Amin ablam. Cümlemizi yolundan ayırmasın inşaAllah. Çünkü barış ve esenlik ancak doğru yolda gidenlerindir. Allah'ın ayetlerini yalanlayıp, büyüklük taslayanların ise çetin bir azaba uğrayacağı Kuran'da Rabbimden vahyolunmaktadır. Ben kendimi ancak Allah'a teslim ettim O'un izniyle. Şükürler olsun Mevlama Eğer O bana yol göstermeseydi ben muhakkak sapıklardan olurdum. Övgü O'nadır.Allah'ın boyasından daha güzel kimin boyası olabilir. Biz yalnızca O'na kulluk edenleriz. Allah'ın katındaki ticaretten de eğlenceden de daha hayırlıdır. Bu Kuranda herkesin zikri, şanı ve şerefi vardır. yakında ondan sorulacağız. O yüzden yarına ne hazırladığımıza bakmalı ve Allah'tan korkmalıyız ablam. Allah yaptıklarımızdan gafil değildirİnsanlar yaptığı iyiliği de kötülüğü de karşısında bulacağı gün , yaptığı kötülükle kendi arasında uzun bir mesafe olsun ister. Bu yüzden Allah kullarını kendinden sakındırmayı ister. O kullarına karşı çok şefkatli, çok merhametlidir.Yeryüzünün ve üzerindekilerin sahibi, yedi göğün ve büyük arş'ın yüce Rabbi, her şeyin hükümranlığı elinde olan, koruyan ama korunmayan Allah ne yücedir. Allah doğruyu getirip onu doğrulayan herkesden razı olsun. Selametle ablam...