Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

*_* BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM, ALLAH (c.c) GÜZEL DEMEDİKÇE (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aliyemmmm
güzel yüreklim
güzel sözlüm
güzel niyetlim
RABBİM arzı olsun senden...
bu güzel paylaşımdan dolayı..selam ve dua ile.

Selamün Aleyküm can Zeynebim..B) Güzellik, senin gönlündendir..B)
Allah c.c razı olsun senden de daimen can kardeşim..Teşekkür ederim..Selam ve baki Dualar ile En Emin'e emanet'imsin inşallah..Günün hayırlı ve bereketli olsun güzel kardeşim.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum aliyeciğim.Hayırlı günler.Allah (c.c)'ın güzel demediği insanlarla birlikte olsak öyle kişiler bizim olsa neye yarar?İşte burda teslimiyet kavramı ortaya çıkıyor.Kendimizi akışına bırakmak yerine. Rabbimin çizdiği yola bıraksak çok şeyler kazandığımızı göreceğiz ama...

Emeğine sağlık.Allaha emanet olB)

uğur21

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Allah (cc) Razı olsun kardeşim yazınızı soluksuz okudum Hecrun Cemildeki ve bu yazıdaki anlatılmak istenenlere keşke herkes uyabilse ellerinize sağlık çok teşekkür ederim selam ve dua ile...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Allah birşeye GÜZEL demişse GÜZEL olur...
Güzel sevilen değildir....Sevilen GÜZELDİR...
Allah CC. bizi GÜZELLİKLERLE müşerref etsin inş.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun aleykum aliyeciğim.Hayırlı günler.Allah (c.c)'ın güzel demediği insanlarla birlikte olsak öyle kişiler bizim olsa neye yarar?İşte burda teslimiyet kavramı ortaya çıkıyor.Kendimizi akışına bırakmak yerine. Rabbimin çizdiği yola bıraksak çok şeyler kazandığımızı göreceğiz ama...

Emeğine sağlık.Allaha emanet olB)

Ve aleyküm Selam hanımefendi ve can ablacım:) Size de hayırlı ve bereketli günler olsun inşallahü Teala..Evet ablacım çok haklısınız, yorumunuz çok güzeldi.Çok teşekkür ederim..İnsan, nefis sahibi bir varlık olarak yaratılmış, Allah c.c ise ''güzel'' kavramını kendi emrettiği şekilde kabul etmemizi ve uygulamamızı istiyor..Burada bizler için ne kadar önemli bir imtihan var değil mi ablacım? Bakalım kendi nefsimizin ''güzel'' diye yönelmek istediği şeyleri mi seçeceğiz, yoksa Allah c.c'nin vahiyle bildirdiği ''güzelliğe'' teslim mi olacağız..Nefislerimiz buna izin verecek mi? Vermese de biz nefislerimizi mağlup edebilecek miyiz? Tevhid kokan bir mücadeledir bunu benimseyebilmek..Allah c.c bizleri bu yolda muvaffak eylesin inşallah..Amin..Vahyin inşa ettiği anlayış ve dünya görüşüne sahip olmak duası ile..

Rahman c.c razı olsun ablacım..En Emin'e emanetimsiniz inşallah..Selam, dua ve muhabbetle kalın..B)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
“Ben güzele güzel demem, Allah (c.c.) güzel demedikçe”:a12:

Allah razı olsun çok güzel bir konu paylaşmışsın bizimle, çok faydalı oldu.
Selametle kal..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm Allah (cc) Razı olsun kardeşim yazınızı soluksuz okudum Hecrun Cemildeki ve bu yazıdaki anlatılmak istenenlere keşke herkes uyabilse ellerinize sağlık çok teşekkür ederim selam ve dua ile...

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c razı olsun..Ben teşekkür ederim yorumunuz için kardeşim. Haklısınız, inşallah ümmeten en güzel şekilde uygulayanlardan oluruz..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah birşeye GÜZEL demişse GÜZEL olur...
Güzel sevilen değildir....Sevilen GÜZELDİR...
Allah CC. bizi GÜZELLİKLERLE müşerref etsin inş.

Allah c.c razi olsun insallah degerli abimiz. Tesekkür ederim ''güzel'' yorumunuz icin..Güzel dualariniza kalbi aminler insallah.Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm canım kardeşim Allah razı olsun harika bir paylaşımdı.
Beni çok düşündüren bir paylaşımdı acaba ne kadarını yapabiliyorum diye...
İnşaallah kardeşim bana hatırlatmış oldunuz zikredilen bütün vasıfları yapmak için hayret edeceğim.
Güzel emeğinize sağlık kardeşim.Baki selametle ve dua ile kalınız.B)B)

muro

Kayıtlı Kullanıcı
süper....................

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Allah c.c razi olsun insallah degerli abimiz. Tesekkür ederim ''güzel'' yorumunuz icin..Güzel dualariniza kalbi aminler insallah.Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

Allah CC. cümlemizden razı olsun kardeşim...
Allah CC. güzeldir, güzeli sever...
Allah CC. yolunda, güzellikleri paylaşmak çok güzel....
:evet:G

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Allah CC. cümlemizden razı olsun kardeşim...
Allah CC. güzeldir, güzeli sever...
Allah CC. yolunda, güzellikleri paylaşmak çok güzel....
:evet:G

Ve aleyküm Selam degerli abimiz..
Hamd olsun, gercekten de cok güzel abi..
En Güzel c.c'nin, kullari da güzel'i amac edinmeli her daim insallah..Degerli yorumlariniz icin cok tesekkür ederim.Rabbimize emanet olunuz..Hayirli ve bereketli günler olsun insallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt