Selamun aleykum saygideger buyugum kardesimizi basta bende anlamamistim ama sonra acikladi sadece Allah cekiyoruz sizinde katilimlarinizi bekliyoruz.Bir kez aşk ile Allah (C.C.) dese lisan ... Dökülür cümle günah ...Yardımla olur mu ? Neden 1 milyon dedin...?
Nasıl yani 99 unu mu niyet ettin...?
Arkadaşlar sözlerinizi kontrollü söyleyin...Mesul olursunuz...
Allah C.C. kolaylık versin...
Keşke bize sorsaydınız...
Kişisel niyet ettiğin ve baskı altında olmadan karar verip söylediğin için bu sayıyı bizzat sizin okumanız lazım...
Hep beraber okuyacağız değil de ... okuyacağım demişsiniz bizden hatırlatmak...Selamlar...
Olmaz bizzat kendi görevi...
Genede siz bilirsiniz...Ben sadece doğru olanı hatırlattım...Allah C.C. dan af dileyerek sözünü yumuşatsın...İnşallah Allah C.C. nu af edici olarak bulur....
Haklisiniz ama sayi cok fazla tek basina diye dusunmedigini saniyorum yani yardim isteyecegini bilerek niyetlenmistir.
Yardımlaşarak dedi ise bizi de yardım eden olarak bulur...Ancak bilen yardım istemedi diye bildirdi...Okuyup yazsın ona göre bizde gereğini yaparız...
Konu disinda bir soru bu ayetteki verilen soz yaratilan ruhun verdigi soz diye biliyorum yanlissam duzeltin lutfenAl-i İmran Suresi ;
76. Hayır! (Gerçek, onların dediği değil.) Kim sözünü yerine getirir ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsa,
şüphesiz Allah da sakınanları sever.
77. Şüphesiz, Allah’a verdikleri sözü ve yeminlerini az bir karşılığa değişenler var ya, işte onların ahirette
bir payı yoktur. Allah, kıyamet günü onlarla konuşmayacak, onlara bakmayacak ve onları
temizlemeyecektir. Onlar için elem dolu bir azap vardır.
Lütfen arkadaşım dikkat...