Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

^_Her Sıkıntının Sonu Var^_ (1 Kullanıcı)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ^_Her Sıkıntının Sonu Var^_

ALLAH RAZI OLSUN UNUTMAYALIM BELA VE SIKINTAYA SABIR EDİLİNCE KARANLIKTA BİR PENCERE AÇMIŞ OLURUZ

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

atabey76 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN UNUTMAYALIM BELA VE SIKINTAYA SABIR EDİLİNCE KARANLIKTA BİR PENCERE AÇMIŞ OLURUZ

Kardeşim Allah razı olsun
Fatma hanım müsait bi zamanda bişeyler yazacam size inşallah

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN MUSATAFA BEY.RABBİM BİZLERİ SABREDENLERDEN EYLESİN.HZ EYÜBÜN ŞİFA BULDUGU SUYUN OLDUGU MAGARA ÇOK GÜZEL.ARKADAŞLAR GÖRDÜLERMİ BİLMİYORUM AMA İMKANINIZ VARSA GİDİN İNSANI BAŞKA ALEME GÖTÜRÜYOR.ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI BİRAZ GEÇ OKUDUM AMA AKICI BİR YAZI OLMUŞ.SAGOLUN.

Yazanlardan Allah razı olsun Fatma hanım
Öncelikle o mağara nerde onu söylermisiniz

ve sonra tüm sıkıntılarımızı o dertlerin dermanı Rabbimize bildirelim korkmayalım utanmayalım o bizi yoktan var eden
Nasıl bizim bir sıkıntımı olupta annemizle paylaşınca annemiz çok seviniyor ve sıkıntımıza çere bulmaya çalışıyor ise Rabbimiz ondan daha merhametli
Ona yakarmak isyan değildir. Ona yalvarmaktır.

Ne diyor beni kullarıma şikayet ediyor deniyor demi
Ay şöyle oldu ay böyle oldu başıma şu geldi şöyle hastalandım bunlar hep Allahtan gelir Biz ne yapıyorus padişahı kölesine şikayet ediyoruz ne kadar yanlışız demi
Allaha emanet olun

hiraa

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm Allah razı olsun kardeşim ellerine,emeğine sağlık.Rabbim bizede Hz.Eyyub un sabrından versin inş.Allaha emanet olun..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

hiraa yazdı:
Selamün aleyküm Allah razı olsun kardeşim ellerine,emeğine sağlık.Rabbim bizede Hz.Eyyub un sabrından versin inş.Allaha emanet olun..

Amin kardeşim hep sabır hep sabır

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun abim.. tabiki her sıkıntının sonu var. Dua etmeliyiz...
ama bazen hepimizin başına gelirya sanki sıkıntılarımız hiç bitmeyecekmiş gibi.. Rabbim sabır versin hepimize.
Allah a emanet ol abim.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM bizi HZ EYYÜB gibi sabırlı kullardan eylesin.böyle güzel paylaşım içinde sizlerden razı olsun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
ama bazen hepimizin başına gelirya sanki sıkıntılarımız hiç bitmeyecekmiş gibi.. Rabbim sabır versin hepimize.
Allah a emanet ol abim.

o zaman kardeşim sıkıntıyı vereni düşünmek lazım
sıkıntıyı veren elbette dermanını da verir çünkü Rabbul Alemin kullarını hiç üzmek istemez
O peygamberki inananların hepsi hastalanınca etrafından dağıldı
çocukları öldü, bütün malı mülkü gitti
filmi izleyen varsa bilir bir an Rabbine isyan boyutuna geliyordu ki
Şeytandan olduğunu anladı ve tövbe etti
Senin Yarabbi herşey senin her şeyin sahibi sensin
sen malının mülkünün üzerinde istediği tasarrufu yapmaya yetkili tek ilahsın
sen istediğini yaparsın benim ne lafım sözüm olabilirki manasında tövbe etti tam böyle değildi ama bu manada bazlarını ben ekledim hakkınızı helal edin
Sonunda ne oldu
yukarıdaki hikaye eskisinden daha genç daha güzel ve vadileri aşan zenginlik
Rabbul Alemin sabreden kullarından eylesin bizi

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
RABBİM bizi HZ EYYÜB gibi sabırlı kullardan eylesin.böyle güzel paylaşım içinde sizlerden razı olsun

Amin kardeşim Allah razı olsun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Allah razı olsun arkadaşlar[/big]

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
zerrin yazdı:
Allah a emanet ol abim.

o zaman kardeşim sıkıntıyı vereni düşünmek lazım
sıkıntıyı veren elbette dermanını da verir çünkü Rabbul Alemin kullarını hiç üzmek istemez
O peygamberki inananların hepsi hastalanınca etrafından dağıldı
çocukları öldü, bütün malı mülkü gitti
filmi izleyen varsa bilir bir an Rabbine isyan boyutuna geliyordu ki
Şeytandan olduğunu anladı ve tövbe etti
Senin Yarabbi herşey senin her şeyin sahibi sensin
sen malının mülkünün üzerinde istediği tasarrufu yapmaya yetkili tek ilahsın
sen istediğini yaparsın benim ne lafım sözüm olabilirki manasında tövbe etti tam böyle değildi ama bu manada bazlarını ben ekledim hakkınızı helal edin
Sonunda ne oldu
yukarıdaki hikaye eskisinden daha genç daha güzel ve vadileri aşan zenginlik
Rabbul Alemin sabreden kullarından eylesin bizi
ALLAH (C.C.) SENDEN RAZI OLSUN ABİM.. BU SİTEYE ÜYE OLUP SİZLERİ TANIDIKTAN SONRA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM SİZLERDEN. BEN HİÇBİRŞEY BİLMİYORMUŞUM MEĞER. HAKKINIZI HELAL EDİN..

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. allah razı olsun kardeşim rabbim cümlemizi sabreden kullarından eylesin inşallah
sabrın sonu selamettir diye boşuna söylenmemiş a.e.o.

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM.SIKINTI KONUSUNDA ÇOK GÜZEL BİLGİLER PAYLAŞMIŞSINIZ.ALLAH RAZI OLSUN.İNSAN SIKINTISI OLUNCA VE ETRAFINDAKİLERDEN DUA İSTEYİNCE KALP HUZUR BULUYOR.O YÜZDEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ DUA EDERKEN KARDEŞLERİNİ UNUTMASINLAR.
BİZLER HER HALİMİZE ŞÜKREDELİM.ALLAH'IN İZNİYLE BÖYLE OLUNCA Bİ SIKINTIMIZ DA KALMAZ.KENDİNİ SIKINTI İÇİNDE HİSSEDEN KARDEŞLERİMİZİN KALPLERİNİN HUZUR BULMASI DUASIYLA.ALLAH'A EMANET OLUN.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

lastmoon yazdı:
S.A KARDEŞİM.SIKINTI KONUSUNDA ÇOK GÜZEL BİLGİLER PAYLAŞMIŞSINIZ.ALLAH RAZI OLSUN.İNSAN SIKINTISI OLUNCA VE ETRAFINDAKİLERDEN DUA İSTEYİNCE KALP HUZUR BULUYOR.O YÜZDEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ DUA EDERKEN KARDEŞLERİNİ UNUTMASINLAR.
BİZLER HER HALİMİZE ŞÜKREDELİM.ALLAH'IN İZNİYLE BÖYLE OLUNCA Bİ SIKINTIMIZ DA KALMAZ.KENDİNİ SIKINTI İÇİNDE HİSSEDEN KARDEŞLERİMİZİN KALPLERİNİN HUZUR BULMASI DUASIYLA.ALLAH'A EMANET OLUN.

ve Aleykümselam kardeşim. Allah razı olsun
Her zaman diyorum biz dünyaya
HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR... gözlüğüyle bakarsak
sıkıntılarımızı hem hafifletmiş oluruz hemde bazı olayların bizim istediğimizin dışında geliştiğini kabullenmiş oluruz.
Çünkü herşeye hükmeden Rabbul Aleminin sonsuz kudreti.
Bizim sıkıntı çekmemiz bize kötü gelebilir çekilmez dert gelebilir ama
Rabbul Alemin onun içinde nice hikmetler gizlemiştir. Biz bu aklımızla onları
kavrayamayız.
Onun için Rabbim benim için kötü bişey istemez. Bana kötü bile gelse bunda bir hikmet vardır. Her işte bir hayır vardır demeliyiz.
Çünkü ayeti tam hatırlayamadım, sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde de hayır olabilir manasında bir ayeti kerime var.

Ve inşirah suresinde 5 ve 6. ayette
Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
buyuruyor.

Biz bilemeyiz akıl erdiremeyiz sadece dua edip hayırlısını istemeliyiz. Allaha emanet olun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

fidan yazdı:
s.a. allah razı olsun kardeşim rabbim cümlemizi sabreden kullarından eylesin inşallah
sabrın sonu selamettir diye boşuna söylenmemiş a.e.o.

ve aleykümselam kardeşim aminn.

evet vede SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ demişler ;) B) :p

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Detsiz bir Allah o da biz kullarınla dertli hayata nasıl bakmak istersen öyle görürsün sıkıntılar üzüntüler o kadar çoktu ki resmen polyanacılık oynadım her üzüntüme bir sevinç sığdırmaya çalıştım ama HEP Allahıma sığındım çok şükür her kışın bir baharı vardır ben şimdi yazı yaşıyorum Rabbim elbet mükafatını verecek inanıyorum burda anlatmaya kaksam sayfalar almaz ama her şeyde bir hayır vardır S.A

incilays

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇOK İSABETLİ BİR KONU

RE: ÇOK İSABETLİ BİR KONU

S.A arkadaşlar gerçekten teşekkürler çok güzel bir konuya değinmişsiniz en sıkıntılı olduğum günlerde rabbime dua ederim ki sıkıntılarımı hafifletsin diye her dua etmemde içimde tarifini edemediğim bir huzur oluşuyor.binlerce kez şükürler olsun rabbime...allah(c.c)dar a düşmüş ,sıkıntıda olan bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

incilays yazdı:
S.A arkadaşlar gerçekten teşekkürler çok güzel bir konuya değinmişsiniz en sıkıntılı olduğum günlerde rabbime dua ederim ki sıkıntılarımı hafifletsin diye her dua etmemde içimde tarifini edemediğim bir huzur oluşuyor.binlerce kez şükürler olsun rabbime...allah(c.c)dar a düşmüş ,sıkıntıda olan bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun..

ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

incilays yazdı:
S.A arkadaşlar gerçekten teşekkürler çok güzel bir konuya değinmişsiniz en sıkıntılı olduğum günlerde rabbime dua ederim ki sıkıntılarımı hafifletsin diye her dua etmemde içimde tarifini edemediğim bir huzur oluşuyor.binlerce kez şükürler olsun rabbime...allah(c.c)dar a düşmüş ,sıkıntıda olan bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun..[/quoA

AMİN CANIM ARKADAŞIM RABBİM KİMSELERİ SEKINTIDA BIRAKMASIN İÇİNDEKİ HUZURUN HİÇ BİR ZAMAN BİTMESİN TÜM DUALARINI KABUL OLSUN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt