S.a. böyle dini bir sitede herkese hoş görünme adı altında, ALLAH(cc)ın emri olan ve ayetle sabit bir konuda yorum yapılıyosa ALLAH(cc) affetsin daha ne diyim, O bana katılmayan kardeşim uzun uzunda yazmış işte başı kapalı ama ne fena falan diye namussuzmuşta bilmem nede, kardeşim her hareketin yaradanın katında bir karşılığı var biz kimseye durduk yere namuslu namussuz iffetli veya kafir diyemeyiz, hata yapanın hatası kendisini bağlar. biz kimse eğitim almasın demioruz ya mücadeleni adam gibi yap git üniversite oku AMA BAŞINI AÇMADAN ya da aç diolarsa gitme, ilmini başka yollardan al, annemde doktora gitmesi gerekiosa ve bayan doktor yoksa ERKEK DOKTORa gider bundada bi sıkıntı olmaz bu konuda zaruret hali doğarki bundada bi yanlış olmaz, şimdi sizi dini, mantığınıza zamana vs şartlara uydurmak yerine, ALLAH(cc) ın emri olan şeyleri yapmaya yani dini değiştirmeye çalışmadan (ki ALLAH cc korusun bu imana çok zarar verir) emrolunduğu gibi yaşamaya davet ediyorum, MAVCİ kardeşim sanada bi lafım var, bana suizan falan dicene hakkı söyle hakkı anlatabiliomuyum??? buraya yazıları kopyala yapıştır yapmakla olmuyo bu işler, sen yönetici değilmisin???? ALLAH(cc) örtün dio, bunla alakalı üniversiteye gitmek için başınızı açabilirsiniz diomu????? insanlar hata yapıyosa ve bu konuda uyarılınması gerekiosa uyarmak senin dediğin gibi, her doğru heryerde söylenmez lafınamı çıkar, yoksa bildiği halde hakkı söylemeyipte hata yapmayamı çıkar????? kimse kırılmasın gücenmesin mantığı doğru bi laf değildir, ayrıca o üniversiteye gitmek için başınızı açabilirsiniz diyenlere kulak asmayın ziyana uğrayanlardan olmayın, o yüceler yücesi iyi ahlaklı, rabbine en iyi kul olan peygamber ibadetini ne zaman bırakmış???? savaşta bile namazını kılmış ki savaşta namaz kılmak madde düşüncesiyle bakarsanız yani sadece insan gözüyle, çok sakıncalı dimi???? ama o yüce peygamber namazı terketmemiş, şimdi siz peygamberden dahamı iyi biliosunuzda ALLAH(cc) ın emrini yok sayıp üniversiteye gidip bilmemne olucam diosunuz?