Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah C.C. nun Beytin i''Beytullah' ziyaret etmek ve HACI olmak... (4 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. na olan aşkınız geliştikçe Allah C.C. nun sevgiside size karşı artar...
Sabır en sevilen vasıftır...
Size Allah C.C. mutlaka yardım edecektir...
Allah C.C. na sıkı sıkı sarılın ve sevginizi arttırın o da sizi çok sevdiği için mutlaka koruyacak yardım edecektir...
Duamız sizinle olacak inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Evet...Gür berra durulma nızda fayda varmış...
Ne mutlu Allah C.C. tarafından sevilmeniz...''Buyurulan ''Selamlar...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.C. na olan aşkınız geliştikçe Allah C.C. nun sevgiside size karşı artar...
Sabır en sevilen vasıftır...
Size Allah C.C. mutlaka yardım edecektir...
Allah C.C. na sıkı sıkı sarılın ve sevginizi arttırın o da sizi çok sevdiği için mutlaka koruyacak yardım edecektir...
Duamız sizinle olacak inşallah...

Allah razi olsun
ama bazi seylere sabretmek zor degilimi..
ozellikle bu siralar dahada zorlaniyorum dua dua Rabbime yalvariyorum
ama iste abim forum pek yazamiyorum
ama kalbim cok sikisiyor..
amena sabir tabiki ama insan hic bilmedigi nasil sabrede bilir hem umit hemde umitsizlik cok zormus..

lutfen dualarnizi eksik etmeyin..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun cok tesekkurler soylediklerinizin bazilarindan bir sey anlamadim ama olsun..
ne durulmasi hele onu hic anlamadim ::)
sabir sabir sabir..
ne olur dualarinizi eksik etmeyin..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nasip ederse ARAFAT'TA Namaza az kaldı...
İnşallah buluşmak dileğiyle...
Takip etmeye devam ediniz...
Selamlar...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Hep takipteyiz hocam :)
Size ihtiyacimiz var.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Teşekkürler.. Allah C.C. sizlerden razı olsun...;
Türkiye takvim ve saatine göre katılacağız ...''İnşallah '' ama daha zamanı var bir gün öncesi ''yarın açıklayacağım '' dikkat diyerek uyarı vereceğim ki nasibi olan kılsın...
Tabi ki İmam 'ımız Muhammed Mustafa A.S. olacak...
124000 Peygamber A.S. , Melekler ve Muhammed Mustafa A.S. 'ın Ümmeti ile birlikte...
İnşallah bu namazı ''iki Rekat olarak'' kılacağız...''Hamd ve Şükür namazı olarak''...
Sonrası size ait yalvarın yalvara bildiğiniz kadar...Ağlayın... sevin ve arz edin...
Siz ve Allah C.C. baş başa...İnşallah...
Selamlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bu ifa edeceğimiz Hamd ve Şükür Namazımızı gene ; Türkiye takvim ve saatine göre ifa edeceğiz...
Örneğin...;diyelim ki ''y'' günü ''01:00'' saati olsun...
Takvim''y'' gününe geçtiğinde saat 00:50 de abdest alınmış ,seccade yere ve Kıble yönüne ''Kabe'' serilmiş olacak...
Saat :00:58 de yerimizi alıp Niyet edeceğiz ; ''Arafat 'ta ;yani orada ,ama burada , Durdum Kıbleye ...Kıblem Kabe'ye ,Niyet ettim Allah rızası için iki rekat Hamd ve Şükür Namazı kılmaya uydum İmama ''...diyeceğiz...
01:00 da Allahu Ekber tekbiri ile namaza başlayıp iki rekat serbest istediğimiz surelerle (Fatihadan sonra ) namazı ifa edeceğiz...
Selamdan sonra tesbih'imizi çekip açacağız elimizi ve Allah C.C. na ...istediğimiz ,istediğiniz duayı yapıp...
Selavat ve Fatiha ile bitireceğiz inşallah...

NOT...: İmamımızın Peygamber Efendimiz A.S. olduğu bilincinde olmanızı özellikle belirtmek isterim...
Çünkü ,o anda gerçekten de nasibi olup ta ...namaza katılarak kılan kişi ... Namazı orada ve Muhammed Mustafa A.S. 'ın İmamlığı ile kılacaktır..
İnşallah...
Selamlarımla...

Niyeti yazılı olduğu şekli ile yapmanızı önemle tavsiye ederim...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar diliyorum.
Rabbim tüm isteyenlere ve kalbi kutsal mekanlar için çarpanlara
nasip etsin.
Bende anemle gittim.
Anlatılması çok zor.
çok özledim çok.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Özlem aşkı coşturur ...
Özleyin... özleyebildiğiniz kadar...
Beytullahı...
NUR Mağarasını ...
Nur mağarasında diz üstü oturan ve Allah C.C. nu tevekkül eden Muhammed Mustafa A.S. 'ı ...
İnşallah Cebrail A.S. ile buluşmalarının kokusu gönlünüzü şereflendirir...
Selam ve sevgi ile...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Anlayan olmayınca sığınırsın mağaraya, bende ki de bir mağara sığındım bir mağaraya tefekkürlere dalarım, bazen saçmalarım da ama ayıplayan kınayan olmaz (Rabbim sana şükürler olsun)
Kızmadan tanıttılar bir, bir öyküler ,hikayeler
Bu zamanda bile hasret bıraktılar bir dost nefesine,
İnşallah bir zaman gelirde( Rabbim ne zaman?) ömür bitti , bitecek ne zaman?
Kadınları hor görmeden ders veren olacak mı bir gün? birgünde yüzümüz gülecek mi Rabbim?
Tadı yok! hor görenle aynı masaya oturmanın...
Hayalimde kaldı Rabia ile Hasan'ın dostlugu ... zor değilmi? olmayacak duaya amin demem Rabbim! vazgecmedim
Yüz kere Hacı olsam ne yazar? Hanceri batırma , yüreğimde yaram var...
Varsam gitsem o yare, selam söyle , olur mu yürek pare , pare
Git be garip , nereye? magarana! Tamam!

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bakınız fırsatlar vardır bulunmaz...
Aramaya gerek yok ki karşılıksız ders vereni...
İşte kim ?bilinmez ama istifade etmek lazım...
HİÇ... ama habere bak habere...
HACI Bayramında kılacak ...
Hacıların namazını hemde kiminle...?
Daha ne arıyorsunuz...
Açın ellerinizi ,avucunuzu duymaz mı sanıyorsunuz?...
Karşılıksız veren tek başka var mı?
Ondan isteyin ne isterseniz...
Dünya hayatında bulunur mu ? Karşılık menfaat beklemeyen...
Yegane MURŞİD olandan iste bırak BEN 'i isteyeni aramayı...
Kendinden iste...
Allah C.C. nun KUDRET elini...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Yeni bir gün vede haftaya kucak açacak...
Pazartesi günü ne güzel gün değil mi ? ...
Bazıları İŞ sitresi der...
Yatmayı seçer...
Bize ne ?
O zaman Pazar günü gelmesini tabiri caiz ise dört gözle beklemek gerek...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Gene dayanamadın değil mi?
Çıtlattın işareti...
Ne yapayım...?
Allah C.C. aşkı bu olsa gerek...
Bazen Mecnun bazen...
Bazen Leyla...
Bazen...
Şems...
Bazen Mevlana...
Bazen HİÇ ...
Bazen yok...
Niye o var ...o var onun için..
Dur..kim o...
Sende de var...sende de var...
Bak şah damarından yakında O...
Allah C.C....
Layık ol Muhammed Mustafa A.S. 'a ...
O ...
Habibinin HABİBİNE...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Anlaşıldı vermeyecek garibin istegini, yoksa nefsin istegimi?Umurumda sanki, aşk bu ister olsun , ister olmasın
Nerde kalmıştık? O güzel seferde.. Rabbul alemin var mı o seferde?
Bre şaşkın O'nun olmadığı yer var mı? O' nun izni olmadan yaprak kıpırdar mı?
Rabbim ne güzelsin, varsın yüreğim yansın
Ya Resul hizaya geleyim bende... adımlarım peşinde seni sevdik yolunda adım adım hemde...
Aç perdeyi o zaman(zaman ver) ne zamanı? ne hayali kurdun yine? nefsin hoşuna gitsin diye?
Sus yahu ! düşünüyorum... Rabbim seni çok seviyorum, ihsanlarınla hep şımarıyorum bağışla , nasıl oluyor aklımdan geceni veriyorsun,*
Rabbim utandırma; layık değilim ama, namaza İnşallah geç kalacagım diye korktum ama ...kulum de ne olur bana

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Anlaşıldı vermeyecek garibin istegini, yoksa nefsin istegimi?Umurumda sanki, aşk bu ister olsun , ister olmasın
Nerde kalmıştık? O güzel seferde.. Rabbul alemin var mı o seferde?
Bre şaşkın O'nun olmadığı yer var mı? O' nun izni olmadan yaprak kıpırdar mı?
Rabbim ne güzelsin, varsın yüreğim yansın
Ya Resul hizaya geleyim bende... adımlarım peşinde seni sevdik yolunda adım adım hemde...
Aç perdeyi o zaman(zaman ver) ne zamanı? ne hayali kurdun yine? nefsin hoşuna gitsin diye?
Sus yahu ! düşünüyorum... Rabbim seni çok seviyorum, ihsanlarınla hep şımarıyorum bağışla , nasıl oluyor aklımdan geceni veriyorsun,*
Rabbim utandırma; layık değilim ama, namaza İnşallah geç kalacagım diye korktum ama ...kulum de ne olur bana

Selâmun Âleykûm

SüphanAllah Yakais üstadımız ve melissa kardeşimiz iki tane güzel insan iki tane iman abidesi,bu güzel insanlar karşılıklı yazışırlarken bize yakışan susmak ve bu güzel insanların yazdıklarını zevkle okumaktır.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Sagılarımla.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun Âleykûm

SüphanAllah Yakais üstadımız ve melissa kardeşimiz iki tane güzel insan iki tane iman abidesi,bu güzel insanlar karşılıklı yazışırlarken bize yakışan susmak ve bu güzel insanların yazdıklarını zevkle okumaktır.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Sagılarımla.

Aleykum selam,
Allah razı olsun, güzel gören güzel insan...bendeki sadece çaba, gayret, istek ..
Yok susmayın, yanlışlarım varsa söyleyin (nefsin hoşuna gitmese de)
Bakmayın dediklerime, Rabbul alemin vermiş her istegimi de, birde isterim dost gönülleri de bazen içimi yakar bu istek, karşılıklı Rabbul alemin bahsini açsak... iyi de garip yok mu bu işte yanlışın? vardır muhakkak
Bak Rabbul alemin seyreder heryeri, herşeyi, verir herşeyi yine bilinmez kıymeti.. Vermese sevmezmiyiz ki???
Utanırım bazen, isterken hani bu nefese bile şükür etmek az gelirken, nimetlerine nasıl şükür edeceğim???
İyi ki nefsimiz var, yoksa vazgeceriz herşeyden, istemenin adı başka, çare yok aşka...
Umarım anlaşılmaz yazmadım...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bu yol ... Sırat-ul Mustakim yolu İNŞALLAH... Merak yok ,endişe ise hiç yok...Arka plan ? sakın deme...Oda yok...Sadece Allah C.C. rızası ,sevdası ve Muhammed Mustafa A.S. Sevgisi ...Hamd dağı yolculuğu var...İnşallah hep beraber....bakın kim nasipli ise o; Muhammed Mustafa A.S. 'a kavuşacak Allah C.C. ile sevgili olacak..İNŞALLAH ...

Sayın Nemire ve Sayın Melisa26...Yarın Akşam namazdan sonra inşallah adres tamam olacak ...
''ARAFAT'ta o büyük NAMAZ 'da''
Kim bilir kimler olacak?

Tabi ki İslamiyet.gen.tr bağlıları ile beraber...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Bu yol ... Sırat-ul Mustakim yolu İNŞALLAH... Merak yok ,endişe ise hiç yok...Arka plan ? sakın deme...Oda yok...Sadece Allah C.C. rızası ,sevdası ve Muhammed Mustafa A.S. Sevgisi ...Hamd dağı yolculuğu var...İnşallah hep beraber....bakın kim nasipli ise o; Muhammed Mustafa A.S. 'a kavuşacak Allah C.C. ile sevgili olacak..İNŞALLAH ...

Sayın Nemire ve Sayın Melisa26...Yarın Akşam namazdan sonra inşallah adres tamam olacak ...
''ARAFAT'ta o büyük NAMAZ 'da''
Kim bilir kimler olacak?

Tabi ki İslamiyet.gen.tr bağlıları ile beraber...

Selâmun Âleykum

Muhterem üstadım Mesajınız anlaşılmıştır Allah c.c .sizden ebeden razı olsun.Lütfen bu zavallı için de dua buyurunuz,Bayramın ikinci günü dönmek üzere sizlerden ayrı kalıcağım bu sebeple mübarek bayramınızı şimdiden kutlar hayatınızın her dakikasının bayram sevinçleri ile dolmasını Rabbimden niyaz ederim.Şimdilik hoşça kalın güzel insan.

Selâm ve selâmet kalınız.Sonsuz saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt