Kur'ana sevdalı
Kayıtlı Kullanıcı
S.a.Kıymetli kardeşim.Rabbım bütün abadetlerimizi kabul eylesin inşaallah,22 ve 23. cüzler okundu kardeşim.
ve aleyküm selam kardeşimm.rabbim kabul buyursun sevabınızı yazsın inşallah.selametleselamun aleyküm ablacım 28.cüz ve 1000 tanede selavat almıştm okudum rabbim kabul buyursun inşallhhh..........
SELAMETLEEEE kalın......
S.a.Kıymetli kardeşim.Rabbım bütün abadetlerimizi kabul eylesin inşaallah,22 ve 23. cüzler okundu kardeşim.
selamün aleyküm..
bende aldığım 26. cüz ü okudum..Rabbim kabul etsin inşallah..
selam ve dua ile..
selamün aleyküm mevlid kandili 8 mart degilmi
esselamu aleykum
allah amellerinizin karsiliklarini versin. sadece sunu hatirlatmak istiyorum. bizler dinimizi sav efendimizin bize ogrettigi sekilde yesamak durumundayiz ve sonra selefi salihin izinden gideriz cunku selefi salihin de efendimizin izinden gitmistir
ve onlarin sahabenin ve sonra gelenlerin hayatlarinda mevlid kandili ve bu kandile ozel bazi ibadetler gorulmemistir.
allah icin bunlari hatirlatmak istedim
allaha emanet olun
esselamu aleykum
allah amellerinizin karsiliklarini versin. sadece sunu hatirlatmak istiyorum. bizler dinimizi sav efendimizin bize ogrettigi sekilde yesamak durumundayiz ve sonra selefi salihin izinden gideriz cunku selefi salihin de efendimizin izinden gitmistir
ve onlarin sahabenin ve sonra gelenlerin hayatlarinda mevlid kandili ve bu kandile ozel bazi ibadetler gorulmemistir.
allah icin bunlari hatirlatmak istedim
allaha emanet olun
selamun aleykum muaz coktandir yoktun yoksa benmi gormedim nasilsin?
ve aleyküm selam kardeşim.rabbim kabul buyursun ve hepimizden razı olsun inşallah.selametleSelamün Aleyküm kardeşim
1000 tanede ben salavat-ı şerife alıyorum
Selametle Allah Azze ve Celle razı olsun kardeşim
ve a.selam artık girmiyorum cok buraya şükür iyiyim siz ?
aleyküm selam kardeşim.evetyalnış yazdım fakat başığı düzeltemedim
[sıze="3"]anlıyorum mod a bildir butonundan şikayetiniz yzarsanız belki düzeltirler diye düşünüyorum.bi yanlş anlaşılma olmasın diye sordum hakkınızı helal edin emat olun en güzele.vesselam..[/sıze]
afra nur ben bütün bir hatmi şerif alıyorum