Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah C.C. nun Beytin i''Beytullah' ziyaret etmek ve HACI olmak... (2 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam,
Allah razı olsun, güzel gören güzel insan...bendeki sadece çaba, gayret, istek ..
Yok susmayın, yanlışlarım varsa söyleyin (nefsin hoşuna gitmese de)
Bakmayın dediklerime, Rabbul alemin vermiş her istegimi de, birde isterim dost gönülleri de bazen içimi yakar bu istek, karşılıklı Rabbul alemin bahsini açsak... iyi de garip yok mu bu işte yanlışın? vardır muhakkak
Bak Rabbul alemin seyreder heryeri, herşeyi, verir herşeyi yine bilinmez kıymeti.. Vermese sevmezmiyiz ki???
Utanırım bazen, isterken hani bu nefese bile şükür etmek az gelirken, nimetlerine nasıl şükür edeceğim???
İyi ki nefsimiz var, yoksa vazgeceriz herşeyden, istemenin adı başka, çare yok aşka...
Umarım anlaşılmaz yazmadım...

Selâmun Âleykum

Pek muhterem kardeşim sizin o güzel kalbinizdeki Allah c.c aşkı her kelimenizden anlaşılmaktadır işte Allah c.c aşkı ile yanan yürekler kelimeler halinde adeta dışarı fışkırır tıpkı sizde olduğu gibi,Rabbim c.c sizi müstakim yoldan ayırmasın ve kalbinizdeki yangını arttırsın.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam ....;
Kalbimde sizin yeriniz çok ayrı efendim...Hacı bayramımız size ve İslamiyet.gen.tr bağlılarına mubarek olsun ...
Rabbim C.C. Vatanımızı ,Milletimizi,Ordumuzu,Güvenlik güçlerimizi...Birlik ve beraberliğimizi ve Ümmeti Muhammedi korusun...Çok açlara rızk nasip etsin...
Muhammed Mustafa A.S. a Salat ve Selamlarımızı,sevgilerimizi iletsin ...İnşallah...

Dünyanızın ve Ahiretinizin de iyilik ve güzelliklerle dolu olmasını ,sağlık ve mutluluk dileklerimi...Cenabı Allah'tan niyaz ederim...İnşallah...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam ....;
Kalbimde sizin yeriniz çok ayrı efendim...Hacı bayramımız size ve İslamiyet.gen.tr bağlılarına mubarek olsun ...
Rabbim C.C. Vatanımızı ,Milletimizi,Ordumuzu,Güvenlik güçlerimizi...Birlik ve beraberliğimizi ve Ümmeti Muhammedi korusun...Çok açlara rızk nasip etsin...
Muhammed Mustafa A.S. a Salat ve Selamlarımızı,sevgilerimizi iletsin ...İnşallah...

Dünyanızın ve Ahiretinizin de iyilik ve güzelliklerle dolu olmasını ,sağlık ve mutluluk dileklerimi...Cenabı Allah'tan niyaz ederim...İnşallah...

Selâmun Âleykum

Muhterem üstadım güzel dualarınıza canı gönülden Amin diyorum.Sizin gibi çok muhterem bir zâtın kalbinde bir yer edinebilmek benim gibi bir aciz için çok büyük şereftir beni bu şerefe eriştiren yüceler yücesi Rabbime c.c sonsuz hamd olsun.Muhterem efendim inanınızki bana en büyük bayram hediyesini verdiniz sağ olunuz var olunuz,siz beni sevindirdiniz yüce Rabbim de c.c sizi Cemâlullah ile sevindirsin.
Rabbime c.c emanet olunuz sevgilerimi,saygılarımı lütfen kabul buyurunuz.Geceniz ve ömrünüz hayırlarla dolsun,Hoşça kalınız güzel insan.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O hicap,Ar perdeleri değil mi ? Allah C.C. 'nun Cemalini seyretmekten alıkoyan...
İnşallah hep beraber O Perdeyi aralayıp...Müşaade edeceğiz ...Rabbul Alemin'i C.C.nu....
İNŞALLAH...
Güle güle gidiniz tez geliniz İNŞALLAH...Selamlar...

.../... gecesi duamızı arz ederiz inşallah...Saat :......... 'de yarın inşallah...

Saati şimdi yazmamamın sebebi var...; Maalesef geçmişte kişisel menfaat için kullanan olmuştu...o yüzden tedbir için Allah C.C. Rızası çizgisinden çıkmamak için şimdi yazamıyoruz...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum,
Nerdeyse açılıyordu perde, tarifi vardı biryerde (mesneviyi okurken birden açıldı ama korktum ,aklım karıştı gecenin renginde açıga çıkar diyordu, gecenin renklerini sayıyordu, tam anlamıyorum ama anlıyorumda korktum kapattım heyecanım az gecsin)
Bende layık değilim diyorum ama hissettiğim Rabbim zorla da olsa verecek...
Çünkü, çünkü zamanında istedim, hep halim buydu OLmak istedim, ulaşmak istedim, dünyanın tadı yoktu, hakikatı tatmak istedim...
Rabbim layık değilim ama hep istedim, hep sevdiklerini sevdim, onlar gibi yanmayı istedim, nasıl olur bilmezdim ama istedim...
Ey garipleri seven Yüceler yücesi, kapındayız şimdi , aç tüm perdeleri, seyredelim Cemalini (bak istedim utanmadan yine)
Ya Rab senin aşkın için yollara düşenleri sevindir şimdi...
Ya Rab...(garip beni taş mı zannettin?) estagfrullah bizim ki istek, isteyene verirsin , vermesen yine başkasını verirsin
Boşver herşeyi otur seyret şimdi! şimdi? inşallah...
Nurunu deyince? sanki akacak birden içime ondan da korkuyorum ...hele bir heyecan gecsim yudum , yudum içmek istiyorum
Bak nasılmış aşagılara inen, hani hep horlanan, hep azarlanan ...O verirse işte böyle verir...neydi o dünya için korkutan??

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Eh...Haydi o zaman bu gece 21/22 yarısı ''AZ SONRA''uyanın tatlı uykudan hazır olun NAMAZA saat ; 03:00 'da...
Hayırlı günler sizin olsun...Selamlar...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum,
Allah razı olsun, güzel insan ... hiç aklımda olmayan ama hep istediklerime vesile oluyorsunuz..
Rabbim mertebenizi yükseltsin...Daha nice güzelliklere vesile etsin
Selam ve serinlik inananların üzerine olsun...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İnşallah Hep beraber...Efendim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt