nemire(MERHUM)
Kayıtlı Kullanıcı
Merak etmeyiniz yarın haber veririm.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
ALLAH RAzı oLsun...selamun aleykum
sayın kardeşim 4.18.ve 25. Cüzü ben aldım yarın bittiğini size bildiririm.
Selam ve saygılarımla.
Aleykum selamSelamun Aleykum
Muhterem melissa26 kardeşim başladığınız hatimden istediğiniz kadar cüz bana veriniz memnuniyetle okumaya hazırım.
Selam ve saygılarımla.
Sadece birlik olalim amaçli fikrimi acikladim, sizi kirmak, yada baskasini kirmak amaçli degilkardeşim zaten buradaki hatimlerede elimden geldiğince katılıyorum.yazdığımı dikkatli okumadın galiba benim verdiğim cüzler çanakkale şehitlerine ben dağıtacağımı dağıttım zaten burdan da okumak isteyenler olur diye vermek istedim,ama sen biraz farklı düşünüyorsun.bize getirmek olmaz yazmışsın sen almak zorunda değilsin. öncelik sitemizdeki hatimler ama herkese tefriciye okuyoruz kimse de sizin gibi düşünmüyor.
Tahmin ediyorum kardesim, aman ne olur merak ettirmeyin... Rabbim isterse onu tanitir, gôzlerim gormedi ama yuregim tanirSelamun Aleykum
Sayın Melissa 26 ben yeniyim ve mevzu nedir onu bile bilmiyorum ancak bir tek kelimenizden dolayı yazıyorum güzel insan buyurmuşsunuz evet çok çok güzel insan bir tanısanız.
Ne guzel onu taniyan insanlarin boyle bilmesi ...Rabbim bizlere de nasip etsin
Ama bazen Mevlana gibi sevkatli olurken, bazen Sems gibi fevri olabiliyor, sanki tanirmisim gibi onlari , ayna oluyor iste seyrediyorum
Yalniz biran evvel gitmek istemesini dogru bulmuyorum, bizleri sevenlerini guzel bir aynadan mahrum birakmak ... ne acele oyle ?
varmi oyle hemen huzura çikmak!
Rabbim uzun omur ver (hayirli) bizlere aci... Yoksa Mevlana'nin haline doneriz hasret yok ki bunun ilaci...
Rabbim sevdiklerine bagislasin..Lutfen Rabbim, lutfet Rabbim ....
Aleykum selam
Guzel insan, zaten yeterince okuyorsunuz, bende sizin gibi uzuluyorum hatim uzun zaman bitmeyince , elimden ne gelir?
sadece sizin adiniz olsun diye 7.cuzu yaziyorum, sizden guc alayim diye
Allah razi olsun.
Kardeslerim kizdilar, maksat o degil, eger bir sehitlere hatim olacaksa da burda açalim okuyalim , yeter ki duzen olsun, hatimler takip edilebilsin.. neden almiyayim? tabi ki alirim , takip edebilecegim yer olsa...
Rabbime emanet olun...
Aleykum selamSelamun Aleykum
Bu yaşlı hafızın gönül dostu 7.cüzü hediye etmiş ne güzel Rabbim c.c sizden razı olsun,Emanet yerine getirilmiş ve 7.cüz usulüne uygun okunmuştur Rabbimiz c.c kabul etsin.....Hoşça kalınız,sağlık ve selametde kalınız,Allah c.c sizi her türlü vesveselerden korusun,Rabbimiz c.c yâr ve yardımcınız olsun.
Selam ve saygılarımla.
ALLAH RAzı oLsun...