Allah razı olsun kardeşim paylaşımların için gerçektende artık bukadar önem gösteren çok az kişi var itiraf etmeliyimki benki kaçırdığım namazların sayısı oldukca var hemen kazasını etsemde vaktınde kılnan namaz gıbı olmaz tabı Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın nefsimize uydurmasın Hakkını helal et kardeşim Rabbime emanet ol
Kaçirdiğimiz Her Vakit Namazin Ayri Ayri Bedeli Var Yanliş Hatirlamiyorsam Bu Bedel 80 Yil Cehennemde Kalmak Olmali...rabbim Affetsin Bize Akil Fikir Versin....kaçirdiği Namaz Için Ağlayabilen Insan Baya Bi Ilerlemiş Demektir Zaten...allah Bizide O Haleti Ruhiyeye Sevketsin Inşallah...
Selamün Aleyküm Güzel Kardeşim. Paylaşim Için Allah Razi Olsun.
Uyan Artik Uyan Gafil Olma Uyan Gülmekle Geçmez Günler Dünya Yalan.
Bak Güllerin Soldu Baharlar Kiş Oldu Soldu çiçekerin. ömür Bitti Vakit Doldu
Bitmeyecek Mi Sandim Bu Güzel Günlerin Doğmayacak Mi Sandin Gün Batidan
SELAMETLE...:H
SELAM ALEYKÜM
paylasimin icin allah razi olsun bende yeni basladim ama allah devamini getiri isallah
S.A. kardeşim gerçekten çok önemli bir hususa değinmişsiniz okudukça kendimden utandım inanın bende namazını kaçıranlardanım ve umarım bundan sonra Rabbim namazını kaçıran kullarından eylemez beni. Selam ve dua ile...
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun.
Paylaşımınız için teşekkür ederim.Emeğinize sağlık selam ve dua ile...
RABBİM(C.C) razı olsun
selametle..
aleykum selam kardeşim
amin rabbim senden de razı olsun inşallah
ben teşekkür ederim kardeşim okuduğun için
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah]
Çok Güzel bi yazıydı çok sağol
![]()
EsSelamuAleyküm Gül Damla'sı
Sabah Namaz'ının önemini anlatan güzel-uyarıcı bir yazıyı bizlere takdim ettiğiniz için Allah(CC) razı olsun..
Resim Damla'ya..o ağlayışa binaen...
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..