“Ben güzele güzel demem, Allah (c.c.) güzel demedikçe”:a12:
Allah razı olsun çok güzel bir konu paylaşmışsın bizimle, çok faydalı oldu.
Selametle kal..
Esselamun aleyküm canım kardeşim Allah razı olsun harika bir paylaşımdı.
Beni çok düşündüren bir paylaşımdı acaba ne kadarını yapabiliyorum diye...
İnşaallah kardeşim bana hatırlatmış oldunuz zikredilen bütün vasıfları yapmak için hayret edeceğim.
Güzel emeğinize sağlık kardeşim.Baki selametle ve dua ile kalınız.B)
süper....................
iki keredir okuyorum karşıma çıkıyor her seferinde değişik şeyler öğreniyorum yazıdan..................çok güzel........
Selamün aleyküm kardeşim.
bu güzel paylaşımın için Allah c.c.razı olsun sağolasın.
Rabbim bizleri güzelliklerden ayırmasın selam ve dua ile kalınız.
ALLAH(C.C.)ya emanet olunuz.
Öyleyse güzel ve çirkin nitelendirmelerini yaparken biraz daha dikkatli olmak zorundayız. Bu nitelendirmeleri yaparken vahyin aynasına bakarsak; “Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça” yerine “Ben güzele güzel demem, Allah (c.c.) güzel demedikçe” demeye başlarız.
..
yüce yaratan güzel görmüşde yaratmış aciz kul olarak bizim neyımıze yorum yapmak begenıp begenmemek..öyle bi lüksümüzmü var.çok biliyorsak yapabiliyorsak haşa,buyur yap insan evladı..
Es Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye...
Eline emeğine yüreğine sağlık MEVLA razı ve hoşnut olsun inşaALLAH sevabını da iki cihanda bol bol ihsan eylesin .
Yinetek kelime ile harika ve bir o kadarda faidalı bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi ihsan eylesin AMİN..
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
ben bunu çaldım çok güzeller ama
Çok güzel düşünmüşsün ya da Rabbim muhakkak düşündürtmüş.Ben güzele güzel demem ALLAH (C.C.) güzel demedikçe.Allah daha fazla zihin açıklığı versin.