Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

abim için gönlünüzden geldigince dua edermisiniz (2 Kullanıcı)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
mustafa abinin sıkıntısına çok üzüldüm.abine bende acizane bir dua edeyim.sende bizlere dua et olurmu güzel vefalı kardeşim.
-ey on sekiz bin alemi yoktan var eden rahmet ve merhamet sahibi güzel ALLAHIM.hayırda senden şerde senden.sana boynumuz kıldan ince.sen ne dilersen elbetteki onda bir hayr vardır.
YARAB!!! sen vefayı çok seversin.efendimiz MUHAMMED MUSTAFADA çok sever.YARAB !!! bir vefalı kardeşim var.onun o vefasının hatrına abisi MUSTAFANIN tüm sıkıntı ve kederlerini gider.rahatlık ve huzur ver.rahmet kapılarını onun da üzerine aç.AMİN.,AMİN,AMİN.selametle kal.

AMİİİİİİİİİİİN

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.Elimden geldiğince dua ederim inşALLAH sıkıntılarından bir an önce ve tabiki hayırlısıyla kurtulur.Burda devamlı olarak bu bölüme giriyorum çünkü hiç tanımadığım insanlar için ALLAH a yalvarmak kendi derdime de bir nebze olsun ilaç oluyor ALLAH a emanetsiniz.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
öncelıkle s.a

İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
ALLAH (C.C.) yardımcısı olsun
ALLAH (C.C.) emanet olun

amin ,aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.Elimden geldiğince dua ederim inşALLAH sıkıntılarından bir an önce ve tabiki hayırlısıyla kurtulur.Burda devamlı olarak bu bölüme giriyorum çünkü hiç tanımadığım insanlar için ALLAH a yalvarmak kendi derdime de bir nebze olsun ilaç oluyor ALLAH a emanetsiniz.

amin kardeşim ve aleyküm selam ALLAH sizden razı olsun şüphesizki kişinin dinkardeşi için istedigi aslında kendinedir

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
mustafa abinin sıkıntısına çok üzüldüm.abine bende acizane bir dua edeyim.sende bizlere dua et olurmu güzel vefalı kardeşim.
-ey on sekiz bin alemi yoktan var eden rahmet ve merhamet sahibi güzel ALLAHIM.hayırda senden şerde senden.sana boynumuz kıldan ince.sen ne dilersen elbetteki onda bir hayr vardır.
YARAB!!! sen vefayı çok seversin.efendimiz MUHAMMED MUSTAFADA çok sever.YARAB !!! bir vefalı kardeşim var.onun o vefasının hatrına abisi MUSTAFANIN tüm sıkıntı ve kederlerini gider.rahatlık ve huzur ver.rahmet kapılarını onun da üzerine aç.AMİN.,AMİN,AMİN.selametle kal.

amin amin

ALLAH sizden razı olsun abicim ama yapmam gerek bir davranıştan dolayı beni daha fazla övüp nefsimi uyundırmayın lütfen:) siz o davranışa deger bir insansınız hepsi bu :H
ALLAH a emanet olun selam ve duayla

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
[SIZE="4"]selamün aleyküm

sevgili kardeşlerim benim abim var malesef 6 aydır çok sıkıntılı durumlar yaşıyor ne olur onun sıkıntılarından kurtulması için dua edermisiniz ?
öyle şu duayı şukadar okuyalım demiyorum sadece samimi dualarınızı istiyorum herkes gönlünden geldigince bişeyler okursa sevinirim ALLAH sizin sıkıntılarınızı selamete erdirsin:H
[/SIZE
adı mustafa

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM;
Allah yardımcınız olsun,size bir tavsiyede bulunacam kardeşinize KENZÜL-ARŞ duasını okuyun .Gece kalkıp 2 rekat namazı var her rekatta fatihadan sonra 1 ihlas sonra niyetini söyleyip ihlaslı bir şekilde 3 kere oku. rabbimin izniyle kardeşinin sıkıntısı gidecek kardeşim a.e.o

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ABİNİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden ALLAH razı olsun dua larınızı bekliyorum

kulun biri

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce rabbim mustafa abinin yar ve yardımcısı olsun
Sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın
amiiinnn...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim rabbim de sizin sıkıntılarınızı felah a erdirsin

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Im Ne Olur Abimi Içinde Bulundugu Zor Günlerden Kurtar Onu Felaha Erdir Amin
Dualarinizi Bekliyorum Kardeşlerim

6310

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Allah sıkıntılarını en kısa zamanda gıdersın ıns bende bıldıgım duaları okuycam abın ıcın Allah kabul etsın ınsallah

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Abinin Sikintilarini En Kisa Zamanda Feraha çikarsin Ihşaallah Bende Abin Için 3 Ayetel Kürsi Ve 3 Kulhuvaalah 1 Elham Okudum Mevlam Kabul Etsin Ihşallah

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardesim..Insallah dua edecegim..Rabbim tüm dua edenlerin dualarini kabul eder insallah.Allaha emanet olun..selametle...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim...ALLAHım Mustafa abimize, sizlere ve cümle ümmeti Muhammede iki cihanda Afiyet ihsan eylesin...ALLAHım mustafa abimizi sıkıntılarından kurtarıp hayırlısıyla huzura kavuşmasına vesile kıl. ona hayır kapılarını aç YA RABBİM...

ALLAH yar ve yardımcınız olsun...selametle...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Allah Mustafa Kardeşimin Sikintilarini Yok Etsin
Hayir Kapilarini Acsin
Işlerinde Kolaylik Nasip Etsin
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt