Fatma Yenge, Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası için,kardelen1711 arkadaşının yeğeni,Leyla(arkadaşı)muazzez35elifeslem(OĞLU),kar delen83(annesi),ayşegül bebek,Gülşah(dedesi),Gökçe(annesi),Mehtap(Çiğdem teyzesi),tolgahan(yoğun bakımda) elifimbenim(nebahat abla),kardele(ablası) Celal abi ,Gürkan Efe,annem sezin ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
canım kardeşlerim ALLAH hepinizden razı olsun inş o tertemiz kalbinizle ettiğiniz tüm dualar şu mubarek gün,gece hürmetine kabul olur ve bizim gibi hastalara şifalar verir yüce RABBİM ve ALLAHIM bir aspirin bile alamayan acılar içinde kıvranan tüm hastalarında sesını duymamıza ve yardım eli uzatmamızı diliyorum inş iyileşirim RABBİM şifalarını verir inş elimden geldiği kadar ibadetimi yapıyorum inş ALLAHIM kabul ediyordur
bazen vesveseye giriyorum çünkü acaba diyorum RABBİM inş hastalıktan bir an evvel kurtarır yapaçağım çok şeyler var daha bunları yazıyorum kendımı iyi göstermek için değil sadece içimden geçeni yazıyorum tam normal bir namaz kılamıyorum malesef oturarak kılıyorum inş benim yüce RABBİM arşı katında sesimi duyuyor ve kabul edıyordur ibadetlerimi tesbihlerimi of tam bir imtihan içinde hissediyor insan kendını bu durumlarda bir abla tavsiyesi elinizden geldiği kadar ve hiç geçiktirmeden yapıyorsunuzdur ibadetlerinizi ama ben yinede söyleyim dedim yanlış anlamazsınız inş beni canlarım sizleri sadece sanal yönden tanıyorum ve inanın ALLAHIM biliyor içimi çok seviyorum o kadar temiz olmasa kalbiniz burada herkese yardım eli uzatmazdınız değilmi ve kalblerinizinden çok iyi olduğunu hissediyorum RABBİM herşeyi heyırlı ise gönlünüzce versin ve tüm sıkıntılarınızı gidersin inş.AMİM AMİN AMİN

Amin Canım ablam çok şükür hepimiz sizin gibi pırıl pırıl altın kalpli kardeşlerimizi bulduk ok şükür Allah hepinizden binlerce kez razı olsun vesile olan burda olan olamayan bütün kardeşlerimizden de binlerce razı olsun emeklerine gönüllerine sağlık Alalh mükafafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım daha önce sana mesaj yazmıştım diğer konuma Allah razı olsun çok şükür halimize Allah bundan geriye bırakmasın bizlerin yaşadıkları ne ki peygambelerimizin bile o kadar sıkıntılar yaşamışlar Allah her zaman bir kapı açık bırakır. annem bugün doktora gitti doktor gitmiş doktor yapabileceğimiz birşey yok artık hayatına böyle devam edeceksin demiş Allah bundan geriye bırakmasın hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim annem Allah'ın izniyle daha bizlerin mürüvetini görecek bebeklerimizi sevcek torunlarına bakacak beraber hacca gideceğiz inşallah.CAnım ablam annemim yaşadıklarını yazsam kelimelerle ifade edilmez zaten ama Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Arada yaşadığımız olayları anlatıyorum ki en ufak olaylara boşboşa üzülmeyelim diye bu dünya imtihan dünyası Allah her iki dünyada imtihanlarımızı başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.Alalh'ın verdiğine vereceğine sonsuz şükürler olsun hepimizin sonunun hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Hepimizin kendine göre sıkıntıları imtaihanları var ama çok şükür Rabbim her zaman yanımızda hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmyor sıkıntılar hastalılar üzüntüler gelir geçer yeter ki can sağ olsun.Sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Alalh hepimizin sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım ablam Allah'ta sana ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip estin Rabbim.Burda çok şeyler öğrendik ve hep beraberde öğreneceğiz öncelik Allah rızası için zaten.Aklıma ablam geldi 1999 ağustao ayı gencecik bir yaşta yeğenimin biri 4 küçük 2.5 yaşında ablamın o anı geldi doktor bile ümidi kesmişken ablam ben hiç bir zaman bilincini kaybetmeden çocuklarının adını sayıklaya sayıklaya öncelikle Allah'ın izniyle hayata tutundu Allah çocoukarına eşine ailesine sevdiklerine bağışladı Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki ol desin Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
CAnım konun nasıl ne şekilde kapanmış anlamadık neyse söyleyince açıldı bende şehirdışındayım kız kardeşimin yanındayım bir hafta yokum internet ortamım fazla olmayabilir ama kalplerimiz gönüllrerimiz dualarımız bir :)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hayırlı yaşlar hayırlı ömürler bol bereketli haırlı günler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Canım benim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar iyi ki varsınız.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
elifimbenim´isimli üyeden Alıntı
Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Meliha yenge, Fatma Yenge, Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası için,kardelen1711 arkadaşının yeğeni,Leyla(arkadaşı)muazzez35elifeslem(OĞLU),kar delen83(annesi),ayşegül bebek,Gülşah(dedesi),Gökçe(annesi),Mehtap(Çiğdem teyzesi),tolgahan(yoğun bakımda) elifimbenim(nebahat abla),kardele(ablası) Celal abi ,Gürkan Efe,annem sezin ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
canım kardeşlerim ALLAH hepinizden razı olsun inş o tertemiz kalbinizle ettiğiniz tüm dualar şu mubarek gün,gece hürmetine kabul olur ve bizim gibi hastalara şifalar verir yüce RABBİM ve ALLAHIM bir aspirin bile alamayan acılar içinde kıvranan tüm hastalarında sesını duymamıza ve yardım eli uzatmamızı diliyorum inş iyileşirim RABBİM şifalarını verir inş elimden geldiği kadar ibadetimi yapıyorum inş ALLAHIM kabul ediyordur
bazen vesveseye giriyorum çünkü acaba diyorum RABBİM inş hastalıktan bir an evvel kurtarır yapaçağım çok şeyler var daha bunları yazıyorum kendımı iyi göstermek için değil sadece içimden geçeni yazıyorum tam normal bir namaz kılamıyorum malesef oturarak kılıyorum inş benim yüce RABBİM arşı katında sesimi duyuyor ve kabul edıyordur ibadetlerimi tesbihlerimi of tam bir imtihan içinde hissediyor insan kendını bu durumlarda bir abla tavsiyesi elinizden geldiği kadar ve hiç geçiktirmeden yapıyorsunuzdur ibadetlerinizi ama ben yinede söyleyim dedim yanlış anlamazsınız inş beni canlarım sizleri sadece sanal yönden tanıyorum ve inanın ALLAHIM biliyor içimi çok seviyorum o kadar temiz olmasa kalbiniz burada herkese yardım eli uzatmazdınız değilmi ve kalblerinizinden çok iyi olduğunu hissediyorum RABBİM herşeyi heyırlı ise gönlünüzce versin ve tüm sıkıntılarınızı gidersin inş.AMİM AMİN AMİN

Amin Canım ablam çok şükür hepimiz sizin gibi pırıl pırıl altın kalpli kardeşlerimizi bulduk ok şükür Allah hepinizden binlerce kez razı olsun vesile olan burda olan olamayan bütün kardeşlerimizden de binlerce razı olsun emeklerine gönüllerine sağlık Alalh mükafafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım daha önce sana mesaj yazmıştım diğer konuma Allah razı olsun çok şükür halimize Allah bundan geriye bırakmasın bizlerin yaşadıkları ne ki peygambelerimizin bile o kadar sıkıntılar yaşamışlar Allah her zaman bir kapı açık bırakır. annem bugün doktora gitti doktor gitmiş doktor yapabileceğimiz birşey yok artık hayatına böyle devam edeceksin demiş Allah bundan geriye bırakmasın hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim annem Allah'ın izniyle daha bizlerin mürüvetini görecek bebeklerimizi sevcek torunlarına bakacak beraber hacca gideceğiz inşallah.CAnım ablam annemim yaşadıklarını yazsam kelimelerle ifade edilmez zaten ama Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Arada yaşadığımız olayları anlatıyorum ki en ufak olaylara boşboşa üzülmeyelim diye bu dünya imtihan dünyası Allah her iki dünyada imtihanlarımızı başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.Alalh'ın verdiğine vereceğine sonsuz şükürler olsun hepimizin sonunun hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Hepimizin kendine göre sıkıntıları imtaihanları var ama çok şükür Rabbim her zaman yanımızda hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmyor sıkıntılar hastalılar üzüntüler gelir geçer yeter ki can sağ olsun.Sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Alalh hepimizin sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım ablam Allah'ta sana ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip estin Rabbim.Burda çok şeyler öğrendik ve hep beraberde öğreneceğiz öncelik Allah rızası için zaten.Aklıma ablam geldi 1999 ağustao ayı gencecik bir yaşta yeğenimin biri 4 küçük 2.5 yaşında ablamın o anı geldi doktor bile ümidi kesmişken ablam ben hiç bir zaman bilincini kaybetmeden çocuklarının adını sayıklaya sayıklaya öncelikle Allah'ın izniyle hayata tutundu Allah çocoukarına eşine ailesine sevdiklerine bağışladı Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki ol desin Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
CAnım konun nasıl ne şekilde kapanmış anlamadık neyse söyleyince açıldı bende şehirdışındayım kız kardeşimin yanındayım bir hafta yokum internet ortamım fazla olmayabilir ama kalplerimiz gönüllrerimiz dualarımız bir :)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hayırlı yaşlar hayırlı ömürler bol bereketli haırlı günler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Canım benim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar iyi ki varsınız.
canım benim evet canım haklısın yazdıklarında inan insan slında bunları kaleme döküpte yazmak bence en doğru iş neden dersen çünkü bazıları tanıyorum çok isyan ediyorlar neden ben felan diye LLAHIMA şükür ben hiç isyan etmedim canım bende çok çektim almayada olduğum halde bazen inan parasız kalıp çocukalra yemek alaçak durmum yoktu ama olsun hep dedim beterin beteri var ve ALLAHIM en kötü dururumuda hep bir yerlerden kapı açtı inan buna beni hiç bırakmadı sıkıntılı olsamda bir şey oldu hep ama dediğim gibi isyan en kötü şey bide neden ben dememek lazım çünkü kimse bilmez kimin ne çekeçeğini RABBİMİZ bilir sadece biz seyirçiyiz kimin iöçinde ne geçiyor bilemeyiz canım ama en mühümü inanç ve ALLAHIMIZI hep anmak ziktretmek ben buna inanıyorum sanki ben hepmi iabadet ettim ömrümçe hayır malaesef burada iş çocuklar derken birde bazı problemler vardı eşimle ayrıldık ve tek başıma onları büyüttüm ama dediğim gibi RABBİM hep yanımda idi ve ben bunu hissediyordum canım insan yeterki istesin buna inanıyorum RABBİMMMMMM derken içim sımsıçak oluyor ve allahım tüm müslüman kardeşlerime bu duyguyu versin ve bizleri müslüman olarak dünyaya getirtdği için ALLAHIMIZA c.c. çok şükür düşünsene ya başka bir dinden olsaydık veya ne bileyim burada görüyorum bazıları hiç bir şeye inanmyıor ve ben almanda olsa onlara anlatıyorum bıldığım kadar hatta incili ve kuranımızı konuşuyoruz ben anlatıyorum onlarda aaaaaaa bizim incildede var diyorlar bene e diyorum oda rabbimizin kelamı ve biz 4 . büyük kıtaba ianamak zorundayız yoksa çok günah felan diyorum onlarda tabi bakıyorlar şaşkın şakın
ini onlardanda müslüman olna olurda kurtulurlar burad çok müslüman olan var geçlerdende yaşlılardanda ALLAHIM inş herkese nasip eder canım neyse ne kadar güzel böyle konuşarı konuşmak ben çok seviyorum ve çektiklerimi anlatmakdanda çekınmmıyorum nedenkı yani sadece neden ben demesınler değilmi neler var dünyada daha beter dertleri olan çekenler selametle kal canım ALLAHA emanet ol

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

elifbenim ve Aysel.............31+10(Okundu)
Goldenrose.......................30
melankolik 5288................. 7(Okundu)
aMine...............................1
Mihrace 24........................4(Okundu)
Dağ Çiçeği.........................4(Okundu)
Mihrace 24 eltisi................10(Okundu)
Zümra..............................1(Okundu)
Melankolik 5288 annesi........1(Okundu)
kardelele..........................5
Hanife deniz.....................3
Kur'ana sevdalı................25
serap8191.......................1
leyla................................3
mavci..............................1

Toplam.........................137
Kalan........................... 863

Allah,kabul etsin inşallah.AMİN AMİN AMİN cümle hastalarımıza da şifalar olur inş

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım acil şifalar versin kardeşim.
Yasini Şerifler okundu,Rabbım kabul eylesin inşaallah.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
sabah şerifleri hayırlı olsun kardeşlerim yokmu bana yardım edeçek yasini bitirelim ama tabi istersen zorla değil ben okumaya çalışacağım hepiniz ALLAHIMA c.c. emanet olun

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm canım kardeşim.Allah şifa versin inşallah.derdi veren rabbim dermanını aratmaz inşallah.kardeşim bende şimdilik 2 tane alayım inşallah.Allah kabul etsin.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Kur'ana sevdalı................25
nermin.demir.....................2

Toplam.........................139
Kalan........................... 861

Allah,kabul etsin inşallah.AMİN AMİN AMİN cümle hastalarımıza da şifalar olur inş

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm canım kardeşim.Allah şifa versin inşallah.derdi veren rabbim dermanını aratmaz inşallah.kardeşim bende şimdilik 2 tane alayım inşallah.Allah kabul etsin.
ve aleyküm selam canım kardeşim ALLAH razı olsun hepinizden inş tüm hastalara şifasını verir canlarım dediğn gibi derdi veren ALLAH dermanınıda veriyor ve gerçektende öyle sadece sabır,sabır,sabır ve DUA ALLAHIMIZA sığınmak en güzel ilaç bu tabiki tıppa karşı bir diyeçeğimiz yok ALLAHA şükür şu zamanda hemen hemen her derdin ilaçları var ama işte ama RABBİMİZE sığınmak ve DUA etnekde en güzel ilaç ben bunları kendim yaşıyorum ve faydasınıda görüyorum ve gçümün yettiği kadar devam edeçeğim hiç bırakmayacağım ibadetlerimi
ALLAHA emanet olun.ben 5.yasin daha okudum

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Allah Celle Celalühu kabul etsin
1 tane yasin şerif okudum
selametle kalın ablacığım
Rabbim tez zamanda sizinle birlikte bütün hastalara acil şifalar nasip etsin inşallah
Baki selam ve dualarımlaB)

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Kur'ana sevdalı................25(Okundu)
Su-Eda............................1(Okundu)

Toplam.........................140
Kalan........................... 860

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun ablacığım Allah acil şifalar versin.
ben de 2 tane okuyayım inşAllah.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

smyyes...........................2

Toplam.........................138
Kalan........................... 858

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı

Toplam.........................138

selamün aleyküm canım ALLAH senden razı olsun ilgilendiğin için ama ben tekrar hesapladım benim hesabımca şu an okunmuş alınan 142 sana zahmet canım tekrar bi hesaplarmısın ALLAHA emanet olun.. okuyan tüm kardeşlerimdende ALLAH c.c razı olsun ve sıkıntılarınız ne ise RABBİM hepinizi kurtarır inş

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun ablacığım Allah acil şifalar versin.
ben de 2 tane okuyayım inşAllah.
selamün aleyküm canım ALLAH razı olsun ve duan içinde amin amin amin diyorum tüm hastalımızda inş canım ne güzel böyle güzel bir kardeşlerimin olması ALLAHA emanet ol canım

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım ALLAH senden razı olsun ilgilendiğin için ama ben tekrar hesapladım benim hesabımca şu an okunmuş alınan 142 sana zahmet canım tekrar bi hesaplarmısın ALLAHA emanet olun.. okuyan tüm kardeşlerimdende ALLAH c.c razı olsun ve sıkıntılarınız ne ise RABBİM hepinizi kurtarır inş

Canım..doğru haklısın..ben hep üzerine toplayarak gittim
Sanırım önceden kaynaklanıyor..düzelttim canım B)

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Toplam.........................142

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
[/QUOTE
selamün aleyküm canım nasılsın iyimizsin ALLAH c.c senden razı olsun her yönden ilgilendiğin ve bana benim için zaman ayırdığın için ... herkesi RABBİM C.C ne sıkıntınız varsa sıkıntılarınızdan kurtarsın inş.okuyanında .okamayanlar içinde ALLAHIM razi olsun..ALLAHA c.c emanet olun

gözyaşı14

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun rabbim şifa versin 2 tanede ben okurum inş.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
[/QUOTE
selamün aleyküm canım nasılsın iyimizsin ALLAH c.c senden razı olsun her yönden ilgilendiğin ve bana benim için zaman ayırdığın için ... herkesi RABBİM C.C ne sıkıntınız varsa sıkıntılarınızdan kurtarsın inş.okuyanında .okamayanlar içinde ALLAHIM razi olsun..ALLAHA c.c emanet olun

Allah razı olsun..kimin ne sıkıntısı varsa..Rabbim gidersin inşallah
Çok şükür..sizlerde iyi olun inşallah..Allah a emanetsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt