Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak istermisi (1 Kullanıcı)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak istermisi

yorumlarınızı bekliyorum

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak ister

RE: Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak ister

değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı

zerda yazdı:
değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile
ben saydım ferıt kardes ıcın madem merak etmıs.bızde soyleyelım 30 tane.hakıyla okumayı nasıp etsın mevlam zerda ablamın dedıgı gıbı...

guner

Kayıtlı Kullanıcı

ALHIM KALBIMIZ DE YUREGIMIZDE S ENINLE

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar ben hafızlık yapıyordum yarım bırakmak zorun'da kaldım yıllar önce bir kez tekrar etmeğe başladım sonra yine yarım kaldı dua edin belki Allah nasip eder yeniden tekrarlama şansım olur

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Bu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Öncelikle namaz icin gerekli sureler

Sonrasında ise Deccale karsı gerekli olan

Kehf suresi ilk 10 ayeti lazım.

Ezberlemeye calışıyorum kehf suresini zor baya...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Bu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.

Öncelikle namaz icin gerekli sureler

Sonrasında ise Deccale karsı gerekli olan

Kehf suresi ilk 10 ayeti lazım.

Ezberlemeye calışıyorum kehf suresini zor baya...
selamün aleyküm kardeşlerim maşallah kardeşlerime ne güzel uğraşları varmış. ben de fetih suresini ezberlemiştim hatta bu forumda ezberlemiştik geçen yaz. cuma günü bir abla var ezberlerimi dinliyor ona vereyim dedim ilk sayfada birçok yerde takıldım. inşallah pzt tekrar vereceğim. bu hafta fetih suresiyle geçecek. ezberledikten sonra tekrar etmeyince unutuluyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt