atabey76 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN UNUTMAYALIM BELA VE SIKINTAYA SABIR EDİLİNCE KARANLIKTA BİR PENCERE AÇMIŞ OLURUZ
FATMA_ERGUN yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN MUSATAFA BEY.RABBİM BİZLERİ SABREDENLERDEN EYLESİN.HZ EYÜBÜN ŞİFA BULDUGU SUYUN OLDUGU MAGARA ÇOK GÜZEL.ARKADAŞLAR GÖRDÜLERMİ BİLMİYORUM AMA İMKANINIZ VARSA GİDİN İNSANI BAŞKA ALEME GÖTÜRÜYOR.ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI BİRAZ GEÇ OKUDUM AMA AKICI BİR YAZI OLMUŞ.SAGOLUN.
hiraa yazdı:
Selamün aleyküm Allah razı olsun kardeşim ellerine,emeğine sağlık.Rabbim bizede Hz.Eyyub un sabrından versin inş.Allaha emanet olun..
zerrin yazdı:
Allah razı olsun abim.. tabiki her sıkıntının sonu var. Dua etmeliyiz...
ama bazen hepimizin başına gelirya sanki sıkıntılarımız hiç bitmeyecekmiş gibi.. Rabbim sabır versin hepimize.
Allah a emanet ol abim.
elzem yazdı:
RABBİM bizi HZ EYYÜB gibi sabırlı kullardan eylesin.böyle güzel paylaşım içinde sizlerden razı olsun
ALLAH (C.C.) SENDEN RAZI OLSUN ABİM.. BU SİTEYE ÜYE OLUP SİZLERİ TANIDIKTAN SONRA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM SİZLERDEN. BEN HİÇBİRŞEY BİLMİYORMUŞUM MEĞER. HAKKINIZI HELAL EDİN..mustafa_xtar yazdı:
zerrin yazdı:
Allah razı olsun abim.. tabiki her sıkıntının sonu var. Dua etmeliyiz...
ama bazen hepimizin başına gelirya sanki sıkıntılarımız hiç bitmeyecekmiş gibi.. Rabbim sabır versin hepimize.
Allah a emanet ol abim.
o zaman kardeşim sıkıntıyı vereni düşünmek lazım
sıkıntıyı veren elbette dermanını da verir çünkü Rabbul Alemin kullarını hiç üzmek istemez
O peygamberki inananların hepsi hastalanınca etrafından dağıldı
çocukları öldü, bütün malı mülkü gitti
filmi izleyen varsa bilir bir an Rabbine isyan boyutuna geliyordu ki
Şeytandan olduğunu anladı ve tövbe etti
Senin Yarabbi herşey senin her şeyin sahibi sensin
sen malının mülkünün üzerinde istediği tasarrufu yapmaya yetkili tek ilahsın
sen istediğini yaparsın benim ne lafım sözüm olabilirki manasında tövbe etti tam böyle değildi ama bu manada bazlarını ben ekledim hakkınızı helal edin
Sonunda ne oldu
yukarıdaki hikaye eskisinden daha genç daha güzel ve vadileri aşan zenginlik
Rabbul Alemin sabreden kullarından eylesin bizi
lastmoon yazdı:
S.A KARDEŞİM.SIKINTI KONUSUNDA ÇOK GÜZEL BİLGİLER PAYLAŞMIŞSINIZ.ALLAH RAZI OLSUN.İNSAN SIKINTISI OLUNCA VE ETRAFINDAKİLERDEN DUA İSTEYİNCE KALP HUZUR BULUYOR.O YÜZDEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ DUA EDERKEN KARDEŞLERİNİ UNUTMASINLAR.
BİZLER HER HALİMİZE ŞÜKREDELİM.ALLAH'IN İZNİYLE BÖYLE OLUNCA Bİ SIKINTIMIZ DA KALMAZ.KENDİNİ SIKINTI İÇİNDE HİSSEDEN KARDEŞLERİMİZİN KALPLERİNİN HUZUR BULMASI DUASIYLA.ALLAH'A EMANET OLUN.
fidan yazdı:
s.a. allah razı olsun kardeşim rabbim cümlemizi sabreden kullarından eylesin inşallah
sabrın sonu selamettir diye boşuna söylenmemiş a.e.o.
incilays yazdı:
S.A arkadaşlar gerçekten teşekkürler çok güzel bir konuya değinmişsiniz en sıkıntılı olduğum günlerde rabbime dua ederim ki sıkıntılarımı hafifletsin diye her dua etmemde içimde tarifini edemediğim bir huzur oluşuyor.binlerce kez şükürler olsun rabbime...allah(c.c)dar a düşmüş ,sıkıntıda olan bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun..
incilays yazdı:
S.A arkadaşlar gerçekten teşekkürler çok güzel bir konuya değinmişsiniz en sıkıntılı olduğum günlerde rabbime dua ederim ki sıkıntılarımı hafifletsin diye her dua etmemde içimde tarifini edemediğim bir huzur oluşuyor.binlerce kez şükürler olsun rabbime...allah(c.c)dar a düşmüş ,sıkıntıda olan bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun..[/quoA
AMİN CANIM ARKADAŞIM RABBİM KİMSELERİ SEKINTIDA BIRAKMASIN İÇİNDEKİ HUZURUN HİÇ BİR ZAMAN BİTMESİN TÜM DUALARINI KABUL OLSUN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE...B)