Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ali Gibi Yiğit, Zülfikar Gibi Kılıç Olmaz (1 Kullanıcı)

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Bak Muta Soyu deme bir daha bana! Gerekirse vakti geldiğinde sana dava açarım.
Kuranda çeşit çeşit iddialar ortaya atan akılsız kafirlere Allah "haydi getirin delilinizi" der. Duymuşsundur. O zaman Müslümanım diyorsan deliller üzerine konuş. Zanlara göre yorum yapma. Muta nikahını savunduğumu falan mı gördün? Şiiyim dediğimi mi duydun?
Şimdi haydi o zaman. Eğer ben Ehl-i Sünnet Fırkası'nı seçmiş birisiysem Allah senin iki cihanını kahretsin mi?(Rafizisin dedin ya)
Hakkı her zeminde üstte tutacağıma ve tehdidinin bana vız gelip tırıs gideceğine adın gibi emin olabilirsin...
Muta soyu olmadığına ve bu yakıştırmayı kabullenmediğine sevindim...

O zaman muta soyu gibi EHL-İ SÜNNETE,HZ ALİ RA EFENDİMİZE KİN TUTARLAR İFTİRASINDAN VAZGEÇKİ ALA U ALA OLSUN...
Bak seyyid torunu bile olma ihtimalin varmış,ne güzel...
Seyyidsen ki-inşaALLAH öylesindir,bu iftira seyyide hiç yakışık almaz,benim gibi bir işeyaramazın da ikaz etmesi sana hiç yakışmaz...
Burda sana iftira falan atmadım,rafiza ağzıyla Ehl-i Sünnete attığın HZ ALİ RA EFENDİMİZE KİN TUTARLAR İFTİRANA KARŞI DURDUM.BU DA BİR EHL-İ SÜNNET VEL CEMAAT MÜSLÜMANI OLARAK EN TABİİ HAKKIMDIR HERHALDE...EHL-İ SÜNNETE İNANDIĞINA VE İTİKAT ETTİĞİNE DE ÇOK MENMUN OLDUM...İNŞAALLAH İNANDIĞIN DOĞRULTUDA LAF EDERSİN BUNDAN BÖYLE.
Vesselam...Veddua.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt