elifimbenim´isimli üyeden Alıntı
Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Meliha yenge, Fatma Yenge, Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası için,kardelen1711 arkadaşının yeğeni,Leyla(arkadaşı)muazzez35elifeslem(OĞLU),kar delen83(annesi),ayşegül bebek,Gülşah(dedesi),Gökçe(annesi),Mehtap(Çiğdem teyzesi),tolgahan(yoğun bakımda) elifimbenim(nebahat abla),kardele(ablası) Celal abi ,Gürkan Efe,annem sezin ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin
-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”
(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
canım kardeşlerim ALLAH hepinizden razı olsun inş o tertemiz kalbinizle ettiğiniz tüm dualar şu mubarek gün,gece hürmetine kabul olur ve bizim gibi hastalara şifalar verir yüce RABBİM ve ALLAHIM bir aspirin bile alamayan acılar içinde kıvranan tüm hastalarında sesını duymamıza ve yardım eli uzatmamızı diliyorum inş iyileşirim RABBİM şifalarını verir inş elimden geldiği kadar ibadetimi yapıyorum inş ALLAHIM kabul ediyordur
bazen vesveseye giriyorum çünkü acaba diyorum RABBİM inş hastalıktan bir an evvel kurtarır yapaçağım çok şeyler var daha bunları yazıyorum kendımı iyi göstermek için değil sadece içimden geçeni yazıyorum tam normal bir namaz kılamıyorum malesef oturarak kılıyorum inş benim yüce RABBİM arşı katında sesimi duyuyor ve kabul edıyordur ibadetlerimi tesbihlerimi of tam bir imtihan içinde hissediyor insan kendını bu durumlarda bir abla tavsiyesi elinizden geldiği kadar ve hiç geçiktirmeden yapıyorsunuzdur ibadetlerinizi ama ben yinede söyleyim dedim yanlış anlamazsınız inş beni canlarım sizleri sadece sanal yönden tanıyorum ve inanın ALLAHIM biliyor içimi çok seviyorum o kadar temiz olmasa kalbiniz burada herkese yardım eli uzatmazdınız değilmi ve kalblerinizinden çok iyi olduğunu hissediyorum RABBİM herşeyi heyırlı ise gönlünüzce versin ve tüm sıkıntılarınızı gidersin inş.AMİM AMİN AMİN
Amin Canım ablam çok şükür hepimiz sizin gibi pırıl pırıl altın kalpli kardeşlerimizi bulduk ok şükür Allah hepinizden binlerce kez razı olsun vesile olan burda olan olamayan bütün kardeşlerimizden de binlerce razı olsun emeklerine gönüllerine sağlık Alalh mükafafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım daha önce sana mesaj yazmıştım diğer konuma Allah razı olsun çok şükür halimize Allah bundan geriye bırakmasın bizlerin yaşadıkları ne ki peygambelerimizin bile o kadar sıkıntılar yaşamışlar Allah her zaman bir kapı açık bırakır. annem bugün doktora gitti doktor gitmiş doktor yapabileceğimiz birşey yok artık hayatına böyle devam edeceksin demiş Allah bundan geriye bırakmasın hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim annem Allah'ın izniyle daha bizlerin mürüvetini görecek bebeklerimizi sevcek torunlarına bakacak beraber hacca gideceğiz inşallah.CAnım ablam annemim yaşadıklarını yazsam kelimelerle ifade edilmez zaten ama Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Arada yaşadığımız olayları anlatıyorum ki en ufak olaylara boşboşa üzülmeyelim diye bu dünya imtihan dünyası Allah her iki dünyada imtihanlarımızı başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.Alalh'ın verdiğine vereceğine sonsuz şükürler olsun hepimizin sonunun hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Hepimizin kendine göre sıkıntıları imtaihanları var ama çok şükür Rabbim her zaman yanımızda hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmyor sıkıntılar hastalılar üzüntüler gelir geçer yeter ki can sağ olsun.Sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Alalh hepimizin sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım ablam Allah'ta sana ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip estin Rabbim.Burda çok şeyler öğrendik ve hep beraberde öğreneceğiz öncelik Allah rızası için zaten.Aklıma ablam geldi 1999 ağustao ayı gencecik bir yaşta yeğenimin biri 4 küçük 2.5 yaşında ablamın o anı geldi doktor bile ümidi kesmişken ablam ben hiç bir zaman bilincini kaybetmeden çocuklarının adını sayıklaya sayıklaya öncelikle Allah'ın izniyle hayata tutundu Allah çocoukarına eşine ailesine sevdiklerine bağışladı Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki ol desin Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
CAnım konun nasıl ne şekilde kapanmış anlamadık neyse söyleyince açıldı bende şehirdışındayım kız kardeşimin yanındayım bir hafta yokum internet ortamım fazla olmayabilir ama kalplerimiz gönüllrerimiz dualarımız bir 
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hayırlı yaşlar hayırlı ömürler bol bereketli haırlı günler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Canım benim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar iyi ki varsınız.