Selamun aleykum Allah sıkıntılarını en kısa zamanda gıdersın ıns bende bıldıgım duaları okuycam abın ıcın Allah kabul etsın ınsallah
aleyküm selam ALLAH razı olsun kardeşim inşa ALLAH dualarınız kendinize dönsün:H
Selamun aleykum Allah sıkıntılarını en kısa zamanda gıdersın ıns bende bıldıgım duaları okuycam abın ıcın Allah kabul etsın ınsallah
ve aleykümselam kardeşim...ALLAHım Mustafa abimize, sizlere ve cümle ümmeti Muhammede iki cihanda Afiyet ihsan eylesin...ALLAHım mustafa abimizi sıkıntılarından kurtarıp hayırlısıyla huzura kavuşmasına vesile kıl. ona hayır kapılarını aç YA RABBİM...
ALLAH yar ve yardımcınız olsun...selametle...
Selamunaleyküm kardesim..Insallah dua edecegim..Rabbim tüm dua edenlerin dualarini kabul eder insallah.Allaha emanet olun..selametle...
Selamunaleykum
Allah Mustafa Kardeşimin Sikintilarini Yok Etsin
Hayir Kapilarini Acsin
Işlerinde Kolaylik Nasip Etsin
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
Ya Rabbi sen Mustafa abimi icinde bulundugu SIKINTILARDAn kurtarip ferahe erdir, ona tasiyamayacagi yük yükleme, 2 cihandada yüzünü güldür...
Allahim sen Mustafa abime yar ve yardimci ol, her ne muradi varsa ver butun dualarini kabul et...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim Mustafa Kardeşimizin her türlü dünya ve ahiret sıkıntısını gidersin..yar ve yardımcısı olsun inşaAllah..
aminnn
Allah Abinin Sikintilarini En Kisa Zamanda Feraha çikarsin Ihşaallah Bende Abin Için 3 Ayetel Kürsi Ve 3 Kulhuvaalah 1 Elham Okudum Mevlam Kabul Etsin Ihşallah
[SIZE="4"]selamün aleyküm
sevgili kardeşlerim benim abim var malesef 6 aydır çok sıkıntılı durumlar yaşıyor ne olur onun sıkıntılarından kurtulması için dua edermisiniz ?
öyle şu duayı şukadar okuyalım demiyorum sadece samimi dualarınızı istiyorum herkes gönlünden geldigince bişeyler okursa sevinirim ALLAH sizin sıkıntılarınızı selamete erdirsin:H[/SIZE
adı mustafa
ve aleyküm selam kardeşim..Rabbimiz c.c. abinizin sıkıntılarını gidersin inşaAllah..hakkında hayırlısıyla gönlünü ve işlerini feraha ulaştırsın, yar ve yardımcısı olsun. ben de okuyabildiğim kadar inşirah suresi okuyayım kardeşim inşaAllah..selam ve baki dua ile.. Hayırlı, bereketli cumalar..B):H
aleykümselam
Rabbim abinizin sıkıntılarını gidersin tez zamanda feraha çıkarsın gönlünüzdekileri nasip eylesin inşallah .. 1 Yasin-i Şerif okuycam kardeşim Rabbim kabul eyleye . sizde bizim için dua edin bende büyük bir sıkıntıdayım Rabbim hiçkimseye ne yapcam ne etcem dedirtmesin çaresiz elin kolun baglı kalmak çok ama çok zor imanımız olmasa insan aklını kaybedebilir ...Rabbim cümlemizide esirgesin ..
selam ve dua ile
Rabbim insanlara taşıyamayacağı yükü vermez Sevgili kardeşim bence sen abini bilgisayarın karşısına geçir ve deki abi bak birbirimizi görmeden bile dua alabiliyorsak rabbim zaten dualarımızı kabul ediyor ve sen gönlünü hoş tut biz müslümanlar el ele verdiğimiz sürece gönlümüz her zaman rahat olmalı dualarım SİZLERLE ...
Muhterem kardeşim ben çok sıkıldığımda yada kızdığımda maddi ve manevi sıkıntılarımda tek yaptığım abdestimi almak ve şükür namazı kılmak ve o namazdada aklıma hiç birşey getirmemeye çalışmak namaz bitiminde de ellerimi kollarımı açmak rabbimden dilemek bunu sende yap.
selamün aleyküm kardeşim
üzüldüm rabbim tez zamanda düzlüğe çıkartsın inş. darda koymasın kimseyi sabrın sonu selamettir selam ve dua ile