Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak ister
RE: Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak ister
değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile
zerda yazdı:
değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile
selamlar ben hafızlık yapıyordum yarım bırakmak zorun'da kaldım yıllar önce bir kez tekrar etmeğe başladım sonra yine yarım kaldı dua edin belki Allah nasip eder yeniden tekrarlama şansım olur
Bu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.
Bu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.
selamün aleyküm kardeşlerim maşallah kardeşlerime ne güzel uğraşları varmış. ben de fetih suresini ezberlemiştim hatta bu forumda ezberlemiştik geçen yaz. cuma günü bir abla var ezberlerimi dinliyor ona vereyim dedim ilk sayfada birçok yerde takıldım. inşallah pzt tekrar vereceğim. bu hafta fetih suresiyle geçecek. ezberledikten sonra tekrar etmeyince unutuluyor maalesef.