Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

*_* BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM, ALLAH (c.c) GÜZEL DEMEDİKÇE (2 Kullanıcı)

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.
bu güzel paylaşımın için Allah c.c.razı olsun sağolasın.
Rabbim bizleri güzelliklerden ayırmasın selam ve dua ile kalınız.
ALLAH(C.C.)ya emanet olunuz.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
“Ben güzele güzel demem, Allah (c.c.) güzel demedikçe”:a12:

Allah razı olsun çok güzel bir konu paylaşmışsın bizimle, çok faydalı oldu.
Selametle kal..

Allah c.c razi olsun sizden de daimen güzel kardesim.B) Tesekkür ederim, faydali olduguna sevindim..Siz de Selam ve baki Dualar ile Rabbimize emanet olunuz insallah..

muro

Kayıtlı Kullanıcı
iki keredir okuyorum karşıma çıkıyor her seferinde değişik şeyler öğreniyorum yazıdan..................çok güzel........

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Öyleyse güzel ve çirkin nitelendirmelerini yaparken biraz daha dikkatli olmak zorundayız. Bu nitelendirmeleri yaparken vahyin aynasına bakarsak; “Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça” yerine “Ben güzele güzel demem, Allah (c.c.) güzel demedikçe” demeye başlarız.

..

yüce yaratan güzel görmüşde yaratmış aciz kul olarak bizim neyımıze yorum yapmak begenıp begenmemek..öyle bi lüksümüzmü var.çok biliyorsak yapabiliyorsak haşa,buyur yap insan evladı..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim Allah razı olsun harika bir paylaşımdı.
Beni çok düşündüren bir paylaşımdı acaba ne kadarını yapabiliyorum diye...
İnşaallah kardeşim bana hatırlatmış oldunuz zikredilen bütün vasıfları yapmak için hayret edeceğim.
Güzel emeğinize sağlık kardeşim.Baki selametle ve dua ile kalınız.B)

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü gönlü güzel kardesim..B)
Begendiginize sevindim, cok tesekkür ederim canim kardesim..Güzel gönlünüze saglik olsun insallah..Allah c.c, alemeyninde razi ve memnun oldugu kullarinin arasina alsin sizi ve ecrinizi katinda her daim en hayirli ve en güzel olanla versin insallah..Bu ''güzel'' vasiflarla vasiflanmayi, bunlari hayatimizda ''güzel'' olarak benimseyip yasamayi hepimize nasip eylesin; yasamada ve yasatmada muvaffak eylesin insallah güzel kardesim..Amin Amin..Vahyin insa ettigi kisilige bürünmeye talibiz insallah tüm kalbimizle..Geri cevirmesin dualarimizi EL MUCIB c.c insallah..
Dualarimda daimsiniz güzel kardesim..En Emin'e emanetimsiniz insallah..Güzel gönlünüzce olsun her sey..Baki Selam, Dua ve daimi muhabbetle..Güzel yüreginiz gibi olan bu güzel güller icin cok tesekkür ederim..Bu da acizane benden insallah..

white-rose-picture.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm kardeşim.
bu güzel paylaşımın için Allah c.c.razı olsun sağolasın.
Rabbim bizleri güzelliklerden ayırmasın selam ve dua ile kalınız.
ALLAH(C.C.)ya emanet olunuz.

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü kiymetli Emin abimiz.
Allah c.c sizden de alemeyninde razi ve memnun olsun insallah..Kalbi aminler güzel dualariniza..Güzeli Seven Güzel c.c'ye bizleri, Güzelliklerden her daim nasipdar kilmasi icin duaciyiz insallah..Güzel'in lütf-u keremi genis..Degerli yorumunuz icin tesekkür ederim..Rabbimize emanet olunuz insallah..Selam ve Baki dua ile.Hayirli ve bereketli günler.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye...

Eline emeğine yüreğine sağlık MEVLA razı ve hoşnut olsun inşaALLAH sevabını da iki cihanda bol bol ihsan eylesin .

Yinetek kelime ile harika ve bir o kadarda faidalı bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi ihsan eylesin AMİN..

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Öyleyse güzel ve çirkin nitelendirmelerini yaparken biraz daha dikkatli olmak zorundayız. Bu nitelendirmeleri yaparken vahyin aynasına bakarsak; “Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça” yerine “Ben güzele güzel demem, Allah (c.c.) güzel demedikçe” demeye başlarız.

..

yüce yaratan güzel görmüşde yaratmış aciz kul olarak bizim neyımıze yorum yapmak begenıp begenmemek..öyle bi lüksümüzmü var.çok biliyorsak yapabiliyorsak haşa,buyur yap insan evladı..

Yorumunuz için Teşekkür ederim kardeşim..
Rahman c.c'nin bizler için koyduğu bu ''güzellik ölçüsünü'' hayatımızda her daim anlayan, yaşayan ve yaşatan bir zümre olmak temennisiyle..
Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Es Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye...

Eline emeğine yüreğine sağlık MEVLA razı ve hoşnut olsun inşaALLAH sevabını da iki cihanda bol bol ihsan eylesin .

Yinetek kelime ile harika ve bir o kadarda faidalı bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi ihsan eylesin AMİN..

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

Ve aleyküm Selam Değerli Orhan abim..
Sizin de ellerinize ve yüreğinize sağlık olsun inşallah.. Güzel yorumlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun, sizin de ecirlerinizi en güzeli ile ve en hayırlısı ile versin inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki Dua ile kalın..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
div3.gif

ben bunu çaldım çok güzeller ama:)

hisam

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel düşünmüşsün ya da Rabbim muhakkak düşündürtmüş.Ben güzele güzel demem ALLAH (C.C.) güzel demedikçe.Allah daha fazla zihin açıklığı versin.

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
aliye ablacım Allah razı buyursun inş.
bu sitedeki gifler resimler çok hoş
kaydediyorumda
helal etsin tüm kardeşlerim
selam ve dua ile
hayırlı günler...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Çok güzel düşünmüşsün ya da Rabbim muhakkak düşündürtmüş.Ben güzele güzel demem ALLAH (C.C.) güzel demedikçe.Allah daha fazla zihin açıklığı versin.

Allah c.c razı olsun inşallah.. Teşekkür ederim yorumunuz için..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt