başka cüz varmı afranur kardeşim okunacak?
kalmadı kardeşim hepsi paylaşıldı.sende salavat oku istersen kardeşim.selametle
başka cüz varmı afranur kardeşim okunacak?
esselamü aleyküm ve rahmetullah 6.cüz okundu Allaha emanet olun Allah sizden razı olsun
selamun aleykum ben bitirdim inşallah.rabbim kabul buyurur
s.a kardeşim ben 24. Cüz ü bitirdim. Rabbim kabul buyursun. (amin)
Allah CC. razı olsun kardeşim...
Hayırda yarışanlardan olalım inşallah...
3. Cüz'ü bana yazar mısınız?
ve aleyküm selam
Allah C.C. sizdende razı olsun kardeşim.sevabınızı yazar inşallah.selametle
aleyküm selam kardeşim.rabbim razı oslun ve kabul buyursun inşallah,selametleSeLamun aleyküm ablacım. Ben 8. cüzü okudum. Allah kabul etsin..
ve aleyküm selam kardeşim.rabbim razı oslun ve kabul buyursun.selametleDeğerli Kardeşimiz...
Bugün 3. cüzü OKUDUM...:a12:
Allah CC. kabul etsin inşallah...
ve aleyküm selam kardeşim.Esselamu aleykum Nur Baci,
Rabbimin izni ile 27.cüzü okudum Allahım kabul buyursun...
aleyküm selam ablacıım.rabbim kabul buyursun.geçmiş olsun rabbim şifa versin ablacım olsun.daha vaktimiz var nasıl olsa sıkma kendini inşallah.rabbimize emanet selametle ablamSelamun Aleykum Canım
Salavatları okudum,Cüzüde akşam okurum inş.elhamdulillah hamdolsun biraz rahatsızım ve misafirim var ,o nednle biraz ağır gidiyorum.
Selam ve dua ile
[ı]100 selavatı şerif de ben alayım... Daha fazla almak isterim ama farklı yerlerde de aldığım selavatlar ve cüzler olduğu için ancak bu kadar alabiliyorum... Ucundan da olsa azıcık tutunmak isterim...[/ı]
Selamünaleyküm arkadaşlar birkaç zamandır giremedim cüzlerden okuyamıyan olursa bende okurum selvatı şerif 500 tane alıyorum açıldığını görmedim bende KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN SELAVATI ŞERİF açmıştım