Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah C.C. nu Rızasını kazanmanın yolu... (2 Kullanıcı)

ilka

Yasaklı Kullanıcı
İslamiyet .gen .tr nin üyelerinden ve takip edenlere varsa hakkım ...ki yoktur... Helal olsun..Sizleri çok sevdim...Hoşça kalınız...

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı
sizi takip ediyordum, gitmeniz beni üzdü açıkçası. niçin?

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bende yazılarınızı severek takip ediyorum ancak yanlış anlamayın neden iki isimle kayıt olup kendinizden özür dilediniz bi taraftan veda edip başka hesaptan devam ettiniz herkes bir değil ki tabi eleştirilerde olacak yorum yazmak haddime değil sayın yakaış yada ilka bilgimde çok yok malesef bu konularda bu kadar bilgiye sahip olmak çok güzel tabi ama benlik iyi bişey değil derken yorumlarınızda benlik sezinledim sanki kusurum varsa affola bilginizden faydalanmak isterim şahsım adına siz hakkınızı helal edin

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Selamlar saygılar...Allah C.C. sizi rızasına kavuştursun...
Hakkınızı helal edin ve kusurumuzu af ediniz...SON ...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
size yakışanda buydu paylaşımlarınıza devam etmeniz temennimizdir

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yazdığınız herşeyi büyük bir merakla takip ediyordum ki.. benn zaten biliyordum iki rumuzunda size ait olduğunu,... keşke hiç bu açıklamalara girmeseydiniz.. keşke bu yazıları ben okumamış olsaydım.. yinede size saygım var umarım doğru şeyi yapmışsınızdır.. yada olaki pişman olursanız biz burdayız...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Bende iki rumuzunuzla olan yazılarınızı da takip ediyordum hemde merakla..
Tekrar aramıza dönmenizi beklicez allah c.c izin verirse....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımlarınızın devamını temenni ediyoruz hakkımız varsa helal olsun sizde helal edin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ASLINDA ben sizi anlıyorum.. sanırım tepkiler karşısında kendinizi yanlız hissettiniz... ama amaç ALLAH yolunda yürümek değil mi .. kendini bilir herkes..
çokkkk eminim ki tepki gösterdiğini düşündüğünüz arkadaşımızında tek bir kötü niyeti veya başka bir amacı yoktu.. sadece belli kelimeler rahatsız etmişti.. biz hepinizi burda görmekten mutluyuz... amaç kimsenin gitmesinin veya kalmasının sağlanması değil.. biz burada BİR olduğumuz için burası güzel..
herkes farklı;anlayışı, duruşu, konuşması , ifadesi.. birbirimizi hoş karşılamalıyız sanırım..

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Bildirimle katılabiliyorum...Allah C.C. nun affına sığınarak...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
katılın.. bilgilerinize ihtiyacımız var..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm ve rahmetullahi
bi kaç gündür cenazemiz dolayısıyla siteye giremedim.ard arda 2 yakınımızı kaybettik...
ah ah ah okuduklarıma nasıl yorum yapsam bilemedim.benim için değerlisiniz onu biliyorum.ısrarla söylüyorum,sizi anlayan bir kişinin bile olması sizin için önemli değil mi? ki sizi takip eden,size katılan çok kişi var.sadece burada değil sizden öğrendiklerimizi etrafımızlada paylaşıyoruz,anlatıyoruz dilimiz döndüğünce.nasıl siz burada bişeyleri açıkca haykırarak yazamıyorsanız bizde aynı şekildeyiz,haykıramıyoruz...
bence burada bitmemeli mücadeleniz,SON olmamalı NOKTA koyulmamalı,şimdi zamanı değil...
saygılarımla...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm ve rahmetullahi
bi kaç gündür cenazemiz dolayısıyla siteye giremedim.ard arda 2 yakınımızı kaybettik...
ah ah ah okuduklarıma nasıl yorum yapsam bilemedim.benim için değerlisiniz onu biliyorum.ısrarla söylüyorum,sizi anlayan bir kişinin bile olması sizin için önemli değil mi? ki sizi takip eden,size katılan çok kişi var.sadece burada değil sizden öğrendiklerimizi etrafımızlada paylaşıyoruz,anlatıyoruz dilimiz döndüğünce.nasıl siz burada bişeyleri açıkca haykırarak yazamıyorsanız bizde aynı şekildeyiz,haykıramıyoruz...
bence burada bitmemeli mücadeleniz,SON olmamalı NOKTA koyulmamalı,şimdi zamanı değil...
saygılarımla...

başınız sağolsun kardeşim Rabbim sabır versin

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Başınız sağolusun...Alah C.C. rahmet eylesin...Sizlere sabır ihsan etsin.inşallah...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Lütfen siirsel yazıları dikkatle okuyunuz...İlmihallerdeki...Yunustaki... vs...Aşklar dize gelir sırlar uçar söze gelir...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Can Yunus söze gelmis, sozu birakip oze gelmis
ne sirlar gizli bende birakin, dosta dize gelmis
Hey asik , durma öyle olasin herkesle barisik
ilimi vurdum yere, lal oldu aklim karisik(dilimi idi ama vardir bun da bir hayir duzeltmiyorum, ikisine sayin)
sus, sus, dedi, konusamaz bu garip

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
konuş abla konuş... dinlerim ben sizi sabaha kadar.''sizi'' diyorum çoğul konuşuyorum dikkat lütfen.umarım mesaj alınmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt