Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Abdestli Bulunmanın Faziletleri (1 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Abdestli Bulunmanın Faziletleri

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABLACIM ÇOK GÜZEL BİLGİLERDİ..ELBETTE ABDESTLİ OLMANIN FAZİLETİNİ DUYMUŞTUM AMA BU KADAR DETAYINI BİLMİYORDUM..ÇOK GÜZEL VE ÇOK FAYDALI OLDU BENİM AÇIMDAN..İNŞAALLAH BUNDAN SONRA DAHA Bİ DİKKAT EDECEĞİM BU HUSUSA..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN BU GÜZEL PAYLAŞIMDAN DOLAYI..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

(Bir mümin, abdest için yüzünü yıkayınca, gözü ile işlediği günahların hepsi su ile birlikte dökülür. Ellerini yıkayınca, elleriyle işlediği günahlar, suyun son damlası ile dökülür. Ayaklarını yıkayınca, ayakları ile işlediği günahlar, su ile dökülür. Böylece bütün [küçük] günahlardan temizlenmiş olur.) [Müslim]

s.a kardeşim ALLAH (c.c.) razı olsun emeğine sağlık bilmediğim ne kadarda şey varmış şimdi heman kalkıp abdestimi alıyorum selam ve dua ile a.e.o.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mabet_bekcisi yazdı:
hayırlı sabahlar ablam çok güzel bir paylaşım her zaman abdestli olmak gerekir müminin hem koruyucusudur abdest.alınan bir abdest bize neler kazandırıyor rabbim bize o kadar hoşgörülü ki ama biz buna layıkmıyız acabaB)B)B)B)B)

S.A.İNŞAALLAH UYGULAYABİLENLERDEN OLMAYA ÇALIŞSAK,RABBİMİN SONSUZ MERHAMETİNE LAYIK OLURUZ İNŞAALLAH.A.E.O.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
hayırlı sabahlar ablam çok güzel bir paylaşım her zaman abdestli olmak gerekir müminin hem koruyucusudur abdest.alınan bir abdest bize neler kazandırıyor rabbim bize o kadar hoşgörülü ki ama biz buna layıkmıyız acabaB)B)B)B)B)

S.A.İNŞAALLAH UYGULAYABİLENLERDEN OLMAYA ÇALIŞSAK,RABBİMİN SONSUZ MERHAMETİNE LAYIK OLURUZ İNŞAALLAH.A.E.O.
A.S SİZDE ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum ablacım.. Yüreğine sağlık çok öenmli ve güzel bilgilerdi..
Allah c.c. razı olsun.. Dün yazıyı okuduğumda abdest almaya hazırlanıyordum, yazıyı okuduktan sonra daha bir istek ve şevkle aldım abdestimi..
Bundan sonrada hep bunları düşünücem inşaAllah..
Emeğine sağlık.. Selametle kal inşaAllah ablacım..B)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABLACIM ÇOK GÜZEL BİLGİLERDİ..ELBETTE ABDESTLİ OLMANIN FAZİLETİNİ DUYMUŞTUM AMA BU KADAR DETAYINI BİLMİYORDUM..ÇOK GÜZEL VE ÇOK FAYDALI OLDU BENİM AÇIMDAN..İNŞAALLAH BUNDAN SONRA DAHA Bİ DİKKAT EDECEĞİM BU HUSUSA..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN BU GÜZEL PAYLAŞIMDAN DOLAYI..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

A.S.KARDEŞİM.HEP BİLİP ARADA YAPIP SONRA DA BIRAKTIĞIMIZ BİR HUSUSTUR.OYSA BUNU BAŞARABİLSEK RABBİMİZİN KORUMASINDA OLMAK NE BÜYÜK BİR LÜTUF OLACAK.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

umeyye yazdı:
(Bir mümin, abdest için yüzünü yıkayınca, gözü ile işlediği günahların hepsi su ile birlikte dökülür. Ellerini yıkayınca, elleriyle işlediği günahlar, suyun son damlası ile dökülür. Ayaklarını yıkayınca, ayakları ile işlediği günahlar, su ile dökülür. Böylece bütün [küçük] günahlardan temizlenmiş olur.) [Müslim]

s.a kardeşim ALLAH (c.c.) razı olsun emeğine sağlık bilmediğim ne kadarda şey varmış şimdi heman kalkıp abdestimi alıyorum selam ve dua ile a.e.o.

A.S.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.BİLMEKTEN ÖTE UYGULAYABİLSEM HER DAİM.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

desertrose yazdı:
Selamun aleykum ablacım.. Yüreğine sağlık çok öenmli ve güzel bilgilerdi..
Allah c.c. razı olsun.. Dün yazıyı okuduğumda abdest almaya hazırlanıyordum, yazıyı okuduktan sonra daha bir istek ve şevkle aldım abdestimi..
Bundan sonrada hep bunları düşünücem inşaAllah..
Emeğine sağlık.. Selametle kal inşaAllah ablacım..B)B)B)

A.S.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.İNŞAALLAH HER DAİM UYGULAYANLARDAN EYLESİN RABBİM CÜMLEMİZİ.A.E.O.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABLACIM ELİNE SAĞLIK O KADAR ÇOK İSTİFADE ETTİM Kİ ŞİMDİ ANLATAMAM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK. SELAMUN ALEYKÜM.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIM ELİNE SAĞLIK O KADAR ÇOK İSTİFADE ETTİM Kİ ŞİMDİ ANLATAMAM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK. SELAMUN ALEYKÜM.

A.S.ALLAH SENDEN VE CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.BEN DE ÇOK İSTİFADE ETTİM.İNSAN BİR ARA UYGULAYIP SONRA İHMAL EDİYOR.RABBİM İLMİMİZLE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN CÜMLEMİZE.A.E.O.

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ALLAH(CC) RAZI OLSUN ABLA GERÇEKTEN DİKKATE ALINMASI GEREKEN BİR KONU ÇOK GÜZELDİ PAYLAŞTIGIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..A.E.O.. DUALARINIZDA EKSİK ETMEYİN İNŞAALLAH.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ALLAH(CC) RAZI OLSUN ABLA GERÇEKTEN DİKKATE ALINMASI GEREKEN BİR KONU ÇOK GÜZELDİ PAYLAŞTIGIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..A.E.O.. DUALARINIZDA EKSİK ETMEYİN İNŞAALLAH.

A.S.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.İNŞAALLAH UYGULAYABİLELİM.DUALARIMDASINIZ KARDEŞİM.A.E.O.

abidinbasak

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)ALEYKUMESSELAM. İŞTE BUDUR, TEMİZLİK DESEN TEMİZLİK, MANEVİ HUZUR DERSEN MANEVİ HUZUR HEPSİ BİR ARADA. ABDESTSİZ EVDEN ÇIKMAYIZ İNŞAALLAH. ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B) ALLAHIN RAHMET VE BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.B)B)B) ESSELAMUNALEYKUM.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

abidinbasak yazdı:
B)B)B)ALEYKUMESSELAM. İŞTE BUDUR, TEMİZLİK DESEN TEMİZLİK, MANEVİ HUZUR DERSEN MANEVİ HUZUR HEPSİ BİR ARADA. ABDESTSİZ EVDEN ÇIKMAYIZ İNŞAALLAH. ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B) ALLAHIN RAHMET VE BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.B)B)B) ESSELAMUNALEYKUM.

V.A.S.ALLAH DAİM ETSİN İNŞAALLAH.BİZLERE DE NASİP ETSİN.A.E.O.

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

ablam s.a. güzel anlatılmış tüm hadislerde emeğine sağlık toplamışsın bi araya..Çok net bi şekilde abdestin önemini ortaya çıkarmış denilecek söze gerek yok zaten.Bizim yapmamız gereken denilenlere uymak..İnşallah uyanlardan eder bizleri Rabbimiz....

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Zinnire yazdı:
ablam s.a. güzel anlatılmış tüm hadislerde emeğine sağlık toplamışsın bi araya..Çok net bi şekilde abdestin önemini ortaya çıkarmış denilecek söze gerek yok zaten.Bizim yapmamız gereken denilenlere uymak..İnşallah uyanlardan eder bizleri Rabbimiz....

A.S.EVET CANIM BENİM.YAPMAMIZ GEREKEN UYABİLMEK.İNŞAALLAH BİR BAŞLAYALIM RABBİM YARDIM EDER.A.E.O.B)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM ABLACIM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK BİZLERİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN BEN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ABDESTLİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ ABDESTLİ İKEN İNSAN SANKİ DAHA ÇOK DİKKAT EDİYOR AĞZINDAN ÇIKANLARA, HAREKETLERİNE ABDESTİ BOZACAK HAL VE DAVRANIŞLARDAN KAÇINMAYA ÇALIŞIYOR. RABBİM İNŞALLAH BU SAYDIĞINIZ MÜKAFATLARI HEPİMİZE NASİP EYLER ALLAH'A EMANET OLUN

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

derya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM ABLACIM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK BİZLERİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN BEN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ABDESTLİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ ABDESTLİ İKEN İNSAN SANKİ DAHA ÇOK DİKKAT EDİYOR AĞZINDAN ÇIKANLARA, HAREKETLERİNE ABDESTİ BOZACAK HAL VE DAVRANIŞLARDAN KAÇINMAYA ÇALIŞIYOR. RABBİM İNŞALLAH BU SAYDIĞINIZ MÜKAFATLARI HEPİMİZE NASİP EYLER ALLAH'A EMANET OLUN

V.A.S.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH DAİM ETSİN.İNŞAALLAH MÜKAFATLARINI VERİR RABBİM.A.E.O.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt