Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ACI GERÇEKLER !!!! (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm harika kıyaslamalar ve yerinde olmuş.ders çıkarılması tefekkür edilmesi gereken meseleleri muraya taşıyıp hatırlatmışsınız Allah razı olsun.ecrini sevap hanenize yazsın

Ve aleyküm Selam kardeşim.
Allah c.c sizden de razı olsun inşallah.. Teşekkür ederim yorumunuz için..
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah razı olsun aliye abla cennetin etrafı nefse zor gelen şeylerle cehennemin etrafı ise nefsin hoşuna giden şeylerle dolu.. Rabbim kendi yolundan şaşırtmasın

Allah c.c sizden de razı olsun Esra kardeşim..
Haklısınız.. Amin inşallah.. Teşekkürler yorumunuz için.
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah razı olsun paylaşımın için
Gerçekten çok doğru şeyler ,nefsimize ağır gelen şeyler...
şeytanla nefsimiz bir olup asli görevimizden alıkoyuyorlar
şeytan şeytanlığını yapıyor kul da kulluğunu yapmak zorunda...
selam ve dua ile.......

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Rabbimize emanet olunuz.
Selam ve Dua ile inşallah.

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim gerçekten çok doğru yaklaşımlar bunlar.ALLAH(C.C) razı olsun selam ve dua ile.

şanslıyız

Kayıtlı Kullanıcı
çok çok güzel olmuş kardeşim malesf bunlarn hemem hemen hepsi doğruu
bunlarn olmaması dileğiylee

G

gülderen özdemir

Ve aleyküm Selam kardeşim.
Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..
Selam ve Dua ile..Rabbimize emanet olunuz.

canım selamün aleyküm rabbim cümlemizden razı olsun allah c.c. yar ve yardımcımız olsun sende canım rabbime emanet ol sağlıcakla ve sevgiyle kal hayırlı günler ve geceler senin olsun

rumeysa mesona

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum çok dogru demişsin biz insanoğlu nefsimize yeniliyoruz halbuki böyleo lmamali bizler umutlu vede inançli gençler olarak islami nice nesillere taşiyacağiz allah(cc)izniyle...

nesrin_17

Kayıtlı Kullanıcı
S.a GErÇeKteN Çok haKıSın KARDEŞİM
ALLaH Razı OlSun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canım selamün aleyküm rabbim cümlemizden razı olsun allah c.c. yar ve yardımcımız olsun sende canım rabbime emanet ol sağlıcakla ve sevgiyle kal hayırlı günler ve geceler senin olsun

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c cümlemizden razı olur inşallah.. Teşekkür ederim.. Hayırlı ve bereketli akşamlar.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aff yarabbim.aynı bizler ne yapacagız bu aklı filir ile bilmiyorumm

Rahman c.c şuurlanmayı nasip eylesin cümlemize inşallah kardeşim.. Allah c.c razı olsun inşallah..Selam ve Dua ile..

selamün aleyküm aliye canım gönlü güzel kardeşim gerçekten doğru doğruda neden böyle yapıyoruz nefsimizin peşinden koşuyoruz hiç anlamıyorum ALLAH CC razı olsun yaradana emanet ol kardeşim

Ve aleyküm Selam Değerli Nilüfer ablam..
Rahman c.c sizden de her daim razı ve hoşnut olsun inşallah.. Haklısınız ablam. Rabbimiz c.c yar ve yardımcımız olsun inşallah..Selam ve baki Dua ile, En Emin'e emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli geceler diliyorum..B)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hocam.;)söz verdim geldim.istediğin gibi gönderdiğin avatarımıda değiştirdim aliyem.ben sana teşekkür ederim böyle bir güzellik yapıp aynı avatarı kullanmamı istediğin için.Allah aemanet ol can aliyem.Rabbimin bana verdiği en güze lütuf.

HiLaL-i_AhmeR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.paylassana-tr.com
SelamunAleykum acı ama gerçek =( en kısa zamanda inşallah ibadetlerimize daha da özen gösterir Allah'ın sevgili kullarından olmaya nail oluruz

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm hocam.;)söz verdim geldim.istediğin gibi gönderdiğin avatarımıda değiştirdim aliyem.ben sana teşekkür ederim böyle bir güzellik yapıp aynı avatarı kullanmamı istediğin için.Allah aemanet ol can aliyem.Rabbimin bana verdiği en güze lütuf.

Ve aleyküm Selam, gönlü ve sözleri ''Harbi'' ablacım..
Şu an çok duygulandım gerçekten..
Hoşsefalar getirdin.Sevindirdin beni can ablam.. Rahman c.c de seni her daim sevindirsin, iki cihanda da azize kılsın.. Benim için çok kıymetli olan varlığın, dami olsun inşallah:);)...
Bu arada avatarı kullanman çok sevindirdi.. Güzel yüreğine sağlık ablam.. Kullanmanı isterim tabii ki.. Kırmadın, hem burdasın da, hamd olsun..Dualarımdasın her daim inşallah..En Emin'e emanetimsin inşallah güzel ablam.. Hayırlı, nurlu ve bereketli gecelerin olsun inşallah..

74993353.imWKN8n2.jpg

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aman hocam sizi kırmak ne haddime;).hele üzerimde bu kadar emeğiniz varken.sıkıldığımda,bunaldığımda her daim ilminle ışık oldun bana.Hamd olsun seni karşıma çıkartan Rabbime.hakkını helal et aliyem.bu gün bukadar güzelliği yaşıyorsam önce Rabbim sonra sana borçluyum.yoksa bir asalak gibi yaşamaya devam edicektim .Allah senin gibi güzel insanları çoğaltsın.ama daha yolumuz uzun demi hocam,daha çoook şey öğrenicem.sizede nurlu geceler can hocam.;)

demir227

Kayıtlı Kullanıcı
çok doğru söylemişsin kardeşim Allah(c.c.) razı olsun inşallah..

selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt