Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah C.C. nu Rızasını kazanmanın yolu... (1 Kullanıcı)

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Öncelikle ..Aileden hassas bir duygu ile yetişmeniz veya bu olmadı ise kendinizi hassas...saygılı..sevgili duruma getirmeniz lazım...
Kendinizi hiç bir zaman ben buyum a koymayacak ...Ben buna nasıl layık olabilirim e getirmelisiniz...
Allah C.C. nun Edep ve Adabını Kur'an -ı Kerimden ki Elmalılı Hamdi meallari çok faydalı ...okuyun ve anlamaya çalışın..Peşin hükümlü olmayıp orta yolda orta kararda olun..

Kur'an-ı Kerim meallerini mutlaka iki üç kez okuyun anlamaya çalışın tavsiyem odur....

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Mealleri anlamaya başladıktan sonra istediğiniz kitapları...okuyabilirsiniz...Çünkü aslı öğrendiniz ...uyumsuz olanı okuyup geçin ...Kur'an-ı Kerime uyanı kalpten severek okuyun...

Hadisleri okuyun ve hiç birine itiraz etmeyin ...Okuyun Kuran-ı Kerime uyana ısının uymayana itiraz etmeden okuyun ve aklınızın bir kenarında kalsın...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Şu büyük şunu demiş ...Bu şunu demiş okuyun dinleyin itiraz etmeyin Kur'an-ı Kerime uyana ısının diğerlerini okuyun aklınızın kenarında kalsın ve geçin...

Tarikatlarda böyle...

Bakın nedenini söyleyeyim...
Allah C.C. neyi kime söylettirecek bilemeyiz...
Kafanız karışıyorsa tekrar Kur'an-ı Kerim mealine dönün ve yatışana kadar tekrar edin anlamaya çalışın...

İlmihal bilgileri konunun Alimlari tarafından yazılmış ve çok güzel anlatımlı dır okuyun öğrenin...Farz ve sünnetlere uyun...

zaten Kur'anı kerime uyanlar sizi kendine çekecek ben doğruyum fikrini sizde oluşturacaktır...

Şeytan Lan den uzak durun düşmanınız olduğunu bilin ..Abdestli olarak korunun...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
İnsan olarak ta yaşayın..Nefsi kontrol altında tutun sizin sigortanız olduğunu fark edin...
Hırs,Kibir,Kapris,Kıskançlık,Haset,Benlik gibi konulardan kaçının...

Merhametli..İnsaflı...Cömert ama hepsinde de kontrollü olun...

Saygı ve sevgiye önem verin ....Güzel vasıflarla vasıflanın...

Büyük gördüğünüz kişilerin sözlerini dinleyin hemen itiraz etmeyin...Ondan doğruları alın ...yanlışları almayın...

Veli Kabrinden istifade edilir bunu fark edin itiraz etmeyin...Veli kabir ziyaretinde bulunduğunda bir şeyler alırsanız alın alamazsanız bu ya sizin eksikliğiniz yada o Veli gerçek veli değildir...Allah C.C. bilir...

Hemen kötülemeyip susun ve işinize bakın kendinizi düzeltmeye çalışın...
Yalnız bu istifade tek kişilik ziyaretlerde daha iyi anlaşılır...Yanınızda kimse yok ise..

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. izin verirse devam edeceğim..Şimdilik bu kadar..

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Bu rumuzumu da son defa kullanıyorum ...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Bilgimiz fazla ancak Ancak bu bize bir değer kazandırmamakta hatta HİÇ olmaya yöneltmektedir.....Kur'an-ı Kerim asıl olup diğerleri teferruattır...Bizim yazdıklarımıza değil Kur'an-ı Kerime yöneliniz...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Biz değersiz bir hiçiz...Yani Allah C.C. dilerse bir hiç olarak varız...
Muhammed Mustafa A.S. ve Kur'an-ı Kerim baş tacımızdır...
Biz onlarlayız ...onlardan gayri değiliz...
Eleştiri alırsak hemen tüm yazıları siler ve HİÇ olarak gideriz...
Zaten bu konudan başka bir konu açmayacağız bitti İLKA yok oldu gitti bunu biliniz ve kendim kendime yok vaziyette gideriz...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Şunu mutlaka idrak etmek lazım...Allah C.C. herkesin Rabbidir...Sadece kendinize ait gibi sınırlamayınız...
Muhammed Mustafa A.S. ın ; Ümmetim...Ümmetin diye devamlı buyurması bunun içindir...
Allah C.C. nun Yarattığı İNSAN çok değerli bir Kuldur...Hataları...Kusurları yanlışları vardır ...ancak Allah C.C. nun Terkiplerinden ...terkip ile donatılmış ...Mucize bir varlıktır...Her ne kadar kendisi farkına varmamış olabilir ancak bu doğrudur...
Kişi hatalarını yaşar ...Af diler kabul görürse af ...Af edilmezse ceza görür...o kadar...Kararda Sadece Allah C.C. na aittir ...İmam gizlidir sözü bunun içindir...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
İnsanları küçümsemekten ve yaratılana eziyetten uzak olamak lazım...Yaratılanı ...Yaratandan dolayı sevmekte...budur..

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Güzel yaklaşımlar size mükafat olarak döner...ancak sabır gerekir ve mükafat yeri Allahu Tealanın kararına göredir...Sizi sever ,gözetir ve takip eder, hiç unutmaz bunu biliniz...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. na dualarınızı sessiz ve alçak gönülle arz ediniz...yüksek sesten kaçınınız...Gizli zikir önemlidir...Açık fiil zarar verir...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Kul dan bilgi alınır ancak ...bilgi ve ilimlerin gerçek sahibi Allah C.C. dur...O nasip etmese ufkunuz kesinlikle açılmaz...Ben biliyorum dan ziyade Allah C.C. nasip etti düşünceniz daha doğru olur...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Kul'a ...Kulluktan kaçınmalı...saygı ve sevgi karşılıklı olmalı ve sınırlı saygı kabul edilmelidir...Allah C.C. nun Velilerinin...Evliyalarının para pul veya dünya işi ile ilgili beklentisi yoktur..Hiç bir şekilde para ..pul ile işi olamaz ...ki
PARA tam bir DECCAL 'aleti veya Deccaldir diyebiliriz...
İman tehlikeye girer Para ile iç içe olursan...
Kararlı ve yeterince hamd ve şükür ile ...Helal kazanç önemlisi budur...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Dabbetul Arz Kıyamet anı olup Arzın depreşmesi yani kıyametin zuhur etmesidir...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Mehdi isimli birini beklemeyin böyle biri gelmeyecektir...Gelecek olan gelecekse ismi Mehdi değildir...Benim Ümmetimin alimleri Beni İsrailin Peygamberi gibidir sözünü iyi anlayın...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Yecuc ..Mecuc tabir üzerinde çok durulmaktadır...Yecuc Mecucun bir önemi yoktur...Bitler ve Pireler kasdedilmektedir...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Bir yıldır öyle konular işledik ki bir harman gibi ... sadece sonuç bildirilmemişti... bu konuda sonuca ulaşacağınızı belirtmek için yazdık...Kur'an-ı Kerime dönüp ben noktayı koydum.Çözüm Kur'an-ı Kerime sarılmak mış derseniz ve Kur'an-ı Kerim ahlakına yapışırsanız zaten Allah C.C. nun Rızasına kavuşacaksınız demektir...
Size bu bilgiler mutmain olmayı sağlayacak ve emin adımla yürüyecek sinizdir...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nun yolunda ...Rızaya sahip olmanızı dileyerek konu ve konularımı kapıyorum...
Allaha ısmarladık...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Selam ve sevgiler ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt