Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Abdestli Bulunmanın Faziletleri (2 Kullanıcı)

fatma_tuba

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Abdestli Bulunmanın Faziletleri

S.A.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM UYGULAYANLARDAN EYLESİN.ABLACIM BENİM SİZE BİR SORUM OLACAKTI KUSURA BAKMASSANIZ .GENELDE İNTERNET BAŞINDA OLUYORUM BU ARADA RİSALE OKUMAK İSTİYORUM TAVSİYENİZ BİR SİTE VARMI ,HANGİ KİTAPTAN BAŞLAMALIYIM ,BİRAZ KARIŞIK GİBİ GELDİ ,YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

fatma_tuba yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM UYGULAYANLARDAN EYLESİN.ABLACIM BENİM SİZE BİR SORUM OLACAKTI KUSURA BAKMASSANIZ .GENELDE İNTERNET BAŞINDA OLUYORUM BU ARADA RİSALE OKUMAK İSTİYORUM TAVSİYENİZ BİR SİTE VARMI ,HANGİ KİTAPTAN BAŞLAMALIYIM ,BİRAZ KARIŞIK GİBİ GELDİ ,YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN A.E.O.

A.S.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM.RİSALE İLE İLGİLİ BİR FORUM AÇTIM.ÖZET OLARAK YANİ.SİHİRLİ DEĞNEK FORUMUN ADI.İNTERNETTEN OKUMAKTANSA EVDE SAKİN BİR ORTAMDA TEFEKKÜR EDECEK ŞEKİLDE OKUMAK DAHA İYİDİR DERİM.www.risaleinurenstitüsü.org adresinde okuma takibi çok kolay oluyor.kaldığın yerden devam etme şansın var.Külliyatın tamamını alma hemen.Ancak Lem'alar,Sözler ve Mektubat ile Asayı Musa yı edinip okursan daha iyi olur.ALLAH yardımcın olsun.A.E.O.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.ÇIKTISINI ALDIM HAKKINI HELAL ET.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.ÇIKTISINI ALDIM HAKKINI HELAL ET.
V.A.S.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.NE DEMEK TABİKİ,HAK MI OLUR,AMA HELAL OLSUN.ALLAHA EMANETSİN İNŞ...B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

(Abdestli yatıp Allahü teâlâyı anarak uyuyan, uyanana kadar namazda sayılır. Bir melek onun için ibadet eder. Uyandığı zaman yine Allahü teâlâyı anarsa, o melek, bu kulun affı için Allah a dua eder.) [İbni Hibban]

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

(Abdestten sonra Kadir suresini okuyanın elli yıllık günahı affolur.) [Halebi]

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Abdestten sonra, on defa salevat-ı şerife getirenin gamı gider, duası kabul olur.) [Ey Oğul İlmihali]

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
ablam eline emeğine sağlık ben elimden geldiğince abdestli olmaya çalışıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun Allah a emanet ol....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt