Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c razı olsun kardeşim
selamun aleyküm..
Allah sizden de razı olsun kardeşim..
allah c.c razı olsun kardeşim
onlar gibi olabilmek onlar gibi düşünmek imkansız.ama hayatım boyunca hep onların bir parçası gibi yaşamaya çalışıyorum.her nekadar etrafımızdaki insanlar bu tarz yaşamaya saflık desede ben yinede yaşıyorum.
onlar gibi olabilmek onlar gibi düşünmek imkansız.ama hayatım boyunca hep onların bir parçası gibi yaşamaya çalışıyorum.her nekadar etrafımızdaki insanlar bu tarz yaşamaya saflık desede ben yinede yaşıyorum.
Ashab_ı Kiramdan Abdurrahman bin Avf Hazretleri çok zengin idi. Vefat ettiği zaman eşlerine seksener bin dinar miras bırakmıştı. Bir gün Hz.Ömer'in (r.a.)huzuruna gelerek ''Ey mü'minlerin emiri! Şam'dan seksen develik kervenım gelmektedir. Bir devenin yükü binlerce dinar tutarındadır. Hepsini Allah rızası için sadaka olarak veriyorum'' deyince Hz. Ömer (r.a.) sebebini sordu. Abdurrahman bin Avf Hazretleri ''Bu gece teheccüd namazımı kılarken aklıma kervan geldi. Teheccüd namazında kalbime vesvese veren bir malın mülkiyetimden çıkarılması gerekir'' demiştir..
emegine saglik kardesim
iste hakiki kulluk
iste teslimiyet
Allah onlardan razi olsun
Esselamu aleykum ve rahmetulleh
Allah razı olsun ablacım paylaşımın için. dilek ablam senin sözlün vardı, sınava gircekti? atanması olmuştur inşallah? çok mutlu olursunuz inşallah
:a35:unutur muyum ablacım her girdiğimde gözüm seni arıyor bugüne kısmetmiş.. dediğin gibi hayırlısı olsun ablacım. sağ salim gidip gelsin.. sonradan askerlik daha da büyürdü gözünüzde. inşallah çok mutlu olursunuz.. gönlünüzdekilerin hayırlıları nasip olsun inşallah:a35:
:a14:amiin cümlemize ablacım.. hadi hayırlı akşamlar..:a14:
ALLAH razı osun ne güzel yazı ne güzel insan
Allahın Rahmetı Ve Bereketi Üzerinize Olsun..Paylaşım İçin Teşekkürler Arkadaşım..Selam Ve Dua İle..