ferit_pilsen
Kayıtlı Kullanıcı
Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak istermisi
yorumlarınızı bekliyorum
yorumlarınızı bekliyorum
ben saydım ferıt kardes ıcın madem merak etmıs.bızde soyleyelım 30 tane.hakıyla okumayı nasıp etsın mevlam zerda ablamın dedıgı gıbı...zerda yazdı:
değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile
Bu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.
selamün aleyküm kardeşlerim maşallah kardeşlerime ne güzel uğraşları varmış. ben de fetih suresini ezberlemiştim hatta bu forumda ezberlemiştik geçen yaz. cuma günü bir abla var ezberlerimi dinliyor ona vereyim dedim ilk sayfada birçok yerde takıldım. inşallah pzt tekrar vereceğim. bu hafta fetih suresiyle geçecek. ezberledikten sonra tekrar etmeyince unutuluyor maalesef.Öncelikle namaz icin gerekli sureler
Sonrasında ise Deccale karsı gerekli olan
Kehf suresi ilk 10 ayeti lazım.
Ezberlemeye calışıyorum kehf suresini zor baya...