Tugbis yazdı:
Haklisin, Allah razi olsun. Paylasim superdii B).
Hayirli geceler, dualarda bulusmak uzere..
tebessumd yazdı:
EVET BUNLAR NE KADAR GAFLET İÇERİSİNDE OLDUĞUMUZUN BELİRTİLERİ.ALLAH CC MUHAFAZA ETSİN BİZLERİ AMİN.
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI KARDEŞİM.
EMEĞİNİZE SAĞLIK.ALLAH CC RAZI OLSUN.
mehmet29 yazdı:
S.A. ÇOK DOĞRU TANIMLAMALAR, ANCAK BENİM İÇİN 1,2 DEĞİŞİK CEVAPLAR VAR, BİRİNCİSİ BEN 1990LAR MODASINI SEVİYORUM, BUNUN İÇİN MODAYI TAKİP ETMİYORUM ANCAK İNSANLAR 1990LARDAKİ GİBİMİ GİYİNİYORLAR MERAKIM NEDENİYLE TAKİP EDİYORUM DENİLEBİLİR, İKİNCİ DEĞİŞİK CEVABIM YARI YARIYA DOĞRU BİR ZAMANLARIN FANATİK FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK ÖNDE OLDUĞUMUZ MAÇLARIN UZATMAYA GİTMESİNİ HİÇ İSTEMEM, FAKAT MAĞLUP DURUMDAYSAK TABİKİ MAÇIN UZAMASINI BÜYÜK BİR İSTEKLE İSTERDİM. ANCAK DÜNYA KUPASI VEYA AVRUPA KUPALARINDA HERHANGİ BİR MAÇIN UZATMAYA HATTA PENALTILARA GİTMESİNİ İSTERDİM, HATTA ŞİMDİ BİLE İSTİYORUM. BENİM İÇİN ÇOK ÖĞRETİCİ PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN.
sev_al yazdı:
kim cep telefonunu eline aldığı kadar kur'an-ı kerimi eline alıyor..kim tvnin başına geçtiği kadar seccadenin başına geçiyor..sizce bizim için hangisi daha önemli?
ARAP-BEN yazdı:
.....S.A.......ÇOK MÜKEMMEL BİR DEYİŞLE ANLATMIŞSINIZ CENNETE GİDEN YOLDA CEHENNEME GİDECEK YOLDA İŞTE BU ...................ALLAHIN ELÇİSİ...KİM BİR KARDEŞİNİ BİR GÜNAH SEBEBİ İLE AYIPLARSA O GÜNAHI İŞLEMEDİKÇE O KİMSE ÖLMEZ.....HZ MUHAMMED*A.S.V*
Abdulbaki yazdı:
ALİYE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BU YAZILARI ÇOGALTRIP İŞ YERİNE ASMALIYIM. HAKİKATEN GERÇEK ACI.B)
mmhn yazdı:
çok dogru söyledikleriniz allah razı olsun bizimle paylaştıgın için rabbim affetsin bizi AEO
KAAN ERDEM yazdı:
ALLAH CC RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE...ALLAH EMANET OLUN......
edanur_mikail_kerem yazdı:
Allah razi olsun kardes cok guzel bir konu yazmissin ellerine saglik.
selametle..
nuresma yazdı:
Allah razı olsun.B)
xxrukiyexx yazdı:
valla çok haklısın eline sağlık kardeşim paşlaşımın için![]()
remi7781 yazdı:
Allah ın selamı, rahmeti ve bereketi hidayet eyledigi kullarının üzerine olsun. Peygamber efendilerimizin hepsi şeytanın vesvesesinden korkmamışlardır. onlar en çok nefslerinin istek ve arzularından kormuşlardır. onlar seçilmiş kalplerdi ama biz aciz günahkar kullarız. Allah (c.c) bizlerin yardımcısı olsun. Bizleri amellerimizle degil O yüce merhameti ile yargılasın. Amin