Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah esma-ı şerifi (2 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Al-i İmran suresi ;

75. "Kitap ehlinden öylesi vardır ki, ona yüklerle mal emanet etsen, onu sana (eksiksiz) iade eder

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Kur'an-ı Kerim Yaşayan kitaptır...Allah C.C. kelamı olup korunmuştur...Ancak Tefekkür edilmeli...Tasavvuf açısından her an düşünülmeli...Her ayet...Allah C.C. emri olup biz aciz Kullar ders alıp hatadan vaz geçmeliyiz...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bir satır cevapsa ona uyulması uygundur...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Kelam Allah C.C. Kelamı olduğu için doğru ve emin kelamdır...

Acizane bunun doğru olacağını düşünüyorum...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Evet cok haklisiniz ....affff affet bizi ya rab....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sizlerdeki niyet önemli zarar etmediniz ...Hatta kazandınız...İnşallah....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Biz aczimizi bilmeden yaklasmaya calisiyoruz dogru yoldayizdir insallah.

efsunlu98

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben bu yazışmalardan bir şey anlamadım yakais kardeş ne anlatmak istedi ben onun kadar işin ehli değilim

anlayacağım şekilde kim ifaede edebilir

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim benim anladığım kadarıyla eğer siz sadece ben okuyacam biterecem diye niyet ettiyseniz kimsenin yardım etmemesi lazım diyor

efsunlu98

Kayıtlı Kullanıcı
Iyide ben kendi kendime niyet etsem niye silerden yardım istiyorum?

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesim , simdi eger bu birmilyon Allah cc ismini ben okuyacagim diye niyet ettiysen? sen okuyacaksin
Ama okuruz okuyacagiz, diye niyet ettiysen olur ;;;da ne niyet ettigine dikkat et ...veya Ya Rabbi bagisla bitirememekten korkuyorum, insanlardan yardim almak istiyorum dersen oda olurdu
Aslinda yapabilecegimiz sozu vermek gerekir, insanlara guvenip yola cikilmaz

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben bu yazışmalardan bir şey anlamadım yakais kardeş ne anlatmak istedi ben onun kadar işin ehli değilim

anlayacağım şekilde kim ifaede edebilir

Ve aleykumselam kardesim saygideger buyugum yakais abimiz niyetinizle ilgili en dogru tesbiti yapti eger sadece kendi kendinize okumak icin niyetlendiyseniz yani soz verdiyseniz bunu siz yapmalisiniz yada tovbe edip niyetinizi yenilemelisiniz beraberce bitirebilmemiz ve devam edebilmemiz icin bitirememekten korkmayin yeterki verilen soz yerine getirilmek istensin sadece bizler degil melekler bile yardiminiza kosar sen nelere kadirsin ya rab...selametle dua ile...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykumselam kardesim saygideger buyugum yakais abimiz niyetinizle ilgili en dogru tesbiti yapti eger sadece kendi kendinize okumak icin niyetlendiyseniz yani soz verdiyseniz bunu siz yapmalisiniz yada tovbe edip niyetinizi yenilemelisiniz beraberce bitirebilmemiz ve devam edebilmemiz icin bitirememekten korkmayin yeterki verilen soz yerine getirilmek istensin sadece bizler degil melekler bile yardiminiza kosar sen nelere kadirsin ya rab...selametle dua ile...

canım kardeşim yoldaşım ne güzel ifade etmişsin

efsunlu98

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu okumaya niyet ederken kardeşlerden yardımda isterim düşüncesiyle başladım. yanlışmı yapmış oldum şimdi anlamadım. çünkü ben nefis olarak bu adedin altından kalkamam. ve ayrıca ben okuma yaparken genelde bir çok insandan 1 adet olsa da 1 kere okumalarını rica ederim ki benim kine değilde belki okuyan bir kulun saygınlığı takvası hürmetine duamız kabul olur niyetiyle...
yani kısaca ben niyetimi yaparken kardeşlerden de yardım istemek üzere yapmıştım

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Niyetinizi net olarak acikladiginiza gore bizim size yardim etmemizde bir mahsur yok yaninizdayiz kardesim elimizden geldigince ben inaniyorum digediger kardeslerimde yardimina kosacaktir ben bizzat sahidim en eski uyelerden olarak daha yardim dua isteyipte yarim kalmis yok hepsiAllah in izniyle ve kardeslerimiz sayesinde bitmistir cok sukur rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile.....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
1000 tane ben alayım şimdilik Rabbim yardımcınız olsun okudukça yazarım burayada

yakais

Yasaklı Kullanıcı
1000 tane bizden tamamlandı...Hayırlara vesile olsun ...İnşallah.

''ALLAH Celle Celaluhu'' olarak...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
+1000
Toplam ..............240.800

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
6.200
toplam....................247.000

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt