Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah esma-ı şerifi (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sonuçta uçarsanız hiç şaşırmayacağım... Biraz gülümseyin diye yazdık...Bekleyin az sonra yazacağız inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Kişisel niyet ettiğin ve baskı altında olmadan karar verip söylediğin için bu sayıyı bizzat sizin okumanız lazım...
Hep beraber okuyacağız değil de ... okuyacağım demişsiniz bizden hatırlatmak...Selamlar...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Bir kez aşk ile Allah (C.C.) dese lisan ... Dökülür cümle günah ...Yardımla olur mu ? Neden 1 milyon dedin...?
Nasıl yani 99 unu mu niyet ettin...?

Arkadaşlar sözlerinizi kontrollü söyleyin...Mesul olursunuz...
Allah C.C. kolaylık versin...

Keşke bize sorsaydınız...
Selamun aleykum saygideger buyugum kardesimizi basta bende anlamamistim ama sonra acikladi sadece Allah cekiyoruz sizinde katilimlarinizi bekliyoruz.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Biz zaten daim çekiyoruz...Ancak bu iş bizzat kendisine ait...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Kişisel niyet ettiğin ve baskı altında olmadan karar verip söylediğin için bu sayıyı bizzat sizin okumanız lazım...
Hep beraber okuyacağız değil de ... okuyacağım demişsiniz bizden hatırlatmak...Selamlar...

Dogrudur evet bu sekilde yazmis kardesimiz ama bizden yardim istedi bizde elimizden geleni yapalim sikintisi tez zamanda gecsin.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Olmaz bizzat kendi görevi...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bunu kendi bilgimizle söylemedik...BİLEN den böyle olması doğru diye ikaz aldık...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Genede siz bilirsiniz...Ben sadece doğru olanı hatırlattım...Allah C.C. dan af dileyerek sözünü yumuşatsın...İnşallah Allah C.C. nu af edici olarak bulur....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Genede siz bilirsiniz...Ben sadece doğru olanı hatırlattım...Allah C.C. dan af dileyerek sözünü yumuşatsın...İnşallah Allah C.C. nu af edici olarak bulur....

Haklisiniz ama sayi cok fazla tek basina diye dusunmedigini saniyorum yani yardim isteyecegini bilerek niyetlenmistir.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
BAKARA Suresi..;

40. Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimeti hatırlayın. Bana verdiğiniz sözü yerine getirin ki ben de size
verdiğim sözü yerine getireyim. Yalnız benden korkun.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
BAKARA Suresi..;

177. İyilik, yüzlerinizi doğu ve batı taraflarına çevirmeniz(den ibaret) değildir. Asıl iyilik, Allah’a, ahiret
gününe, meleklere, kitap ve peygamberlere iman edenlerin; mala olan sevgilerine rağmen, onu
yakınlara, yetimlere, yoksullara, yolda kalmışa, (ihtiyacından dolayı) isteyene ve (özgürlükleri için)
kölelere verenlerin; namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren, antlaşma yaptıklarında sözlerini yerine
getirenlerin
ve zorda, hastalıkta ve savaşın kızıştığı zamanlarda (direnip) sabredenlerin tutum ve
davranışlarıdır. İşte bunlar, doğru olanlardır. İşte bunlar, Allah’a karşı gelmekten sakınanların ta
kendileridir.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Haklisiniz kardesimizden net olarak niyetini ogrenip oyle devam edelim insallah.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Karar sizin...İsterseniz arkadaşımız okusun o karar versin...
Ancak tabi ki her insan kişisel zikirlerini yapmalılar...Bir gün diğerine eşit olmazsa iyi olur...Aşırıya kaçmadan... Bu gün bir zikir ise yarın iki ...ertesi gün iki zikir ve bir yetim başını okşama gibi...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Haklisiniz ama sayi cok fazla tek basina diye dusunmedigini saniyorum yani yardim isteyecegini bilerek niyetlenmistir.

Yardımlaşarak dedi ise bizi de yardım eden olarak bulur...Ancak bilen yardım istemedi diye bildirdi...Okuyup yazsın ona göre bizde gereğini yaparız...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayıda fazla değil...Günde 1000 .... 365 günde 365000 ...3 senede biter ...İnşallah yalnız çok değil emin olsun...Zaten güzellik devamda ısrar ...Allah C.C. nun çok hoşuna gider..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Yardımlaşarak dedi ise bizi de yardım eden olarak bulur...Ancak bilen yardım istemedi diye bildirdi...Okuyup yazsın ona göre bizde gereğini yaparız...

Tamam rabbim omur verdikce ben hep hazir ve nazirim yeterki istensin.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nun hoşuna giderse sıkıntılar hemen kalkar ancak o sayıya devam eder...Biz böyle yapıyoruz..Her yıl için diye...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Al-i İmran Suresi ;

76. Hayır! (Gerçek, onların dediği değil.) Kim sözünü yerine getirir ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsa,
şüphesiz Allah da sakınanları sever.

77. Şüphesiz, Allah’a verdikleri sözü ve yeminlerini az bir karşılığa değişenler var ya, işte onların ahirette
bir payı yoktur. Allah, kıyamet günü onlarla konuşmayacak, onlara bakmayacak ve onları
temizlemeyecektir. Onlar için elem dolu bir azap vardır.

Lütfen arkadaşım dikkat...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Al-i İmran Suresi ;

76. Hayır! (Gerçek, onların dediği değil.) Kim sözünü yerine getirir ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsa,
şüphesiz Allah da sakınanları sever.

77. Şüphesiz, Allah’a verdikleri sözü ve yeminlerini az bir karşılığa değişenler var ya, işte onların ahirette
bir payı yoktur. Allah, kıyamet günü onlarla konuşmayacak, onlara bakmayacak ve onları
temizlemeyecektir. Onlar için elem dolu bir azap vardır.

Lütfen arkadaşım dikkat...
Konu disinda bir soru bu ayetteki verilen soz yaratilan ruhun verdigi soz diye biliyorum yanlissam duzeltin lutfen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt